Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 http://pixeljoint.com/pixelart/10720.htm μην ψαρώνετε, pixel artist είμαι χρονια, είναι πολύ πιο εύκολο απόσο φαίνεται. Ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα (είναι μισοτελειωμένο και παλιό, εμενα δεν μου αρέσει πολύ) και sorry αν σε ένα thread με κάθετα γραμμικά εγώ έβαλα isometric και καλά 'fancy' pixel art, αλλα ήταν με mspaint και ταίριαζε!
horsepower Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Η κιθάρα, το φωτιστικό και το κρεββάτι μάλλον προς αυτό τείνουν. ναι απλά με καμία δύναμη..το ξύλο του κρεβατιού,η κουβέρτα και γενικά όλα είναι σαν από παιχνίδι παλιό..αν θυμάμαι καλά έχεις ένα ταλέντο στην ζωγραφική helm αλλά νόμιζα μόνο στην "ζωγραφική"(με την κλασσική έννοια του όρου..) εδιτ:ααα ναι ρε θυμήθηκα ότι είχες ανεβάσει κάτι σκίτσα από παλιότερα που έμπαινα στο forum..έχεις κάνα λινκ με ανεβασμένα??μάλλον δεν τα βάζεις στο "καλλιτεχνικές ανησυχίες να τα δούμε?? εδιτ 2:τα άπαντα σου είναι στο site που πόσταρες παραπάνω??
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Καταπληκτικό! Πόσο σου πήρε; χορσπάουα, δες το λινκ ρε.
Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 merci. Let's not derail the thread! Εσύ, χορσπαουερ, ζωγράφισε το δωμάτιο σου. Tώρα. Του Lucifer δεν λέω τίποτα φοβάμαι για κάνα grotto.
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ψάρωσα περισσότερο γιατί ως τεχνοτροπία μου θύμισε πολύ το Dreamweb, σχετικά παλιό adventur-άκι. Βασικά, είναι πολύ πρωτότυπο το θέμα και συγχαρητήρια στον Τόλη που το άνοιξε. To insomnia έχει πήξει στην μαλακία τελευταία, καλό διάλειμμα είναι αυτό το thread. Σε λίγο ανεβάζω και το δικό μου δωμάτιο...
Mijithroulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Οκ, γινεται με paint αυτο... Αλλα ρε μαστορα, ΓΙΑΤΙΙΙ???? Γιατι αγορι μου να κατσεις να βγαλεις τα ματακια σου pixel pixel? Δυο φορες δοκιμασα να ασχωληθω με pixel art και τις δυο εφτασα στα προθυρα της αυτοκτονιας απο βαρεμαρα...
Helm21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Περισσότερα δωμάτια, λιγότερα pixels Αν θέλετε να το συζητήσουμε κάντε άλλο thread.
flo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 http://pixeljoint.com/pixelart/10720.htm μην ψαρώνετε, pixel artist είμαι χρονια, είναι πολύ πιο εύκολο απόσο φαίνεται. Ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα (είναι μισοτελειωμένο και παλιό, εμενα δεν μου αρέσει πολύ) και sorry αν σε ένα thread με κάθετα γραμμικά εγώ έβαλα isometric και καλά 'fancy' pixel art, αλλα ήταν με mspaint και ταίριαζε! wow εχεις κανενα αλλο να δω?
horsepower Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 βαριόμουνα μόνο να σχεδιάσω το τζακούζι..σορρυ.. edit:από ότι καταλάβατε μπάνιο δεν κάνω..(ρε πούστε μου ξέχασα να σχεδιάσω την μπανιέρα..σπρώξτε λίγο την χέστρα στα αριστερά και εκεί μπαίνει..μου αρέσει που έκανα και την λεπτομέρεια να βάλω και το βουρτσάκι του μπάνιου και ξέχασα ολόκληρη μπανιέρα ο μλκς..)
e-tic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Κυριακή βράδυ, στη δουλειά, και βαριέμαι ακόμα και να σχεδιάζω... Υπολογιστές και άλλα ήδη τεχνολογίας βρίσκονται σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν, έφαγα τρελλό κόλλημα με το ισομετρικό του Helm. Γι' αυτό άρχισα κι εγώ σιγά-σιγά να το κάνω έτσι. Προς το παρόν, βρίσκομαι εδώ: Ο κενός χώρος από κάτω είναι για το legend LOL! Για να δούμε πότε θα τελειώσει!
insomniaK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 βαριόμουνα μόνο να σχεδιάσω το τζακούζι..σορρυ.. edit:από ότι καταλάβατε μπάνιο δεν κάνω..(ρε πουστε μου ξέχασα να σχεδιάσω την μπανιέρα..σπρώξτε λίγο την χέστρα στα αριστερά και εκεί μπαίνει..μου αρέσει που έκανα και την λεπτομέρεια να βάλω και το βουρτσάκι του μπάνιου και ξέχασα ολόλοκρη μπανιέρα ο μλκς..) Σε κελί μένεις;
ferongr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Σου ξεφυγε η προοπτικη στο επιπλο Προσεξτε την πατέντα stereo. Ακους στερεοφωνικο ηχο απο αυτο το πραγμα? Η ηχητικη τοποθετηση ετσι ειναι για τα μπαζα. Αντι να ακους τη μπαντα να παιζει μπροστα σου, ακουγεται λες και το καθε οργανο εχει αποσταση 2 μετρα το ενα απο το αλλο, και εσυ εισαι στο κεντρο. Εκτος και αν δεν εχεις το συνηθειο να ακους αποκλειστικα μουσικη, χωρις να κανεις κατι αλλο, οποτε πασο.
horsepower Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Σε κελί μένεις; βάλε λίγο την φαντασία σου να δουλέψει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.