videofreak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Αν μέχρι τώρα ψάχνατε για: >> Internet TV από 133 χώρες >> Tα πιο περίεργα βίντεος >> LIVE video κάμερες >> Και "πονηρά" stream ...τότε το http://www.kanalia.tv θα γίνει το στέκι σας! HOT: Στις live κάμερες, στην κατηγορία Ελλάδα έχει και ζωντανά την κίνηση από τον Κηφισσό, την Βασ. Σοφίας και τον Πειραιά!!! Ερώτηση: Πιστεύετε πως ο χώρος της Web TV και γενικά η διασκέδαση μέσω διαδικτυακών καναλιών θα βρει πρόσφορο έδαφος στην Ελλάδα?
Land_Of_Banania Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μας ψήνεις?δε δουλεύει τίποτα ή εμένα τα κάνει σκατά το pc?
ApSiMan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Κάποια δουλέουν και κάποια όχι.... π.χ. τα link για κηφισό δεν δουλεύουν. Του Πειραιά δουλευει, και αυτό της Μυκόνου. Ίσως έχουν πρόβλημα οι κάμερες τώρα....δοκιμάστε το το πρωί πάλι. Πολύ καλό videofreak εάν κ εφόσον δουλέψουν όλα τα Link θα είναι τέλειο!!! Edit: Μερικά αργούν κάνα 3λεπτο να ανοίξουν....
ApSiMan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Χα χα χα δουλεύουν όλα!!! Τέλειο!!! Ειδικά η κάμερα στον Κηφισό....να ξέρουμε πότε κολλάει με κίνηση!!!
ApSiMan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 sasdoulevi tpt re pedia ναι σχεδόν όλα τα κανάλια. Από Ελλάδα ειδικά τώρα λειτουργούν όλες οι live κάμερες....Χτές το βράδυ μερικές δεν λειτουργούσαν!!!
activex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 o filos ksexase na episimani oti paizi MONO (gia tin ora) me windows media player kai merika kanalia einai mi diathesima prosorina. alla den mporoume na zitisime kai egihsis gia kati pou stin ousia den einai "episimo" kai fisika met apodoxon good work!
titikos46 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Καμμια βοηθεια στον αοματο παιδια, δεν ειδα τιποτε.
activex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 trekse tin kamera sti mikono. se emena molis doulepse (me media player) oxi classic klp klp. kai pes kai ti sfalma pernis
ffseriespower Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ όμως αν θέλω να δω ένα κανάλι θα προτιμούσα να το έβλεπα στην μεγάλη οθόνη του σαλονιού μου. Αλλά πως γίνεται αυτό. Δηλαδή πως μπορώ να βάλω κάτι που παίζεται αυτή την στιγμή στην οθόνη του pc μου μέσω Internet στην μεγάλη οθόνη του σαλονιού μου που χωρίζονται από κάτι τοίχους? Κάτι τέτοιο Κάνει το apple tv αλλά πρέπει να έχεις κατεβάσει αυτό που θέλεις να δεις στο pc σου ενώ εδώ μιλάμε για απευθείας streaming.
dimitris2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 με 1024 συνδεση ειναι λογικα μερικα οκολληματα?σχεδον σε ολα τα καναλια
Land_Of_Banania Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα πάντως δεν παίζει σχεδόν τίποτα και αυτά που παίζουν έχουν τρελά κολλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.