s2117 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Παίδες έβαλα first decade και το red alert 2 και φυσικά και το yuri's revenge δε μου παίζουν... Μου βγάζει ένα μήνυμα ***FATAL*** String Manager failed to initialized properly ....:?::confused: Ξέρει κανείς πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό και να παίξω την παιχνιδάρα??
s2117 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Προσπαθησα και σε compatibility mode αλλα τίποτα,καμμία ιδέα??
wizzy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 είναι αυθεντικά τα παιχνίδια/Vista; Αν όχι, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αν ναι, θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με την κατασκευάστρια εταιρία στο support για να σου δώσουν λύση ή ψάξε στο site του First Decade για κάποιο patch που μπορεί να έχει βγει για να καλύψει την ασυμβατότητα.
s2117 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αυθεντικό το έχω,δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι ακόμα,ίσως δοκιμάσω αυτό που λες αν και φαντάζομαι ότι δε παίζει και να ασχοληθούν και πολύ μαζί μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.