Προς το περιεχόμενο

Πώληση στο ebay.

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, να ρωτησω :

Θελω να πουλησω κατι στο ebay σε ευρώ και να πωλειται μονο στην ευρώπη.

Αν παω στο αμερικανικο, μου εμφανιζει by default dollars as currency και United States as destination. Αυτα δεν μπορω να τα αλλαξω. Μιλησα με το support του ebay στο chat και μου ειπανε οτι πρεπει να παω σε ευρωπαικο site.

Παω στο co.uk και εκει μου εχει default pounds και United kingdom.

Αν παω στο Γερμανικο, μπορω να πουλησω σε ευρω αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει μιας και δεν ξερω γερμανικα.

Ξερει μηπως καποιος να μου πει πως μπορω να κανω αυτο που θελω? Ελπιζω να γινεται μεσω του co.uk γιατι δεν εχω ορεξη να μαθαινω Γερμανικα,Ιταλικα και Γαλλικα.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

δε το ξέρω απλά λέω.

γιατί δε το βάζεις στο αμερικάνικο βάλτο σε δολλάρια (απλά κάνε την ισοτιμία) έστι κι αλλιώς εσύ όταν είναι να πληρωθείς μέσω paypal σε ευρό θα τα πάρεις. και εκεί που λέει που λέει που τα στέλνεις γράψε μόνο ευρώπη. ε?

Δημοσ.

Ωραια τα λες μιας και αυτο θα ητανε το λογικο. Δεν εχω ομως περιθωριο να γραψω ευρωπη. Απο μονο του το βαζει σον και καλα στις ΗΠΑ.

Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει επιλογη νομισματος και χωρας μιας και δεν εχουν ολες οι χωρες ebay.

Δημοσ.
Παιδια, να ρωτησω :

Θελω να πουλησω κατι στο ebay σε ευρώ και να πωλειται μονο στην ευρώπη.

Αν παω στο αμερικανικο, μου εμφανιζει by default dollars as currency και United States as destination. Αυτα δεν μπορω να τα αλλαξω. Μιλησα με το support του ebay στο chat και μου ειπανε οτι πρεπει να παω σε ευρωπαικο site.

Παω στο co.uk και εκει μου εχει default pounds και United kingdom.

Αν παω στο Γερμανικο, μπορω να πουλησω σε ευρω αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει μιας και δεν ξερω γερμανικα.

Ξερει μηπως καποιος να μου πει πως μπορω να κανω αυτο που θελω? Ελπιζω να γινεται μεσω του co.uk γιατι δεν εχω ορεξη να μαθαινω Γερμανικα,Ιταλικα και Γαλλικα.

Ευχαριστω!

Δε γινεται. Αν θα το βαλεις στο uk, θα σου βγει σε λιρες. Οσο για το destination το τροποποιεις εσυ και βαζεις europe. Αυτο γινεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...