insomniaK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Εστία θα είναι, έτσι όπως είναι, αλλά δεν έχει καν παράθυρο... Εκτός κι αν ονομάζεσαι Χριστόφορος Ξηρός;
flo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Σου ξεφυγε η προοπτικη στο επιπλο Ακους στερεοφωνικο ηχο απο αυτο το πραγμα? Η ηχητικη τοποθετηση ετσι ειναι για τα μπαζα. Αντι να ακους τη μπαντα να παιζει μπροστα σου, ακουγεται λες και το καθε οργανο εχει αποσταση 2 μετρα το ενα απο το αλλο, και εσυ εισαι στο κεντρο. Εκτος και αν δεν εχεις το συνηθειο να ακους αποκλειστικα μουσικη, χωρις να κανεις κατι αλλο, οποτε πασο. θα μας τρελανεις εσυ...:|
horsepower Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Εστία θα είναι, έτσι όπως είναι, αλλά δεν έχει καν παράθυρο... Εκτός κι αν ονομάζεσαι Χριστόφορος Ξηρός; δεν είναι εστία..έχει παράθυρα ρε σύ(φυσικά) όπως έχει και καρέκλες και ..τις βλέπεις πουθενά??την διορθώνω τώρα..
Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ακους στερεοφωνικο ηχο απο αυτο το πραγμα? Αρκετά καλά πλάκα-πλάκα. Όταν κάνω μίξη πάντα στέκομαι ακριβώς στην μέση των ηχείων για να είναι σωστά τα panning levels, αλλα περιέργως γενικά το δωμάτιο είναι αρκετά sound-neutral.
ferongr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Χμμμ... τα ηχεια τα εχεις μς τα τουιτερ προς τα κατω (αναποδα δηλαδη) και με κλιση ωστε να βλεπουν προς τα αυτια η εχεις κορνες που εχουν μεγαλη διασπορα? Παντως εγω μια φορα στο χωρο μου που τα δοκιμασα ετσι, καθισα μετα στον καναπε και ενιωσα λες και φορουσα ακουστικα, τετοιο χαλι (δες στην πρωτη σελιδα).
Helm21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Υποθέτω και θέμα συνήθειας. Έχω να ακούσω μουσική διαφορετικά 10 χρονια ξέρω γω. Το να ακούω 'σαν ακουστικά' (~100% stereo separation δηλαδή) μου φαίνεται το φυσιολογικό και το σωστό. Τα ηχεία είναι όρθια σωστά (όχι ανάποδα) και δεν ξέρω πως μετριέται η διασπορά.
ferongr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Χμμμ.... Σε darkwave-electro-synthpop κλπ ενα διευρυμενο πεδιο ειναι ευχαριστο, καθως εκει περα τα περισσοτερα "οργανα" ειναι στο κεντρο με μερικα percussions να παιζουν δεξια-αριστερα. Αλλα σε οργανικη μουσικη (metal) νοιωθω περιεργα...
Helm21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ το κόλλημα με το stereo separation το έχω από παλιά, όπου κάθε φορα που πετύχαινα Heavy Metal μπάντα που η μια κιθάρα ήταν στο αριστερά κανάλι και η άλλη στο δεξιά και παίζανε διαφορετικά πράγματα αλληλοσυμπληρούμενα, έκλεινα το ένα ηχείο τελείως και άκουγα το κομμάτι με το ένα κανάλι μόνο, και μετά μόνο με το άλλο. Πολλοί μουσικοί στο ιδίωμα χτίζουν τα album τους για να ακούγονται έτσι απόσο έχω καταλάβει. Είναι και τα tom rolls που ξεκινάνε αριστερά και καταλήγουν δεξιά και μερικά άλλα κόλπα που ενισχύουν αυτή μου την εντύπωση. Όσο πιο κοντά μπορώ να κάνω ηχεία δωματίου στο να πλησιάζουν το 'headphone experience' τόσο καλλίτερα.
dimitrakont Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 http://64.233.183.104/search?q=cache:XF8xH_AXlBMJ:notiskatsikos.blogspot.com/2007/06/ms-paint.html+ms+paint+forum&hl=el&ct=clnk&cd=3 εκουφάθηκα .... :shock::shock::shock::shock: παιδικό ε;;; γλυκούλικο όμως! ε;
ferongr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Σιγα. Αμα ειχα γραφιδα το εκανα και γω. Η μηπως νομιζεις οτι δουλευει με ποντικι? Χα! Το θεμα λεει " Το δωματιο σας σε ms paint"
dimitrakont Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ε;ferongr δε σε έπιασα. το δωμάτιό μου με mspaint δεν το έφτιαξα αλλά.. έφτιαξα ένα βυθό γιατί μπήκε το φθινοπωράκι.. it's a free country isn't it.. 8) δε με νοιάζει που ο τύπος χρησιμοποίησε γραφίδα, αν χρησιμοποίησε. εγώ προσωπικά το θαύμασα, όπως και άλλοι προσγειωμένοι και μετριόφρονες άνθρωποι.. αν μπορείς να το κάνεις και εσύ έστω με γραφίδα, εύγε.. εγώ δε μπορώ.. πώς να το κρύψουμε άλλωστε!
Sorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ορίστε και το δικό μου δωμάτιο που έχω το PC:
flo1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 FEANORGR δες και το δικο μου σαρεσει ???? Με ποντικι ! Χα !
tzafarela Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 FEANORGR δες και το δικο μου σαρεσει ???? Με ποντικι ! Χα ! Λείπει το μπάνιο??Η είναι αλλού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.