nikiforospav Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια γεια σας, Μπαινω κατευθειαν στο θεμα. Ετοιμαζομαι να ανοιξω ενα αναψυκτηριο(καφε,τοστ,τυροπιτα κ.α) και εχω φαει εαν κολλημα στο ονομα βαλτε λοιπον την φαντασια και τη δημιουργικοτητα Idea σας προτεινοντας μου ενα εξυπνο και πιασαρικο ονομα και μπειτε υποψηφιοι για νονοι το μαγαζι ειναι πανω σε κυρια οδο αλλα οχι στο κεντρο ο προσανατολισμος του οσουν αφορα την διακοσμηση και το στησιμο θα ειναι οσο το δυνατον πιο μοντερνο. Το αναψυκτηριο θα απευθυνεται σε νεο κοσμο (κατα κυριο λογο φοιτητες,μαθητες) και σε περαστικους! στην αρχη δεν θα εχει τραπεζακια εξω, αλλα το καλοκαιρι υπαρχει η πιθανοτητα να βγουνε τραπεζακια σε χωρο μπροστα απο το μαγαζι!
soturin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραίο όνομα ταβέρνας που ξέρω αλλά δεν ταιριάζει και τόσο εδώ: Έμπα μέσα! Παίζει ρόλο και τι ονόματα έχουν τα κοντινά παρόμοια μαγαζιά.
Fidelio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 ..ονομασετο Break, εφόσον είναι κυρίως για μαθητές φοιτητές , ταιριάζει και στο μοντέρνο στήσιμο που θα έχεις . ps KALES ΔΟΥΛΕΙΕΣ !!!!
kallair Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 "Junk Food" .. " Ένα στα γρήγορα..." " φάτε κόσμε" "break Time" "SandTost" Μόλις αποφασίσεις, πες μας ποιο διάλεξες τελικα.
nikiforospav Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 xaiρομαι που το thread εχει τοση γρηγορη ανταποκριση! καποια αλλα ονοματα που εχω στο νου μου ειναι το patcute tasty e-food yammy snack pit star snack για σκεφτειται και εσεις ωστε να καταληξω καπου! ευχαριστω! επειδη ειμαι επαρχια οσοι απο εσας κανουν μια βολτα στουσ δρομους των μεγαλων κεντρων (Αθηνα,θεσσαλονικη,Πατρα,Ηρακλειο) που εχει ποιο πολλα τετοια μαγαζια (φοιτητικα στεκια),μπορουν να βοηθησουν κρατωντας τα ονοματα τους!
nikiforospav Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 το ονομα θα πρεπει να ειναι κατα την αποψη μου δυσιλλαβο και ευκολο στην αποτυπωση στο μυαλο του υποψηφιου πελατη!, οσο επισης πιασαρικο νεανικο μοντερνο και παιχνιδιαρικο :confused::confused: ζηταω πολλα:???: :idea::arrow::?:
jakegate7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Porky - Δεν Ξέρω τι σημαινει αλλα ετσι λεγεται ενα σαντουιτσαδικο στην καλαματα και μου αρεσει το ονομα...
1980 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 junk food. η ειλικρινεια ειναι πιασιαρικη μερικες φορες χωρις πλακα. α με προλαβε αλλος. χωρις πλακα σκεψου το σοβαρα σιγουρα θα το θυμουνται τα πιτσιρικια.
soturin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Σε ποια πόλη είσαι? Ίσως ακόμα καλύτερα θα ήταν κάποιο λογοπαίγνιο με το junk food.
bobosss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Porky λογικά είναι απο το Porky pig το γουρουνακι τις disney. και μιας που λέτε για λογοπαίγνια με το junk. Τι λες για junky food :P
BlueMaria Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 FoodStation MuchoMucho (έτσι γιατί σημαίνει πόλύ πολύ) Μασαμπούκα Στομάχι Γορίλλας (άσχετο αλλά το θυμάσαι) Καλή επιτυχία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.