Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση σχετικα με το Ν73 Vodafone live

giannisgt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους..

Σκεφτομαι να αγορασω το Ν73 music edition vodafone live και 8α ηθελα ν σας ρωτησω εαν η vodafone κλειδωνει καποιες απο τις επιλογες του τηλεφωνου..πχ το πανω αριστερο κουμπι ειναι μονο για το vodafone live και δεν αλλαζει λειτουργεια,οπως στις συσκευες vodafone live..?'Η το μενου θα εχει τα "σχεδια" φακελων,μηνυματων,επαφων,κτλ τησ vodafone?

Εαν ειναι ετσι ξεκλειδωνει..?

Δημοσ.
Γεια σε ολους..

Σκεφτομαι να αγορασω το Ν73 music edition vodafone live και 8α ηθελα ν σας ρωτησω εαν η vodafone κλειδωνει καποιες απο τις επιλογες του τηλεφωνου..πχ το πανω αριστερο κουμπι ειναι μονο για το vodafone live και δεν αλλαζει λειτουργεια,οπως στις συσκευες vodafone live..?'Η το μενου θα εχει τα "σχεδια" φακελων,μηνυματων,επαφων,κτλ τησ vodafone?

Εαν ειναι ετσι ξεκλειδωνει..?

Καλημέρα,

Δυστυχώς , επειδή κάποιες επιλογές των menu του Vodafon Live οδηγούν σε υπηρεσίες που η vodafon τις κοστολογεί ουκ ολίγον , οι λειτουργίες αυτές μπορεί να είναι κλειδωμένες ώστε ο χρήστης του κινητού να μην μπορεί να τις παρακάμψει . Τα κακά της επιδότησης :twisted:

Διάβασε και εδώ : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=212490

Όσον αφορά το ξεκλείδωμα , δεν διακινδυνεύω να σε συμβουλέψω παρέμβαση στο hardware του κινητού σου. Μίλησε με την ΝΟΚΙΑ (http://www.alphacopy.gr) και ίσως έχουν κάποια συγκεκριμένη και δοκιμασμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί.

Πιστεύω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

καλημερα, εχω το Nokia N73 musιc edition απο τη vodafone και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν κλειδωνει κανενα κουμπι το vodafone live!

Δημοσ.
..Σε ευχαριστω πολυ gvarth

..Καπως ετσι το φανταζομουν και εγω.. :(

Να' σαι καλά φίλε μου.

Και εγώ στο ψάξιμο είμαι. Κοιτάζω για ξεκλείδωτο Νοκια N70 Music Edition. Στα καταστήματα , στο κέντρο της Αθήνας , το βρήκα σε κουφές τιμές. Κοιτάζω πλέον σε αγγελίες ιδιωτών αλλά θέλει προσοχή το θέμα :(

Μπορεί η βιαστική αγορά που μοιάζει ευκαιρία να αποδειχτεί μεγάλη πληγή :oops: .

Αν χρειαστείς βοήθεια ή κάποια συμβουλή , εδώ είμαστε :)

Δημοσ.

:(Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει πως θα κάνω master reset στο SE w810i.Από το μενού δεν μπορώ γιατί στην οθόνη φαίνετε μονό ένα μπλε χρώμα.

Ευχαριστώ

:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...