Προς το περιεχόμενο

iPod Touch (16gb) VS iPhone Unlocked (8gb)

NiCk_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo kataliksei pleon se auta ta dio .. I timi einai i idia ... Ti proteinete ?? Exo anagki apo ena iPod, alla i sillogi mou apo tragoudia den einai megali ( ligo kato apo 3gb ) ... Ara kai to iPhone mporei na me kalipsei .. To thema einai pio apo ta dio aksizei perissotero gia esas .. Ousiastika to Touch den exei kapoia widgets, mail ( pou den to xreiazome giati exo hotmail ), kai fisika otidipote exei na kanei me tilefonia ( kamera, speaker, bluetooth ) .. Alla tha einai episimo proion to opoio tha mporo na anavathmizo kai to allo oxi ..

P.s. An ginete na ginei poll tha eimoun poli pio euxaristimenos ...

Δημοσ.
το iphone Ευρώπη νομίζω ότι θα βγει 16gb αν δεν κάνω λάθος.

Μάλλον δεν διάβαζες ειδήσεις τις τελευταίες 10 μέρες :) χεχε

Το iPhone ανακοινώθηκε ήδη επίσημα για Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία και είναι ίδιο ακριβώς με το αμερικάνικο (8GB)...

Δημοσ.

Χιλιες φορες iphone!

Εχει το iphone και σαν απλο mp3 player πολλα πλεονεκτηματα εναντι του ipod touch. Π.χ.:

Δε νοειται mp3 player που απλα για να αυξομειωσεις το volume πρεπει να το βγαλεις απο την τσεπη σου και να κανεις 3-4 κλικ στην οθονη αφης.(ipod touch)

Αντιθετα το iphone εχει κουμπια για αυξομειωση της εντασης.

Ή για παραδειγμα το iphone εχει και speaker για να ακουσεις μαζι με αλλους χωρις ακουστικα λιγη μουσικη ή ενα video.

Αντιθετα το ipod touch δεν εχει.

Review-mini συγκριση:

http://www.engadget.com/2007/09/22/ipod-touch-review/

Για ολα αυτα, το iphone (οπως και η ιδια η apple δηλωνει) εξακολουθει να θεωρειται το καλυτερο ipod.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

pio kala iphone kai apo mena afou sou prosferei pio polla pragmata... basika skeyou to ipod touch pou einai kai thlefwno kai me kamera (an kai exoun akoustei polla) kai polla alla.... opote kai egw sou proteinw iphone! +1 sto iphone kai apo mena!!!!

Δημοσ.

Νίκο μπορείς να μου πεις που ακριβώς το πήρες γιατί ψάχνω να αγοράσω και εγώ αλλα έχω χάσει λίγο την μπάλα (στείλε πμ).

Δημοσ.

Προσωπικά δεν αλλάζω το iPhone μου με τίποτα πλέον ! Βέβαια, αν δεν έχεις ανάγκες για mail, browsing και ΜΙΑ συσκευή πάνω σου, δεν έχει κάτι παραπάνω από το Touch.

My 2 cents

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...