Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με webcam

makmar123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τη webcam της Logitech communicate STX plus for skype . Μετα την εγκατασταση λογισμικου και καμερας αν κανω επανεκινηση του υπολογιστη ενω ο υπολογιστης και η οθονη ανοιγουν αφου βγει το λογοτυπο windows XP αμεσως μετα η οθονη γινεται σκουρη μπλε και μενει ετσι. Για να λειτουργησει ο υπολογιστης πρεπει να βγαλω τη καμερα απο τη USB και να κανω επανεκινηση . Μηπως ξερει καποιος τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

να ρωτησω και γω κατι σχετικα με καμερα να μην ανοιγω καινουριο θεμα,εχω μια web camera χωρις λογισμικο και φαινεται USB Video Device μπορω να μιλησω μεσω μσν και να βγαλω φωτο,μπορει καποιος να μου πει πως να βγαζω και βιντεο?ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι εχω δοκιμασει ολες τις USB αλλα το προβλημα παραμενει. Σκεφτομαι μηπως φταιει το τροφοδοτικο η μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα υλικου.

Δημοσ.
makmar dokimases na baleis xeirokinhta mono tous drivers?

xristoforos sinonomate den exeis balei drivers mou fenete. poia camera exeis?[/quote

την εχω παρει απο ebay και δεν ειχε ουτε οδηγο αλλα δεν εχει και καποια ονομασια ετσι ωστε να βρω τον οδηγο στο ιντερνετ

Δημοσ.
rothses to atomo pou thn poulise?

απο ενα κινεζο τη πηρα τη καμερα,αποτι καταλαβα αυτος την εχει φτιαξει:mrgreen:εχει και 6 ledακια καλη εικονα και τρμερη φωτο,εχει και μικροφωνο μαζι!τωρα πως μπορω να βρω ενα προγραμμα να τραβαει και βιντεο?γινεται?

Δημοσ.

Εχω κανει πολλες φορες απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση οπως επισης εβαλα και τους Drivers χειροκινητα αλλα το προβλημα παραμενει . Λετε να εχει προβλημα η καμερα;

Δημοσ.
Εχω κανει πολλες φορες απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση οπως επισης εβαλα και τους Drivers χειροκινητα αλλα το προβλημα παραμενει . Λετε να εχει προβλημα η καμερα;

Τελικα πηγα την καμερα στο Πλαισιο απο οπου και την πηρα την ελεγξαν και τελικα μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα αλλα πιθανον να υπαρχει καποια ασυμβατοτητα υλικου. Δεχτηκαν την καμερα πισω και μου ειπαν να παρω οτι αλλο θελω (μπραβο στο Πλαισιο για την τοσο καλη εξυπηρετηση πελατων ) (το καλο πρεπει να λεγεται). Τελικα πηρα μια αλλη καμερα την VX-3000 της Microsoft η οποια λειτουργει αψογα.(αν και δεν ειναι τοσο καθαρη η ληψη της οσο της Logitech). Σας ευχαριστω ολους οσους μου απαντησαν και προσπαθησαν να με βοηθησουν για να λυθει το προβλημα που ειχα....

Δημοσ.
Τελικα πηγα την καμερα στο Πλαισιο απο οπου και την πηρα την ελεγξαν και τελικα μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα αλλα πιθανον να υπαρχει καποια ασυμβατοτητα υλικου. Δεχτηκαν την καμερα πισω και μου ειπαν να παρω οτι αλλο θελω (μπραβο στο Πλαισιο για την τοσο καλη εξυπηρετηση πελατων ) (το καλο πρεπει να λεγεται). Τελικα πηρα μια αλλη καμερα την VX-3000 της Microsoft η οποια λειτουργει αψογα.(αν και δεν ειναι τοσο καθαρη η ληψη της οσο της Logitech). Σας ευχαριστω ολους οσους μου απαντησαν και προσπαθησαν να με βοηθησουν για να λυθει το προβλημα που ειχα....

Την ιδια εχω και εγω χρονια την stx σαν ρομποτακι ειναι και αναβαθμιζετε συνεχεια, καμια σχεση η μια με την αλλη απο το Πλαισιο την ειχα παρει,ευχομαι να σου βγει σε καλο το εμποδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...