Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουριου πακετου συνδεσης adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη εχω ενα πακετο που προσεφερε περσι η forthnet με ιντερνετ ταχυτητας 768 για 12 μηνες στα 117 Ε..

Επειδη ομως ληγει σε 2-3 βδομαδες, εκανα μια ερευνα αγορας για να μην μεινω χωρις ιντερνετ.. Πηγα στην forthnet ομως εχουν διακοψει την συγεκριμενη προσφορα, οποτε πρεπει να πληρωσω μετα το περας αυτου του διαστηματος που εχω προπληρωσει, 18,5Ε καθε μηνα, οποτε 222 για τον χρονο(ενω πληρωνα 117...)..Σημειωτεον το γεγονος οτι παρ'ολο που δεν ειχα επιλεξει να μετατραπει η συνδεση μου σε αοριστου χρονου, στο καταστημα μου ειπαν οτι αυτο γινεται αυτοματα, ειτε το ειχα επιλεξει ειτε οχι, το οποιο ειναι καθαρη απατη...Ας το προσεξουν αυτοι που επιθυμουν να επιλεξουν την forthnet...

Θα ηθελα λοιπον, οποιος γνωριζει απο προσωπικη εμπειρια η γενικα, να δωσει τα φωτα του, για τις συνδεσεις που υπαρχουν αυτη την στιγμη στην αγορα, γιατι η forthnet δεν φαινεται να συμφερει πια..Και το internet μου ειναι απολυτα απαραιτητο..

Ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια και συμβουλη εκ των προτερων :-D

Κοιταξα στο αναλογο θεμα στα υπομνηματα που συμβουλευει για τις τιμες συνδεσεων,αλλα δεν λειτουργει το link οποτε αναγκαστηκα να δημιουργησω καινουριο θεμα...

Δημοσ.

Σου εύχομαι να βρείς την κατάλληλη σύνδεση που επιθυμείς, 2 μικρές συμβουλές. Μακριά από 4ΝΕΤ , (εκτός και εάν τα νεύρα σου, αντέχουν τις 45λέπτες αναμονές στο τηλέφωνο τους), και μακριά φυσικά και από το άλλο το μπουρδέλο που λέγετε vivodi. (Αίτηση από τέλος Ιουνίου, και είμαι ακόμα στο περίμενε)...

Δημοσ.

Ειμαι στο κεντρο της θεσσαλονικης(τελειως κεντρο..καμαρα!)

Σωστα μιλας spy007 για την 4νετ, γιατι οπως διαπιστωσα και ιδιοις ομασι στο καταστημα που πηγα οι περισσοτεροι απο τους πελατες ηταν απολυτα δυσαρεστημενοι απο την εταιρια, ειτε εξαιτιας του τοι δεν απαντανε στα τηλεφωνα,ειτε των στοιχειων που κρυβουν απο τους πελατες...Αν σκεφτουμε αυτο, ευκολο ειναι να φανταστουμε και την κατασταση στην vivodi, αφου ειναι και μικροτερη εταιρια..

Titikos46 αν βρεις η γνωριζεις κατι για φοιτητικα και εχεις καμια προταση, η οποιοσδηποτε παρακαλω ας βοηθησει, γιατι πρεπει να κανω αμεσα τις διακοπες και αντιστοιχα τις ενεργοποιησεις :-D

Δημοσ.

νομιζω η αλτεκ εχει πολυ καλες τιμες, αν θυμαμαι καλα παιρνεις ενα πακετακι με 40 ευρω για 3 μηνες και μετα αοριστιου για 6 μηνες με 60 ευρω ή 12 μηνες με 117 ευρω. ριξε μια ματια στο http://www.acn.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...