Borden Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 προσφατα αλλαξα το mb στον υπολογιστη μου,και αναρωτιεμαι αν ειναι ο λογος που δεν μπορω να μπω στα windows,υπαρχει μεγαλη υποψια βεβαια οτι το pc μου ειναι τιγκα στους ιους,αλλα δεν ξερω αν ο λογος που δεν μπορω να μπω στα windows ειναι λογω του mb ή λογω των ιων!βγαινει ενα μηνυμα που μου λεει οτι δεν μπορω να μπω στα windows γιατι μαλλον αλλαξα καποιο hardware,πραγμα που αληθευει.Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω?Ή που οφειλεται το προβλημα?(πιστευω πως δεν εχω κανει λαθος σε καμια συνδεση και πως το MB ταιριαζει με την καρτα γραφικων)υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται η καρτα γραφικων για αυτο το προβλημα? plz help!:? MB:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526556 Graphics card:http://cgi.ebay.com/MSI-8936-Geforce-FX5200-T128-VGA-und-TV-Out_W0QQitemZ230168767206QQcmdZViewItem
dimitris2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 αφου εχεις αλλαξει τη mb πρεπει να κανεις φορματ. δε γινεται αλλιως. αν θελεις να κρατησεις μερικα αρχεια σου μπορεις να βαλεις μια live διανομη linux και να τα μεταφερεις σε αλλο σκληρο η σε εξωτερικο
ferongr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Φυσικα ο κανονας λεει οτι οταν αλλαζουμε mainboard κανουμε και ενα format, καθως κατα την εγκατασταση τους, τα XP αναλογα με τι πλατφορμα/μητρικη βλεπουν εγκαθιστουν και τους αναλογους drivers. Δεν μας ειπες ομως αν το καινουργιο MB ειναι διαφορετικο απο το παλιο. Δοκιμασε να μπεις σε safe mode (νομιζω οτι σου βγαζει το μυνημα "λυπουμαστε αλλα τα windows δεν ξεκινησαν επιτυχημενα blah blah blah...." Δοκιμασε την "εκκινηση σε ασφαλη λειτουργεια" επιλογη. Doh.... με προλαβες
ntg_net Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 format θελει μονο οταν εχει διαφορετικο chipset το M/B
michael92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Αν έχεις διαφορετικό mobo από το παλιό, δεν είναι ανάγκη να κάνεις format, μπορείς να κάνεις μια επιδιόρθωσει bootάρωντας ο cd των windows Και πατώντας R Επιδίορθωση (Repair), αυτό θα επανεγκαταστήσει τους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.