savnik20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Edo kai enan mina pira enan skliro WD320 GHZ sata-2. Stin arxi douleve kanonika , alla edo kai merikes meres i taxitita tou einai poli argi , kai den mporo na katalavo giati; Exo mitriki asus p5gd2 - epeksergasti 3.4 pentium 4 - 2 mnimes 512 ddr2. I proti eikona einai o skliros pou exo ta windows. To provlima to exei o allos skliros sti deuteri eikona.
frenzy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Τρέχει σε PIO. Άλλαξέ τον να τρέχει σε UDMA mode 6
savnik20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Τρέχει σε PIO. Άλλαξέ τον να τρέχει σε UDMA mode 6 To exo alaksi UDMA mode 6. Otan kano epanekinisi gia ligo i taxitita toy einai kanoniki (otan metafero merika arxeia) alla meta peftei ksafnika.
savnik20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Service Pack 2 έχεις? Nai. Telika parathrhrsa oti meta apo epanekinisi trexei σε UDMA mode 6 kai otan kano metafora arxeion eite ston idio skliro eite ston allon allazei apo monos tou seo PIO. Pos tha to kano na min allazei;
frenzy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω οτι ένα chkdsk /r επιβάλλεται. Προφανώς ο δίσκος έχει κάποιο πρόβλημα και για αυτό τον ρίχνει σε pio. Το ίδιο συμβαίνει κι αν βάλεις ένα χαλασμένο-γρατζουνισμένο cd. Σου ρίχνει το cd-rom se pio. Με το chkdsk λογικά θα φτιάξει οποιοδήποτε πρόβλημα.
savnik20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω οτι ένα chkdsk /r επιβάλλεται. Προφανώς ο δίσκος έχει κάποιο πρόβλημα και για αυτό τον ρίχνει σε pio. Το ίδιο συμβαίνει κι αν βάλεις ένα χαλασμένο-γρατζουνισμένο cd. Σου ρίχνει το cd-rom se pio. Με το chkdsk λογικά θα φτιάξει οποιοδήποτε πρόβλημα. To exo kanei chkdsk /r . O skliros einai kainourgios , mias ebdomadas.
frenzy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 τώρα μπλέξαμε... drivers της μητρικής έχεις εγκαταστήσει full?
parsifal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Σε πρώτη φάση, κατεβάζεις οπωσδήποτε το επίσημο διαγνωστικό πρόγραμμα από το site της Western Digital και κάνεις από εκεί όλα τα full tests για να αποκλείσεις ότι είναι πρόβλημα hardware.
savnik20 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Σε πρώτη φάση, κατεβάζεις οπωσδήποτε το επίσημο διαγνωστικό πρόγραμμα από το site της Western Digital και κάνεις από εκεί όλα τα full tests για να αποκλείσεις ότι είναι πρόβλημα hardware. Το κατεβασα το διαγνωστικό πρόγραμμα από το site της Western Digital και δεν μου βρηκε τιποτα.
savnik20 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 τώρα μπλέξαμε... drivers της μητρικής έχεις εγκαταστήσει full? Ναι τα εχω εγκαταστησει.
frenzy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Πρώτα απο όλα καλό θα ήταν να έλεγες από την αρχή όσα έχεις κάνει ώστε να μην ξοδεύουμε posts :wink: To μόνο που μένει λοιπόν είναι τα καλώδιά σου. Αν τα έχεις ελέγξει κι αυτά και είναι εντάξει ....δεν ξέρω παραπάνω να σε κατευθύνω γιατί μέχρι εκεί έχω φτάσει.
savnik20 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Moy eipan oti einai xalasmenoi oi piknotes pano stin mitriki giauto ta kanei ayta.Stekei auto; Piga ton skliro se allo computer kai doylevi kanonika xoris kanena provlima.
babylonx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μπορεί να στέκει αυτό. Αφού τον έβαλες αλλού και δούλεψε κανονικά κάτι έχεις εσύ. Πήγαινε σε 2-3 μαγαζιά της γειτονιάς να δούνε το PC σου γιατί καλό το plaisio αλλά σε τέτοια ζητήματα σαν τη γνώμη του χομπίστα-επαγγελματία δεν έχει γιατί γουστάρει αυτό που κάνει και έχουν δει πολλά τα μάτια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.