Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφορία Samsung 226CW

perryleros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω βαρεθεί να περιμένω... Μήπως ξέρει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμη επιτέλους στην Ελλάδα η SM226CW?. (Κοίταξα για S-PVA πάνελ αλλά δεν βρήκα τίποτα σε 22", επίσης δε θέλω να δώσω 500ε...Οπότε επιμένω στην 226CW)

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

perryleros και εγω και αρκετά άτομα αυτη περιμένουμε αλλά έχει καιρό να εμφανιστεί!!!(ήταν για μια-δυο ημέρες στα site αλλά την έβγαλαν για να ξεπουλήσουν την 226bw)

Εγώ μέσα στην άλλη εβσομάδα αν δν την φέρουν θα πάρω lg.

Πολύ περίμενα...

Δημοσ.

Εγώ πείσθηκα απο την διαφορά του s-pva panel και προχώρησα στην αγορά της samsung sm215tw και ειμαι πολύ ευχαριστημένος.Δελεάστηκα επίσης και απο την πληθώρα των συνδέσεων που έχει.

Δημοσ.

Φίλε passenger σκέφτηκα και εγώ την 215TW, αλλά σιγουρεύτηκα ότι έχει input lag. Ψάξε στο google για "samsung 215TW input lag" και θα δεις τι ενοώ. Άλλη S-PVA σε καλή τιμή δεν ξέρω...:(

Α! Μόλις είδα ότι το πλαίσιο έφερε την καινούργια: samsung sm2232BW: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=1019171

Αλλά μάλλον έχει glossy panel(θα γυαλίζει όλη η οθόνη) οπότε συνεχίζουμε να περιμένουμε την 226CW....

Δημοσ.

perryleros την αγόρασα και ενώ είχα και εγώ αμφιβολίες, εμπιστεύτηκα την κρίση τοσων χρηστών που την έχουν κ μου είπαν πως και σε παιχνίδια δεν βλέπεις κάτι περίεργο και ενοχλητι.Ήδη την έχω δεύτερη μέρα και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω.

Δημοσ.

Να ρωτήσω :

υπαρχει διαφορα απο την 226BW ?? ( 226CW )

να περιμένω ή να παρω την ΒW ?

διαβασα για το panel C kai S ( με το S λενε ειναι ΣΟΥΠΕΡ )

Δημοσ.

Φίλε AlJoker,

Μη ρισκάρεις να πάρεις την 226BW!!!

Υπάρχουν 4 διαφορετικά panel...(A / S / 2 εκδόσεις C) μόνο το 1 είναι καλό.

Περίμενε την CW όπως εγώ.

Όσο για τις διαφορές της CW:

1) Έχει το καλό Panel της Samsung (S)

2) Έχει διαφορερικό σύστημα back-lighting που της επιτρέπει να μπορεί να αναπαράγει 97% της γκάμας χρωμάτων (color gamut) έναντι 76%(απόσο ξέρω) της BW.

3) Λιγότερο Backlight Bleeding!!(σε οθόνες με έντονο bleeding φαίνεται να ξεχυλίζει φως σε μερικά σημεία της οθόνης).

Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι είναι αυτό, ορίστε μια εικόνα μιας οθόνης με έντονο backlight bleeding:

http://img373.imageshack.us/img373/5645/bblv2.jpg

Δημοσ.

Την πήρα τον Αύγουστο σπό e-shop και από τότε εξαφανίστηκε.Αλλά την BW την βρίσκεις εύκολα. Αν δεν φύγει το στοκ δεν βλέπω να την ρίχνουν στην αγορα πάλι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...