harris 9577 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia, mexri ti taxytites pianei to en logo router? sorry gia toys agglikous xaraktiires alla grafo apo to wii.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 epitrepontai ta greeklish don';t worry .to 1500 pou brisko sto site einai adsl aplo mexri 8 mbit.koita sto manual kapou tha grafei.manual gia to 1540 den brisko.
harris 9577 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 apsoga! ara mporo na valo vivodi 24mbps (to foititiko) sauto to router! e?
Mystirios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 δεν είναι για πολλά πολλά το sagem βέβαια αλλα ναι κάνει για τα 24
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 auto akrivos piga na po.an kai diskolo na pexeis 24 en toutois ama den einai adsl2+ den tha pexei sta 24 alla sta 8 ektos an i grammi sou den pianei parapano apo 8.apo tin alli kala tha ine na min sou kanei auto to router doulei an apareis kana kalitero.
harris 9577 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 diladi as poume oti to router enai adsl2+ kai i grammi mou pianei kali taxitita tha einai gia ta mpaza to routeraki? den tha anteksei? an paro kainourio thelo kati oikonomiko. an mporousate kai eseis na mou proteinaete kapoio oikonomiko.... einai over isdn.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 diladi as poume oti to router enai adsl2+ kai i grammi mou pianei kali taxitita tha einai gia ta mpaza to routeraki? den tha anteksei? an paro kainourio thelo kati oikonomiko. an mporousate kai eseis na mou proteinaete kapoio oikonomiko.... einai over isdn. katse na energopoiithei i grammi sou des pos tha paei to router so ukai meta blepeis ta ipoloipa.b.otan ine na agoraseis kati agorase kati kalo ka iase to oikonomiko.to adsl router einai to mono pragma sto pc pou tha kratiseis xronia
harris 9577 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 sosto kai auto! OK! euxaristo gia tis apantiseis!
spiros91 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Παιδιά, έχω το ίδιο router με isdn. Έχω πάρει όλες τις ταχύτητες του conn-x, ξεκινώντας απο 768, μετά 1, μετά 2, και τα χριστούγεννα 4. Πάντα περιφανευόμουνα στους φίλους μου ότι έτρωγα MAX ένα DC τον μήνα, και αν... Με έπιασε και μένα όμως η αναβάθμιση του ΟΤΕ, και τώρα έχω 8mbps. Όμως τώρα τρώω κάθε λεπτό, 1-2 DC... Η γραμμή επανέρχεται, αλλά μετα ξανατρώω... Μπορεί κανείς να προτείνει καμία λύση???
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 η καποιο πιο σταθερο ρουτερ η τους λες να σε ξαναπανε στα 4 η αν μπορουν να κανουθν αλλαγη στο snr σου και να το ανεβασουν με σκοπο να πεσει η ταχυτητα αλλα θα γινει πιο σταθερο.αν παιζει το ρουτερ σε dmt θα μπορουσες να το κανες και εσυ για να μην χρειαστει να πας4 megabit ακριβως.για μενα ξαναγυρνα παντως 4 megabit>καλυτερα σταθερα και 4 παρα πχ 6 και ασταθες.απο την αλλη θα το ευχαριστιθω που τωρα ο οτε θα φαει ζορισμα και να δω τι θα κανει τωρα.θα λεει ευθυνη παροχου αφου αυτος θα ειναι ο παροχος οπως εκανε με το adsl η θα λεει οτι το τηλ παιζει μια χαρα και οτι φτεει η γη επειδη ειναι απεναντι απο την σεληνη ο ωροσσκοπος της.τα χουνερια που εκαναν να ταφανε στην μουρη μπας και αλλαξουν κανα χαλκο.αν και βλεπω τους μισους να τους ξαναβαζοθυν στην παλια ταχυτητα τους.
spiros91 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Για κάποιο περίεργο λόγο, παρατήρησα ότι τρώω DC όταν είμαι στο explorer... Τώρα που μπαίνω από Google Chrome είμαι οκ(φτου φτου μην τ ματιάσω)
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 δ0κιμασε το και αλλο γιατι ειναι παραξενο.εναλακτικα δοκιμασε να περασεισ explorer 8 η εστω 7.γιατι ειναι λιγο κουφο.να σου κανε disconect με καποιο p2p ποιο λογικο θα ηταν.
spiros91 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Explorer 8 έχω.. Ας πούμε σήμερα, δεν μου 'βγαλε πρόβλημα...
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 ισως να ετυχε να συμπεσει με τον explorer.δοκιμασε το και αλλο και δες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.