Nomikaria Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνω...Αν μπορω να θεωρησω μια μαρκα πραγματικα top(δεν νομιζω να υστερει σε τιποτα...),τοτε...Alienware!!!!
urezin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 apple isos? συμφωνω, τα καλυτερα δυο κοσμων Επισης υπαρχει ρνα αρθρο που υποστηριζει οτι το macbookpro φορτωνει xp σε χαμηλοτερους χρονους απο οποιαδηποτε αλλο λαπτοπ
haHa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 συμφωνω, τα καλυτερα δυο κοσμων Επισης υπαρχει ρνα αρθρο που υποστηριζει οτι το macbookpro φορτωνει xp σε χαμηλοτερους χρονους απο οποιαδηποτε αλλο λαπτοπ Και μετα ξυπνησαν... Δε διαφωνουμε οτι το macbook pro ειναι γρηγορο (αλλωστε πως να μην ειναι οταν το πιο φθηνο μοντελο αρχιζει απο 2000 ευρω!!), αλλα υπαρχουν γρηγοροτερα,εξισου ποιοτικα αλλα φθηνοτερα.
jtsc21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 χθες αγορασα το toshiba satellite A200-1M8 απο το πλαισιο στα 1089 ευρω πραγματικα πεταει...
poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 χθες αγορασα το toshiba satellite A200-1M8 απο το πλαισιο στα 1089 ευρω πραγματικα πεταει... μια μαρκα φορητου δεν αποδεικνυεται "ενταξει" και "τοπ" στο πρωτο διημερο φιλε μου
fsbmaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 πεταει αλλα απο οθονη ....κλαψτα! Το πουλησα 900ευρω το ιδιο πριν 1 βδομαδα.Και ο σχεδιασμος του δεν μου πολυ αρεσε.Κακομαθημενος στα σονυ βλεπεις.Σε κανα μηνα θα παρω vaio.Επισης μου την σπαει που τα πλαστικα του ψιλοπατανε σε καποια μερη.Απο επιδοσεις ΟΛΑ πετανε πλεον φιλε.Αλλα πραγματα να κοιτας.Οθονη-1394chipset-ψυξη επεξεργαστη κτλ σε αυτα τα θεματα η sony ειναι μακραν μπροστα.Πριν 2 χρονια λαπτοπ και ποτε δεν ακουσα ανεμηστηρα να δουλευει....Οταν το ανοιξα καταλαβα γιατι πληρωσα κατι παραπανω!Δοκιμασα 2 φορες να παω σε αλλη εταιρια αλλα ειδικα η οθονη στα βαιο ειναι αξεπεραστη
disqualified Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 οκ για τα sony δε λεω οτι δεν ειναι καλα και ισως εχουν και την καλυτερη οθονη αλλα μια φορα που ημουν στο πλαισιο και εβαλα το χερι πανω σε ενα FZ11 μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι ηταν το πιο ζεστο απ ολα και μαλιστα αρκετα ζεστο χωρις στην ουσια να κανει τιποτα?
steve2810 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Όντως η σειρά FZ με άφησε κι εμένα απογοητευμένο. Η ποιότητα δε μου άρεσε τόσο πολύ ενώ η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλη. Απο κει και πέρα ... η οθόνη του fz11s ... αξεπέραστη.
Venisk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μεγιά ρε jtsc21..όλες καλές είναι ανάλογα πόσα δίνεις...και ο δικός μου hp9543 είναι πολύ καλός!!μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες..
tasosvel Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia to oti kapoios exei hp h kapoios allos toshiba h kapoia allh marka den shmainei oti einai kai h kaluterh !! prepie na krinoume tis etairies genikotera !! dld pia parousiazei pio suxna provlhmata kai pia exei ta kalutera laptop se poiotha kataskeuhs kai apodosh !! sigoura ta apple einai axeperasta se poiothta kataskeuhs opos kai oi othones ton sony einai para polu kales alla ego pisteuo oti ta hp kathos kai ta toshiba ,dell, asus einai pano kato ta idia toso se poiothta oso kai se apodosh !! isos na xexorizoun kapoia montel apo tin mia h apo tin allh etairia alla se genikes grammes ta theoro polu axiopista kai polu kala se apodosh laptop .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.