Dawndeath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον εχουμε και λεμε... Ειναι ενας ας μην το χαρακτηρισω καλυτερα...π με περνει και με κατεβαζει της παναγιας τα ματια στο βρισιδι...σε μια στιγμη τον ρωτησα και μου ειπε πως εχει συνδεση απο vodafone αν παρω στην vodafone τηλεφωνο και ζητησω τα στοιχεια του λετε να μου τα δωσουν???εστω το ονομα να μου δωσουν...μετα θα τον βρω αλλιως...ευχαριστω εκ των προτερων για την ωρα που αφιερωσατε να διαβασετε το προβλημα μου
kazantzidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Oxi.. de ginete na peis ari8mo kai na sou poyn onoma. mono to anti8eto.
Dawndeath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 εισαι σιγουρος ρε συ...ετσι και τον βρω θα του σπασω την μαπα δεν μπρορω αλλο τεσπα θα παρω τηλ μολις μπορεσω στο vodafone Να δω...αν πω πως ειμαι συγγενης ???
kazantzidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Nai eimai sigouros, de ginete. ektos me eisaggelikh paremvash. Prosopika dedomena...
Dawndeath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 ok kazantzidi eyxaristw gia tin boitheia...an kapoios p douleuei stin vodafone thelei na ton roufianepsei ton typa...tha tou eimai ipoxrews
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.