Προς το περιεχόμενο

plz help ειμαι απεγνωσμενος!

Borden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να προσθεσω στο pc μου εναν ακομα εσωτερικο δισκο,το προβλημα ειναι πως ο υπολογιστης δεν μπορει να μπουταρει σωστα οταν και οι δυο μου δισκοι ειναι συνδεδεμενοι,μπορω να μπουταρω με τον παλιο,αλλα με τον αλλον,ο οποιος προερχεται απο διαφορετικο pc με αλλο mobo και που πιθανως ειναι τιγκα στους ιους,δεν μπορω να μπω καν στα windows.Δοκιμασα να μπουταρω απο το cd των windows εχοντας βαλει τον παλιο αλλα ειχα το ιδιο προβλημα(εχει σχεση αν το cd των windows ειναι xp home και του δισκου ειναι xp professional?)μηπως δεν βαζω τις σωστες προταιρεοτητες στο bios?δεν ξερω τι να κανω.Υπαρχει περιπτωση ο δισκος να ειναι καμμενος?(εμφανιζει για κλασματα δευτερολεπτου μια μπλε οθονη μολις παταω start windows normal,αλλα και στις αλλες και κανει restart)Ας μου πει καποιος σας παρακαλω τι φταει ή τι να κανω!(plz):confused::confused::confused:

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι στο ότι το παλιό σου motherboard έχει διαφορετικό chipset από το καινούργιο που προσπαθείς να βάλεις τον δίσκο και τα XP δεν μπορούν να φορτώσουν όταν συμβαίνει αυτό.Μπορείς να κάνεις boot με το cd των XP και να κάνεις repair και ίσως να λυθεί το πρόβλημά σου.Δεν είναι θέμα ιων,είναι θέμα driver.

Δημοσ.

προσπαθησα να το κανω αυτο που λες αλλα δεν τα καταφερα,μπηκα στο bios αλλαξα το priority το εβαλα στο cd-rom και εκανα boot αλλα παλι τα ιδια μηπως κανω καποιο λαθος στο bios ή μηπως εχει σχεσει αν τα windows του δισκου ειναι home και του cd ειναι professional?υπαρχει περιπτωση ο δισκος να ειναι καμμενος,αλλα παλι οταν βαζω το cd και αλλαζω την προταιρεοτητα δεν μου βγαζει επιλογη να bootaro απο το cd μηπως κανω καποια βλακεια?plz help!

Δημοσ.

Rikse mia matia edw gia na katalabeis ti einai to jumperaki.

http://images.google.gr/images?q=hdd%20jumper&ie=UTF-8&oe=UTF-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi

kanonika prepei to sklhro pou exei ta windows na to baleis sto master

kai ton kainourgio sto slave

kalo tha itane kai oi 2 sklhroi na einai stin idia tainia (ide )

kai to cd rom sth 2h tainia ide

sxedon oles oi mitrikes pera apo tis kainourgies pou douleuoune me sata

exoune 2 slot pou ngazoune se ide (kathe slot sikwnei tainia ide me 2 upodoxes) kai 1 gia floppy.

Ide1

Ide2

floppy

Opote sto Ide 1 bale mia tainia me 2 eksodous kai bale tous sklhrous sou ekei me master kai slave

kai sto alo ide bale to cdrom ws master.

To floppy asto min to peirazeis.

An ta kaneis etsi kai baleis to bios sto automato tote tha ta brei ola mono tou kai tha douleuoune kanonika.

Tha sou bootarei diladi apo to master sklhro pou exei ta windows kai ton alon aplws tha ton blepeis san allo partition mesa apo ta windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...