Προς το περιεχόμενο

Sata2 Disk σε Asus A7N8X

Producer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,σκέφτομαι να πάρο τον WD 500 gig SATA2.Το motherboard μου είναι το Asus A7n8X Deluxe το οποιο γραφει ότι υποστηρίζει sata1 δίσκους.

Θα μπορεί το σύστημα μου να δει τον δίσκο σαν sata2 η θα πρέπει να κάνω κάποιες άλλες διαδικασίες? (drivers,jumpers etc..)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

afou sou leei pos einai SATA1 to mobo, pos nomizeis oti tha sou ton paixei kai os SATA2?

mono me SATA2 PCI controller tha ston dei os SATA2

Δημοσ.

Χτες έβαλα ένα ίδιο σειρά YS στο δικο μου. Δε θα έχεις πρόβλημα. Οι προδιαγραφές του SATA 1 υπερκαλύπτουν την ταχύτητα του δίσκου.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν όλες οι μητρικές σατα 2 σκληρούς αν οι προδιαγραφές τους είναι για σατα1. Παλιότερα βίωσα κάτι τέτοιο σε έναν σεμπρον που είχα...

Δημοσ.

Gia na min parexigoumai se auto pou eipa pio pano. Den eipa pos den tha paixei katholou, aplos oti tha paixei se taxytita sata1. Exo tin idia mobo kai exo arketous sata2 pano tis ;)

Δημοσ.

A7N8X-Deluxe, gia mena toulaxiston i kalyteri nForce2 Ultra mobo EVER! :P

4 xronia kai kati paizei non-stop synexeia (katebastiri) kai tou exo allaxei ta fota, kathe toso kai ligaki, kotsaro sklirous, alles agp kartes grafikon, mexri kai to 360 dvd-rom flashara ekei :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...