Προς το περιεχόμενο

αγορά pc με 800 euro.ζητάω γνώμες και βοήθεια

R.H.C.P.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να πάρω ένα pc με οθόνη 19' με μόλις 800 euro...

τα οικονομικά μου είναι λίγο σφικτά για αυτό και οι προτάσεις ,αν γίνεται να μην ξεπερνούν κατά πολύ αυτό το ποσο :P

προτιμάω το πλαίσιο σαν κατάστημα από e shop εσείς τι λέτε?

έχω βρει αυτά:

Coolermaster

Elite 330 με τροφοδοτικό 420W 59,00 ?

Intel

Core 2 Duo 6750 (s775/2,66GHz) Tray 165,01 ?

Asus

P5K (s775, DDR2, PCI-X) 112,50 ?

Zalman

9500 LED για Intel και AMD 42,20 ?

TeamGroup

Ram 2GB Kit DDR2 800MHz Elite 69,00 ?

Asus

8400 GS 256 MB HDCP 45,01 ?

Western Digital

320GB (7200 Rpm, 16 MB Cache, SATA 2) 71,00 ?

Nec

AD7173 Labelflash (Bulk) - Black 21,00 ?

Samsung

SH-D162C (Bulk) - Black 16,51 ?

LG οθονη

L1900J-BF 189,00 ?

συνολικό κόστος προϊόντων : 790,23 ?

για κάρτα γραφικών δεν θέλω να χαλάσω λεφτά μιας και δεν παίζω παιχνίδι...θα υπάρχει πρόβλημα με αυτή στα video και στα dvd?

Δημοσ.

Εγω θα αντιπροτεινα να πηγαινες για c2d 4400 ~100ευρω μαζι με αλλη πιο φτηνη/αποδοτικη ψυκτρα και με την διαφορα να πηγαινες μια οθονη 22' wide ...

Επισης αφου δεν παιζεις παιχνιδια μια x2400pro θα ηταν προτιμοτερη...

Δημοσ.

έχω ένα ενδοιασμό για τον amd που λες γιατί νιώθω ότι είναι αρκετά κατώτερος...

θα το τσεκάρω πάντως!

κάποιος άλλο έχει να προτείνει κάτι?

Δημοσ.
έχω ένα ενδοιασμό για τον amd που λες γιατί νιώθω ότι είναι αρκετά κατώτερος...

Δεν μιλησα για amd...

c2d 4400 πιο intel δεν γινετε...

Απλα επειδη πρωταρχικος λογος οπως λες ειναι για ταινιες θα ευχαριστηθεις περισσοτερο την 22αρα οθονη και με την x2400 να κανει ολη την δουλεια αποκωδικοποιησης δεν θα χρειαστεις τιποτα παραπανω σε θεμα επεξεργαστη(που κλοκαρει για πλακα στα ρολογια του 6750).

Δημοσ.
Δεν μιλησα για amd...

c2d 4400 πιο intel δεν γινετε...

Απλα επειδη πρωταρχικος λογος οπως λες ειναι για ταινιες θα ευχαριστηθεις περισσοτερο την 22αρα οθονη και με την x2400 να κανει ολη την δουλεια αποκωδικοποιησης δεν θα χρειαστεις τιποτα παραπανω σε θεμα επεξεργαστη(που κλοκαρει για πλακα στα ρολογια του 6750).

oups sorry :P

gia thn othoni exw enan endiasmo giati den xerw an xwraei ekei pou tha thn valw kai apishs nomizw den exei eggyhsh zero pixel...

edw ti ennoeis?"που κλοκαρει για πλακα στα ρολογια του 6750"

:P sorry eimai ligaki asxetos :)

thanks gia th voitheia pantws!!!

Δημοσ.

για το συγκεκριμενο επεξεργαστη οχι. πολυ ευκολο. η διαφορα λογο κας ειναι μικρη. υπαρχει ομως. με το ματι δε τη βλεπεις...η διαφορα αυτη εντοπιζεται κυριως σε κωδικοποιησεις και σε παιχνιδια(μιλαμε για 1,2 δευτερολεπτα ανα λεπτο του βιντεο που κωδικοποιηται(και αν) και 10-20 καρε στα 100+ στα παιχνιδια. για μενα δε λεει τιποτα. διαφορα προς το χειρωτερο εχουν συμαντικουτσικη οι πιο μικροι με το 1μβ και προς το καλυτερο οι τετραπυρηνοι)το φσβ το οριζεις εσυ αρκει η μητρικη να μπορει και φυσικα και ο επεξεργαστης υπαρχουν και ορια δλδ γενικα δε ειναι απλο να βρεις τα ορια θελει δοκιμες και καλη ψυξη αλλα με τα κορ2δουο τα πραματα ειναι πολυ απλα και μπορεις να αυξησεις τη συχνοτητα καθε κοματιου κατα 30-40% πανευκολα στα μοντελα των 200mhz fsb(σειρα 4χχχ και 2χχχ) απλα θετεις το φσβ στα 266 τοσο απλο λιγα δευτερολεπτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...