solipsistis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Σημερα με πηρε καποιο νουμερο το οποιο δεν ηξερα οχι ομως με αποκρυψη κ κανεις δε μιλουσε μολις απαντησα.Αλλα ακουγονταν φωνες κ κουβεντα.Την ιδια στιγμη δεχομαι κληση απ τον ιδιο αριθμο κ μπαινω σε αναμονη.Το ιδιο περιστατικο ειχε συμβει πριν κανα μηνα απ το κινητο ενος φιλου μου,οπου δεχτηκα απανωτες κλησεις κ παλι ακουγα να μιλανε ατομα.Κ ενω τον ρωτησα αφου τον πηρα τηλεφωνο γιατι με καλουσε.Μου ειπε πως δεν υπαρχει καν κληση στις εξερχομενες του προς το κινητο μου.Κ σημερα που εστειλα μηνυμα σ αυτον τον αριθμο μου απαντησε πως ουτε καν εχει το κινητο μου κ οτι δεν μου πραγματοποιησε κληση.Αν παιζει καποιο ρολο κ τα δυο κινητα ηταν cosmote.Εχει καποιος μια εξηγηση?
xristoforos25 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στειλτο στον ευαγγελατο για το νεο κυκλο εκπομπων στις αποδειξεις!ειναι παραξενο,αλλα οχι πρωτακουστο!μπορω να βαλω πολλα στο μυαλο μου μεχρι θεωριες συνωμοσιας!
solipsistis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Κοιτα κ εγω παροτι ακραιο.Δεν εκπλησσομαι.Ειδικα μετα τις υποκλοπες,πιστευω ολα γινονται.Εδω στο χαλαρο στελνεις μηνυμα με οτι αριθμο θες.Απλα θα με ενδιεφερε μια λογικη εξηγηση.Ξερω γω μπλεχτηκανε οι γραμμες που λεγαμε κ παλια..
xristoforos25 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 καλο αυτο με τις γραμμες!κοιτα καποιος που δουλευει πανω σαυτο το αντικειμενο μπορει να μας δωσει μια κοντα στην αληθεια απαντηση!κανε υπομονη,πολλοι κανουν νανι τωρα η ειναι εξω!αυριο θα μαθουμε σιγουρα!
Dr_Slump Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 στειλτο στον ευαγγελατο για το νεο κυκλο εκπομπων στις αποδειξεις!ειναι παραξενο,αλλα οχι πρωτακουστο!μπορω να βαλω πολλα στο μυαλο μου μεχρι θεωριες συνωμοσιας! ...η στον Χαρδαβέλλα.
SiMP Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ειναι λιγο ακραίο αλλα μήπως σε λένε Αγγελο σαν εμένα και σε έχει ο μισός πλανήτης πρώτο όνομα στο Contact List και σε παίρνουν όλοι οταν πατιούνται τα πλήκτρα γιατι εγώ εχω βαρεθεί να μου συμβαίνει
solipsistis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Οχι φιλος-τυπας..Αν σε λεγανε αγγελικη ισως σου στελνα κ προσωπικο μηνυμα..Οπως προειπα,αυτος που με καλεσε σημερα,μου ειπε πως δεν ειχε καν τον αριθμο μου.Μακαρι να τανε κανα πιπινι....P
xristoforos25 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ειναι λιγο ακραίο αλλα μήπως σε λένε Αγγελο σαν εμένα και σε έχει ο μισός πλανήτης πρώτο όνομα στο Contact List και σε παίρνουν όλοι οταν πατιούνται τα πλήκτρα γιατι εγώ εχω βαρεθεί να μου συμβαίνει αυτο το εχω παθει πολλες φορες εγω με ενα φιλο μου τον ανεστη,ειναι πρωτος στη λιστα και τον εχω παρει τηλεφωνο καταλαθος πολλες φορες
Domar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Κοιτα κ εγω παροτι ακραιο.Δεν εκπλησσομαι.Ειδικα μετα τις υποκλοπες,πιστευω ολα γινονται.Εδω στο χαλαρο στελνεις μηνυμα με οτι αριθμο θες.Απλα θα με ενδιεφερε μια λογικη εξηγηση.Ξερω γω μπλεχτηκανε οι γραμμες που λεγαμε κ παλια.. Ayto pou les pws to xalaro stelneis minima me o,ti arithmo thes, pws mporei na ginei?? giati mou exei symbei kai eixa frikarei kai akomi den exw katalabei ti eixe ginei..
scorer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 emena prin kana 4 mino m rxotane klisi kanonika apo ena atomo to sikona ...milaga..autos tpt akougotane to meros pou einai kai fones...ton peira til meta apo ora kai m leei ti les re den s peira den iparxei stis ekserxomenes...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.