aureliano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Σήμερα απέκτησα το Microsoft Wireless Optical 5000 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=20931 το οποίο δείχνει πολύ καλό με πολλές δυνατότητας, με μόνη εξαίρεση τη συνδεσμολογία... Έχει receiver μια συσκευή στο μέγεθος σχεδόν του ποντικιούπου συνδέεται σε θύρα USB. Επειδή όμως χρησιμοποιώ περισσότερο φορητό υπολογιστή, θα με εξυπηρετούσε καλύτερα receiver USB που είναι σαν USB memory stick, χωρίς καλώδιο. Προφανώς το εν λόγω ποντίκι ταιριάζει περισσότερο σε επιτραπέζιο υπολογιστή, αλλά δεν μου άρεσε κανένα από τα ποντίκια φορητών γιατί είναι όλα πολύ μικρά και έχω αρκετά μεγάλο... χέρι. Μπορώ άραγε να βρω και να βάλω διαφορετικό USB receiver σε μορφή stick; Που να ψάξω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
dpolal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δύσκολο αυτό που θέλεις... Υπάρχουν δύο λύσεις. -βρίσκεις ποντίκι με μικρό receiver, νομίζω ότι τα Logitech έχουν τέτοιο. -βρίσκεις ποντίκι bluetooth οπότε αν το φοτηό έχει ΒΤ δεν θα χρειάζεσαι receiver.
aureliano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δύσκολο αυτό που θέλεις... Υπάρχουν δύο λύσεις. -βρίσκεις ποντίκι με μικρό receiver, νομίζω ότι τα Logitech έχουν τέτοιο. -βρίσκεις ποντίκι bluetooth οπότε αν το φοτηό έχει ΒΤ δεν θα χρειάζεσαι receiver. Δυστυχώς μου απάντησε η αντιπροσωπεία ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί άλλος receiver Άλλο προβληματάκι είναι ακόμα ότι το ποντίκι είναι πολύ... βαρύ, ζυγίζει 150 γρ. + 2 μπαταρίες ΑΑ! Όσο αφορά τις λύσεις που προτείνεις, υπάρχουν πολλά ποντίκια με μικρό receiver αλλά όλα σχεδόν είναι για notebook, δηλαδή πολύ μικρά. Τα δε bluetooth είναι πανάκριβα, το βρίσκω υπερβολικό ? 70-80 για ένα ποντίκι. Τώρα αφού το πήρα αναγκαστικά θα το κρατήσω, εκτός αν το πουλήσω. Να πούμε και τα θετικά του όμως: Βολεύουν πολύ τα κουμπιά του μεγεθυντικού φακού και της επιστροφής σε προηγούμενη ιστοσελίδα (back). H οριζόντια κύλιση (scroll left/right) δε μου χρησιμευεσε τόσο αλλά υπάρχει ως δυνατότητα αφού η ροδέλα είναι ελαστική. Τέλος το σχήμα είναι πολύ εργονομικό για χέρι ενήλικου άνδρα, το βάρος όμως είναι μάλλον υπερβολικό.
Giourkas1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Το ποντίκι αυτό το πήρα σε σετ με το πληκτρολόγιο. Μήπως γι'αυτό είναι μεγάλος ο δέκτης?
paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ε,μαλλον! θα είναι μαζί καιο δετης του πληκτρολογιου! παρε καποιο αλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.