dirtrider_gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους!Μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας με τα windows αποφάσισα να κάνω την αλλαγή.Ζυγίζοντας τις ανάγκες και απαιτήσεις μου κατέληξα στο macbook pro 15" 2.2ghz.Εδώ και δύο βδομάδες ψάχνω να το βρω χωρίς αποτέλεσμα.Οι λόγοι έλλειψης που εχω ακούσει μέχρι τώρα είναι οι εξής:α)έχει φρενάρει η παραγωγή για να διορθωθεί το προβλημα κιτρινισματος της οθόνης.β)δεν υπάρχουν αρκετά κομμάτια
haHa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ρωτησες σε fnac ,multirama και rainbow ή bestdeals?? Μπορεις να φερεις macbook pro και απο Γερμανια κανονικα με εγγυηση ,με λιγοτερα χρηματα στην πορτα σου. Πληρωνεις οταν το παραλαβεις. Κανει να ερθει κανει 3-4 μερες και μαζι με τα εξοδα αποστολης ερχεται φθηνοτερα απο το να το επαιρνες απο εδω.
dirtrider_gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ...λόγω του προγράμματος back to school που εφαρμόζεται στην Αμερική.γ)λόγω επικείμενης ανανέωσης του απλού macbook περιμένουν να τελειώσουν τα αποθέματα και μετά να φέρουν αρκετά κομμάτια.Τί να πιστέψω λοιπόν;ξέρετε να ισχύει το α;
dirtrider_gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Το ξέρω αυτό με την Γερμανία αλλά θέλω άτοκες!:-):-)
dirtrider_gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ok στο bestdeals λέει παράδοση άμεση αλλά απο κάτω λέει: Βάρος:0,00!!! Και στο τέλος της σελίδας:Αναπροσαρμόστηκε τελευταία φορά στις 08/10/2007 11:38:39
kpartsi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Απλώς το βάρος δεν το έχουν συμπληρώσει γιατί από κάτω στην αγγλική περιγραφή το αναφέρει σε λίμπρες (5.5). Όσο για την ημερομηνία δεν είναι και ο μοναδικός server να είναι λανθασμένα σεταρισμένος, Πάντως έτσι και σε ενδιαφέρει πήγαινε στην ''επικοινωνία'' και στείλ' τους ένα μήνυμα... Στην σελίδα γράφει ''Διαθεσημότητα:Άμεσα''. Οπότε δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα... Επικοινώνησε μαζί τους.
dirtrider_gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ok το έχουν ετοιμοπαράδοτο! Αλλά δεν δέχονται(ακόμα)πιστωτική για δόσεις!:?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.