Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό Πληκτρολόγιο στο iPhone

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα και από μένα. Μολις πήρα ένα iPhone 8G το οποίο ευτυχώς είχε 1.0.2 firmware το οποίο ξεκλειδώθηκε άμεσα.

Ακολούθησα τις οδηγίες στο πρώτο post, εγκατέστησα το Mobile Enhancer και το Greek keyboard αλλά πατώντας το 123 πλήκτρο δε γυρίζω στα ελληνικά. Στο Settings - General Keyboard διάλεξα και το accent αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Οντως έχει λήξει και δεν παίζει πια του Ρώσσου?

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια να έχουμε...

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δοκίμασε κανείς να χρησιμοποιήσει την 1.0b2 και να του δουλεύει καλά; Γιατί εμένα κράσαρε στο 2ο γράμμα, και δημιουργούσε γενικά ψιλοκολληματάκια. Το απεγκατέστησα. Κανείς που να του δούλεψε;

Δημοσ.

kkmet μιλάς για την 1.0b2; Ποιο firm έχεις; Κανείς καμιά ιδέα του τι μπορεί να φταίει παιδιά;

(σημ. εγώ έχω αγορασμένο 1.1.1 και downgrade σε 1.0.2)

Δημοσ.

Αυτό που φταίει είναι ότι σε μερικά τηλέφωνα δεν απενεργοποιεί όπως οφείλει το auto-correction function των αγγλικών.

Πηγαίνετε στον installer, και κατεβάστε στο τηλέφωνό σας το KB, μετά πηγαίνετε

Settings/General/Keyboard, βάλτε off το auto-correction και μετά δεν θα κρασάρει.

Δημοσ.
Αυτό που φταίει είναι ότι σε μερικά τηλέφωνα δεν απενεργοποιεί όπως οφείλει το auto-correction function των αγγλικών.

Πηγαίνετε στον installer, και κατεβάστε στο τηλέφωνό σας το KB, μετά πηγαίνετε

Settings/General/Keyboard, βάλτε off το auto-correction και μετά δεν θα κρασάρει.

Ego exo tin 1.0.2 ekdosi, ekana update tou keyboard apo ton installer kai den vrisko pouthena to auto correction. Mou doulevei mia xara kai den crasharei !!!

Δημοσ.

Ξαναλέω:

Μερικές φορές και σε ορισμένα τηλέφωνα, το keyboard του Ρώσου ΔΕΝ απενεργοποιεί όπως θα έπρεπε το auto-correction.

Οπότε αν θέλετε να το κάνετε λοιπόν, πηγαίνετε στον Installer, βρίσκετε το KB στα Tweaks, και το κάνετε install.

Mετά πηγαίνετε στο Settings/General/Keyboard, και βρίσκετε μια ρύθμιση on/off για το auto correction την οποία βάζετε off.

Αυτά για όσους τους κολλάει, για όσους δεν κολλάει μπράβο τους και δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το νέο λινκ. Τώρα δεν κάνει expire.

Ομως το 1.0b2 crashάρει. Με το ΚΒ ή χωρίς το ΚΒ. Τα έκανα όλα uninstall και μετά reinstall μήπως είχα παλιό Mobile Enhancer αλλά δε βοήθησε.

Προσωρινά το απεγκατέστησα. Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι έλυσαν το πρόβλημα με το ΚΒ.

Feedback?

Δημοσ.

ego re paides pali ebala to neo keyboard 1.0b2 ebala kai to KB alla thn ora pou pao na grapso kanei ena tsak to iphone mayrizei h o8onh kai epanerxete pali se arxiko shmeio gia na grapso sms oxi omos me ellinika.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...