magnaman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 χαιρετω την κορυφαια τεχνολογικη κοινοτητα στο ελληνικο διαδικτυο τα φωτα σας παιδες την πεμπτη παω πλαισιο για ψυκτρα - η cpu που θα αναλαβει να ψυξει ειναι P4 3,4GHz - prescott (οντως καινε οι ατιμοι) το οποιο εχει ξεμεινει με μαμα ψυκτρα και ανεβαζει τρελλες θερμοκρασιες. socket = lga 775 zalman 9700 η zalman 9500 ? περιμενω προτασεις
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 αν χωράει στο κουτί και την μητρική σου πάρε σαν την δική μου, φθηνότερη και αποδοτικότερη... εδώ έχει και ένα διάγραμμα όπως μου το είχε δείξει ο george_o/c όταν είχα την ίδια απορία....
magnaman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 που βρισκω την δικη σου?σε ποιο καταστημα ? εφοσον μιλαμε για τοσο αθορυβη ψυκτρα - μεσα !
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ούτε εγώ την βλέπω τώρα στα μεγάλα μαγαζιά... πάντως την πήρα από πλαίσιο, νομίζω 33 ε είχε... αν κάνεις μια βόλτα σε ένα πλαίσιο και δεν υπάρχει διαθέσιμη, πες τους να σου την παραγγείλουν από άλλο υποκατάστημα, (θα στην φέρουν την άλλη μέρα). αν έχεις και 12άρη fan πίσω στο κουτί να βγάζει αέρα, θα δουλέβει ακόμα καλύτερα, καθώς ο δικός της 12άρης τοποθετείται πλάγια και ''σπρώχνει τον αέρα προς το πίσω μέρος του κουτιού... ΠΡΟΣΟΧΗ! είναι ψύκτρα ''γίγαντας'', σιγουρέψου ότι χωράει στην μητρική και στο κουτί σου...(εν ανάγκη πάρε μεζούρα και μέτρα)! η απόδοσή της πάντως είναι πολύ καλή, εμένα με 66% o/c boot-άρει (τώρα που χειμώνιασε λίγο) στους 28 C ... full load παίζει κοντά στους 50 C , αλλά σίγουρα παίζει ρόλο σε αυτό και η VGA μου που ''φτύνει'' πολύ ζέστη μέσα στο κουτί... ps.επίσης όταν την τοποθέτησα παρατήρησα και καμμιά 10ριά βαθμούς λιγότερους στην μητρική, προφανώς βελτιώθηκε το air flow του κουτιού, και ο 12άρης χτυπούσε και στην ψύχτρα της.
magnaman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 το κουτι εχει εναν 12αρι στο πισω μερος αλλα εχει και μεγαλο τροφοδοτικο παρολα αυτα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αφου το κουτι ειναι αυτο
george_o/c Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Air Cooling Test @ Anandtech : Idle Temps Full Load Temps Δες και κρίνε μόνος σου ... Εγώ προτείνω Scythe Ninja Plus Rev.B with 2 fans @ push-pull / Infinity, TU120Ex, Sunbeam Tuniq Tower ... Zalman 9700 too overpriced for what she offers, same for the 9500 ...
magnaman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 λοιπον , πριν απο λιγο πηρα την scythe infinity το πλαισιο δεν ειχε την thermalright extreme και ειπα να ριξω λιγο το budget - για να παρω και ενα usb wireless για το παλιο φορητο χωρις ασυρματη δικτυωση την εχει καποιος την πιο πανω ψυκτρα?μπορει να μου πει εντυπωσεις μεχρι τωρα?αυριο την κανω για κυπρο οποτε εχω καιρο να κανω αλλαγη σε περιπτωση που ακουσω οχι και τα καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.