zanos79 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Θέλω να ρωτήσω κάτι πριν αγοράσω εξωτερικό σκληρό δίσκο, έχω laptop compaq presario απο το 2004, δεν έχω usb θύρα 2.0 . Θα τον βλέπει τον σκληρό το laptop; Έστω και με μικρή ταχύτητα όπως κάνει με τα φλασάκια usb; Δεύερον πώς μπορώ να βάλω στο laptop θύρα usb 2.0 , cardbus (pcmcia) ή κατι άλλο;
disqualified Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 αν εχεις θυρα pcmcia υπαρχουν καρτες με Usb2, αλλιως δεν προκειται να την παλεψεις με την ταχυτητα, ειναι η μερα με τη νυχτα
M-81 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Θέλω να ρωτήσω κάτι πριν αγοράσω εξωτερικό σκληρό δίσκο, έχω laptop compaq presario απο το 2004, δεν έχω usb θύρα 2.0 . Θα τον βλέπει τον σκληρό το laptop; Έστω και με μικρή ταχύτητα όπως κάνει με τα φλασάκια usb; ...αλλιως δεν προκειται να την παλεψεις με την ταχυτητα, ειναι η μερα με τη νυχταΟ εξωτερικός 2,5" σκληρός δίσκος 80GB USB 2.0 που έχω αναγνωρίζεται μια χαρά και παίζει καλά* σε Η/Υ με USB 1.0. Βέβαια, έχει δίκιο ο disqualified, όσον αφορά την ταχύτητα ανάμεσα σε USB 1.0 και USB 2.0! *Επειδή ακριβώς είναι αργή η ταχύτητα στο USB 1.0, σε αυτόν τον Η/Υ χρησιμοποιώ τον εξωτερικό σκληρό δίσκο κυρίως για back up και πότε-πότε για αναπαραγωγή mp3, αλλά όχι για συνεχόμενη πρόσβαση από επεξεργασία αρχείων κλπ.
stefanos_79 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 epeidi exv kai egv ena palio presario apo to 2004 eixa valei mia pcmcia usb2 me chipaki NEC kai den doulepse pote.To anaferw etsi pliroforiaka
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.