BritGreek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά χαρά σε όλους. Αγόρασε μια φίλη ένα σταθερό Turbo X, και μετά απο 11 μήνες περίπου χρήσης (σπάνιας), δεν βλέπει καμία συσκευή όταν αυτή συνδέεται μέσω των θυρών USB. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχει ούτε mouse πλέον, καθώς αν το βγάλει και το ξαναβάλει, θα δουλέψει για λίγο και μετά τέλος. Δοκιμάσαμε όλες τις θύρες USB. Όλες οι συσκευές που σας λέω δουλεύουν κανονικά στο laptop μου, χωρίς πρόβλημα. Επειδή είμαστε και οι δύο άσχετοι, μήπως ξέρετε τι μπορεί να είναι; Δουλεύουν για λίγο και μετά σταματούν. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
com_hs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Γρηγορα πισω γιατι νομιζω οτι η εγγυηση ειναι ενα χρονο
seventh_son Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Σε όλα τα σταθερά του Πλαισίου εφόσον έχει γίνει συναρμολόγηση από αυτούς καλύπτεσαι με τριετή εγγύηση σε όλα τα εσωτερικά υλικά. Αν έχεις απλά αγοράσει τα υλικά και έχεις κάνει συναρμολόγηση εσύ, τότε καλύπτεσαι από την εγγύηση για κάθε υλικό ξεχωριστά. Όσον αφορά για το πρόβλημα σου και εφόσον δε σκαμπάζεις και πολλά πήγαινε να στο τσεκάρουν μήπως έχει καεί κανάς usb controller.
21century Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον φαινεται οτι ειναι προβλημα τροφοδοσιας οποτε πηγαινε το στο κοντινοτερο Πλαισιο να του ριξουν μια ματια φιλε μου...
djpal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ αυτό πιστέυω γύρνα το πίσω όσο έχει εγγύηση! Έχει κάψει τον controller του usb θέλεις άλλο motherboard.
BritGreek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά, αν είχε καεί ο controller δεν έπρεπε να μην δουλεύουν καθόλου τα usb? Οι συσκευές που συνδέονται με usb δουλεύουν για 1 λεπτό και μετά σταματούν. Θα το πάμε τη Δευτέρα μάλλον.
Angeldust Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Πρόβλημα με το τροφοδοτικό πιθανότατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.