wardjdim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ε, όχι, λοιπόν, δεν πέθανα! Βρίσκομαι ακόμη εν ζωή! Προφανώς και αστειεύομαι (κακής ποιότητας χιούμορ, βέβαια , πολύ πρόχειρο), φυσικά, αφού δεν είμαι δα και καμιά φίρμα (ούτε η μάνα μου δε με ξέρει εδώ μέσα :razz:), αλλά ίσως μερικοί να είχαν εκπλαγεί από την πρόσφατη έλλειψη thread με τίτλο "consensus" και διάφορες παλιές χρονολογίες! Διανύω μία πολύ busy περίοδο, με πράγματα που με εμποδίζουν να έχω δράση σε αυτό το συμπαθέστατο forum, αλλά φθάνω στην Αθήνα στις 4 Οκτωβρίου (too late, Μax Ophuls, too late... :evil:) για μία εβδομάδα. Σκέφτομαι να πάω στον κινηματογράφο περισσότερες από μία φορές και προσκαλώ όσα μέλη του φόρουμ ενδιαφέρονται να έρθουν παρέα σε μια ταινία που θα συν-αποφασίσουμε μεταξύ 4 και 11 του ερχομένου μήνα! Όποιος θέλει, μπορεί να μου στείλει pm, ή να ποστάρει σε αυτό το thread!
Erunildo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Don't worry,σε ξερουμε και τιμαμε(τουλαχιστον εγω..) τα consensus σου Για την ταινια,δυσκολα,μενω Θεσ/νικη.Καλα να περασετε παντως :Ρ
Akujin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 black n white team has got your back σε περιμένουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Άντε βρε Αθηναίοι! Καλή διασκέδαση! (πλάκα πλάκα, παίζει να είμαι Ναύπλιο εκείνο τον καιρό. Λες να μπορέσω να πεταχτώ από Αθήνα; Είδομεν)
Sadead Neth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέσα και εγώ αν και το κόβω λιγάκι δύσκολο έως απίθανο να αποφασίσουμε σε κάτι (από ταινία μέχρι τοποθεσία).
wardjdim Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Κέντρο, βέβαια... Τώρα που το σκέφτομαι, μπορούμε να το κάνουμε σαν insomnia meeting, αν υπάρχουν αντοχές.. Για ταινία, θα τα βρούμε. Ό,τι πει η παρέα (αν και όταν βρεθούμε). Θα ξαναποστάρω λίγο πριν φτάσω Αθήνα. Όποιος θέλει, ας μου στείλει έναν τρόπο επικοινωνίας μέσω pm (MSN/Yahoo/Gmail messenger/Skype, email, κινητό) για να έρθουμε σε επαφή Χαιρετισμούς..
wardjdim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Καλώς όρισες Αρκάδιε. Βασικά, έλεγα να βρίσκαμε την ταινία από κοντά, αφού πρώτα συμφωνούσαμε για κάτι (καφέ, ποτό, φαγητό) στο Κέντρο και πηγαίναμε σινεμά αργότερα, είτε με τα πόδια ή με το μετρό... Ενημερώστε με, πάντως. Υπάρχει καιρός (και για μένα, αφού θα πρέπει να κανονίσω τις μέρες μου)..
Arkadios83 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστω. Κανενα προβλημα. Εχουμε μερες ακομα, τα βρισκουμε. Σιγα σιγα. Μια χαρα ειναι το κεντρο. Ειναι ομως κ η σεζον τωρα... αστα να πανε (ως προς τις ταινιες που ειναι στα σινεμα) αλλα ολο κ καποια ταινια απο τις Νυχτες Πρεμιερας θα παραμεινει σε καποιο απο τα σινεμα.
wardjdim Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Aν συνεχίζεται ο Γατόπαρδος στο Ιντεάλ (βγήκε σήμερα) και την άλλη εβδομάδα (ή αν μεταφερθεί σε άλλο σινεμά του Κέντρου), προτείνω αυτή ως την πρώτη υποψήφια ταινία για το Insomnia Meeting. Έχει κανείς κάποια άλλη πρόταση;; Εγώ δέχομαι οποιαδήποτε ταινία, απλώς βλέπω ότι ένα μυθικό (αν και 3ωρο+) έργο βγαίνει πλήρες στις αίθουσες και θα ήταν πολύ καλή ιδέα για συνάντηση σε κάτι τέτοιο (αφού προηγηθεί καφές ή κονιάκ πριν ). Αναμένω απαντήσεις, προτάσεις, ιδέες..
wardjdim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Th Deftera to vrady tha mporesw na erthw sto cinema me megalyterh anesh. Oi parakatw einai oi protaseis mou, an endiaferei thn koinh gnwmh: H Episkepsh ths Mpantas 20.30/ 22.30 ASTY TIME 20.45/ 22.30 MIKROKOSMOS O Gatopardos 22.15 TITANIA Stavrwmenoi Erastes 20.35/ 23.00 ZEFYROS Manhattan 21.00/ 23.00 CINE PARIS Sth Skia twn Tessarwn Gigantwn 20.35/ 23.00 CINE THISION Enhmerwste me mexri th Deftera to meshmeri...
crisadoum Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 κι εγώ μιζογκούτσι!! δεν βρήκα κάτι άλλο να προτείνω..[και το μανχάταν πολύ εύκολα το ξανάβλεπα σε θερινό με λίγη ψύχρα]
wardjdim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Ως τώρα ο Μιτσογκούσι έχει 4/4... Αν δεν έχει κανείς άλλη πρόταση, τότε οι συγκεκριμένοι 4 προτείνω να βρεθούν στα Εξάρχεια (ή κατ' ευθείαν στο Ζέφυρο) για την απογευματινή προβολή. Αν, βέβαια, προστεθεί και άλλος κόσμος, τα πράγματα θα είναι ευτυχέστερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.