Προς το περιεχόμενο

Γιατι γεμιζει ο δισκος??

prizi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω προβλημα χωρου στο σκληρο δισκο.Το θεμα ομως ειναι οτι τον αδειαζω και την επομενη φορα που θα ανοιξω τον υπολογιστη θα εχει μειωθει κι αλλο ο ελευθερος χωρος.Να σας δωσω ενα παραδειγμα.Χθες ειχα 1.8 GB χωρο σημερα 1.4 GB.Προσβαση στον υπολογιστη εχω μονο εγω και η virtual memory ειναι σε αλλο δισκο.Σε αυτον εχω το λειτουργικο και καθε δυο βδομαδες μου βγαινει γεματος και πρεπει να σβησω κατι ακομα...Ξερετε τι μπορει να συμβαινει??

Δημοσ.
Γεια σας εχω προβλημα χωρου στο σκληρο δισκο.Το θεμα ομως ειναι οτι τον αδειαζω και την επομενη φορα που θα ανοιξω τον υπολογιστη θα εχει μειωθει κι αλλο ο ελευθερος χωρος.Να σας δωσω ενα παραδειγμα.Χθες ειχα 1.8 GB χωρο σημερα 1.4 GB.Προσβαση στον υπολογιστη εχω μονο εγω και η virtual memory ειναι σε αλλο δισκο.Σε αυτον εχω το λειτουργικο και καθε δυο βδομαδες μου βγαινει γεματος και πρεπει να σβησω κατι ακομα...Ξερετε τι μπορει να συμβαινει??

Για δες λιγο κι εδω... κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις κανα 2 φορες επισης ανασυγκροτηση και ενα πολυ καλο εμπορικο προγραμμα που κανει αριστη δουλεια ειναι το O-0 Defrag.

Δημοσ.

παιδια αν και βγαινω λιγο εκτος θεματος....ενα αντιστοιχο προβλημα στα vista δημιουργειται απο την επαναφορα συστηματος που απαιτει γυρω στα 10 gb για να δουλεψει....ξερει κανεις πως μπορω να μειωσω τοον χωρο που πηγαινει στην επαναφορα? απο ο,τι θυμαμαι στα xp μπορουσα....κατι εχω ακουσει για καποια εντολη στην κονσολα....για πειτε οποιος ξερει

Δημοσ.

Για να σβησεις επαναφορες συστηματος κανεις δεξι κλικ στο σκληρο / ιδιοτητες / εκκαθαριση δισκου / και αφου γινει ανοιγει δευτερο παραθυρο και πας περισσοτερες επιλογες / και κατω δεξια εκαθαριση επαναφορα συστηματος / θα βγει ενα μηνυμα θα κλικαρεις Ναι / μετα Οκ / και ξανα δευτερο μηνυμα κλικαρεις παλι Ναι , και τελος.

Αυτος ειναι ο τροπος για τα win xp για τα vista δεν ξερω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...