Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η top μάρκα laptop?

BassPlayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τοπ-μάρκα και Turbo-X μοιάζει με ανέκδοτο... Άμα σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις και καλή ποιότητα πήγαινε σε Toshiba, HP, Sony και Asus.... Άμα σε ενδιαφέρει αποκλειστικά η άριστη ποιότητα, παραχωρόντας λίγο σε επιδόσεις, με τα ίδια χρήματα πάντα, πήγαινε σε Dell ή Ibm Lenovo.

Δημοσ.

α....ξεχασα!τα turbo-x ειναι τα καλυτερα σε σχεση με αυτα που συναρμολογουνται ''στο ελλαντα'' δηλαδη τα προτιμω σε σχεση με κατι multirama,innivator κλπ...

και κατι ακομη:ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ACER

Δημοσ.

Πιστευω πως οι περισσοτερες μαρκες σε καποιον τομεα ειναι πιο καλες απο αλλες...Δηλ δεν νομιζω να υπαρχει καποια μαρκα που να υπερεχει σε ολα...

Θα ελεγα να κοιταξεις ποιο μοντελο ικανοποιει τις αναγκες σου συγκεκριμενα...

Παντως εχω ακουσει πως Toshiba ειναι πολυ αξιοπιστη..

Δημοσ.
Πιστευω πως οι περισσοτερες μαρκες σε καποιον τομεα ειναι πιο καλες απο αλλες...Δηλ δεν νομιζω να υπαρχει καποια μαρκα που να υπερεχει σε ολα...

Θα ελεγα να κοιταξεις ποιο μοντελο ικανοποιει τις αναγκες σου συγκεκριμενα...

Παντως εχω ακουσει πως Toshiba ειναι πολυ αξιοπιστη..

+1

δεν είναι δεδομένο ότι μια συγκεκριμένη μάρκα όσο καλή κι αν θεωρείται ότι καλύπτει τις ανάγκες σου

τα 1300 ? που διαθέτεις είναι ένα πολύ καλό ποσό και σίγουρα μπορείς να βρεις ένα μηχάνημα που καλύπτει τις ανάγκες σου

Δημοσ.

BassPlayer νομίζω οτί και τα LG αξίζουν κάτι ,ειδικά τώρα που έχουν 2 χρόνια εγγύηση και 1 Pixel αντικατάσταση οθόνης . :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...