PaPpaS_gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια πηγα στο Πλαισιο και εκανα αιτηση στις 8/8 για 2play στην νικαια (εχει ιδιοκτητο απο 16/8) . Το θεμα ειναι οτι στο status στο site της 4νετ μου λεει "Παραλαβη και καταχωρηση της αιτησης 24/8" και εκτοτε ειναι κολλημενη εκει. Εχει περασει ενας μηνας και ουτε αποστολη διακοπης δεν εχουν κανει προς τον ΟΤΕ . Στα τηλεφωνα δεν εχω καταφερει ποτε εδω και 2 βδομαδες να τους πιασω , ολο πεφτει η γραμμη. Ενα φιλαρακι μου εστειλε κι αυτος την ιδια περιοδο και ειναι στο ιδιο status ενω της κοπελας του δεν εχει ακομα καταχωρηση της αιτησης που εστειλε πριν απο εμας. Ολα αυτα για νικαια. Τι μου προτεινετε να κανω; Στο συμβολαιο λεει οτι χρειαζεται 40 μερες (οχι τουλαχιστον ,ουτε εως και οχι εργασιμες) . Να την ακυρωσω; Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο; Ολες πια εχουν ιδιοκτητο εδω. Σκεφτομουν να κανω και μια αιτηση στην ON και οποιος προλαβει πρωτος.
titikos46 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Για ριξε μια ματια και την Vivodi.Eχει προσφορα στο cabletv.
disqualified Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Σκεφτομουν να κανω και μια αιτηση στην ON και οποιος προλαβει πρωτος. Αυτο μην το κανεις γιατι θα τρεχεις και δε θα φτανεις και θα βρεθεις με καμια γραμμη κρεμασμενη, αν θελεις να κανεις διακοπη κανε και μην κανεις καμια ενεργεια μεχρι να βεβαιωθεις οτι εχει τελειωσει το θεμα
PaPpaS_gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Για ριξε μια ματια και την Vivodi.Eχει προσφορα στο cabletv. VIvodi?!? Makria kai agaphmenoi... Den me polyendiaferei to IPTV outws h allws... Epiasa grammh prin ligo (thauma thauma!) me forthnet CC kai mou eipan oti eimai sto stadio desmeushs portas kai oti o ote den tous exei dwsei tis provlepomenes portes. Akoma sto adslgr diavasa oti ola ta idiokthta exoun auto to provlhma sygkekrimena sthn nikaia. Opote opou kai na paw to louki tha to faw opote mallon tha perimenw gia forthnet. Epishs kapoios eipe sto adslgr oti apo vdomada tha ginoun polles aithsh diakophs pros OTE apo olous tous paroxous...Idwmen
Dr.Strangelove Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια πηγα στο Πλαισιο και εκανα αιτηση στις 8/8 για 2play στην νικαια (εχει ιδιοκτητο απο 16/8) . Το θεμα ειναι οτι στο status στο site της 4νετ μου λεει "Παραλαβη και καταχωρηση της αιτησης 24/8" και εκτοτε ειναι κολλημενη εκει. Εχει περασει ενας μηνας και ουτε αποστολη διακοπης δεν εχουν κανει προς τον ΟΤΕ . Στα τηλεφωνα δεν εχω καταφερει ποτε εδω και 2 βδομαδες να τους πιασω , ολο πεφτει η γραμμη. Ενα φιλαρακι μου εστειλε κι αυτος την ιδια περιοδο και ειναι στο ιδιο status ενω της κοπελας του δεν εχει ακομα καταχωρηση της αιτησης που εστειλε πριν απο εμας. Ολα αυτα για νικαια. Τι μου προτεινετε να κανω; Στο συμβολαιο λεει οτι χρειαζεται 40 μερες (οχι τουλαχιστον ,ουτε εως και οχι εργασιμες) . Να την ακυρωσω; Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο; Ολες πια εχουν ιδιοκτητο εδω. Σκεφτομουν να κανω και μια αιτηση στην ON και οποιος προλαβει πρωτος. Για να μην τα γράφω ξανά, δες εδώ. Με λίγα λόγια, την αίτηση που είχα κάνει πρέπει να την παρέλαβαν (απ'ότι μου είχαν πει) στις 11/7 και σκοπός ήταν να μπω κατευθείαν στο ιδιόκτητο, το οποίο όμως όπως θα ξέρεις καθυστέρησε 1 μήνα να λειτουργήσει. Αυτοί προφανώς δεν καταχώρησαν την αίτηση περιμένοντας τη λειτουργία του δικού τους DSLAM γιατί σε τηλεφωνική επικοινωνία στα τέλη Αυγούστου (όταν ξαφνικά και απροειδοποίητα έκοψαν το demo που μου είχαν δώσει τον Ιούλιο) όταν ανέφερα ότι η αίτηση είχε γίνει πριν 1,5 μήνα μου είπαν ότι το ιδιόκτητο λειτουργεί μόνο 10 μέρες και θα χρειαστεί 3 εβδομάδες για να συνδεθώ. Στο site αναφέρει πλέον ότι η παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης έγινε στις 10/9 (2 μήνες μετά την πραγματική παραλαβή της αίτησης) και σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους μου είπαν αυτά που γράφω στο άλλο post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.