Προς το περιεχόμενο

website dynamic

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι ένα cms, μπορείς να κάνεις αρκετά με αυτό. βασίζεται πολύ σε modules, υπάρχουν πάρα πολά έτοιμα και δωρεάν. το μόνο κακό είναι ότι θέλει , windows server - sqlserver - .net για να τρέξει. άρα πρόσεξε λίγο το hosting. η σύντομη απάντηση είναι οτι ναι μπορείς να κάνεις το site που θες αρκεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην εκμάθηση του. αν έχεις και μια ιδέα απο .net ακόμα καλύτερα.

αν δυσκολέυεσε να σχεδιάσεις τη βάση προτίμησε τη cms λύση

Δημοσ.

στο συγκεκριμένο βιβλίο έχει αναλυτικές οδηγίες. DotNetNuke For Dummies

αν δε το έχει το βιβλιοπωλείο σου στείλε μου ένα pm

Δημοσ.

tha pao se ligo na do. an den to exei tha to parageilo apo amazon. ithela na se rotiso kati allo. gia na kano p.x anazitisi gia taxi meta prepi na ftiakso ego kapio module? i iparxun etoima. kai oson afora tin pliromi pu tha ginetai meso pistotikis iparxei kati etoimo?

Δημοσ.

υπάρχουν έτοιμα modules για πληρωμές, και έχει ήδη ένα μέσα. το dotnetnuke έρχετε με λίγα modules, για ότί άλλο χρειαστείς θα πρέπει να το ψάξεις η να το φτιάξεις. υπάρχουν πολλά modules που είναι και επι πληρωμή, modules πάντος για αναζήτηση υπάρχουν και αυτά.

Δημοσ.
egkatestisa telika to joomla. tora pos tha allakso to megalo banner pu leei joomla me to diko mu?

analoga me to template. pio template exeis?

se rotao giati se orismena templates to banner einai statiko eno se alla einai se dynamiki perioxi...

an einai statiko to allazei apo to index.php H' apo to template_css.css . An einai tora dynamiko mpainei sto control panel tou joomla. briskeismpou einai dilomeno (header, user1 , top, footer ktl) kai to allazeis.

Δημοσ.

Προσωπικά το dotnetnuke δεν το έχω δουλέψει ποτέ.

Από την άλλη το Joomla με έχει βολέψει πάρα πολύ.Μερικά χαρακτηριστικά του:

1.Εύκολο στην ανανέωση,διαχείριση

2.Ευέλικτο στην δημιουργία template

3.Πολλά μα πάρα πολλά modules για να φέρεις το site στα μέτρα σου.

Ρίξε μια ματιά σε joomla.org για extensions και tutorials.

ΥΓ: Αν θες βοήθεια για το template στείλε μου PM να σε βοηθήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...