Προς το περιεχόμενο

cpu-z και abit problem μετα απο αναβαθμιση bios

emm_stra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εχω το mobo abit AW9D-max στο οποιο προσφατα εκανα αναβαθμιση στην 15 εκδοση του bios.

Απο τοτε στο cpu-z ο πολλαπλασιαστης παιζει απο 6 σε 9 αναλογα με τον φορτο του Η/Υ ενω το bus speed παραμενει σταθερο στο 272.

Οτι ρυθμισεις και να κανω στο bios (uGuru) ειτε default ειτε user define δεν αλλαζει αυτο...

Τελικα ο Η/Υ δουλευει στα 1,6 και οταν φορτωνεται πολυ τοτε παει στα 2,4???

Κατι τετοιο μπορω να καταλαβω...

Με το προηγουμενο bios υπηρχε το ιδιο προβλημα οταν ηταν στο default , αλλα οταν εκανα user define ρυθμισεισ αυτο λυνοταν...

Δεν ξερω αν υπαρχει καποια λυση..

Περιμενω για οποια βοηθεια!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Δημοσ.
ayto to kanei h cpu den einai problima,opos sta laptop gia na mhn troei adika reyma,oloi h core 2 duo to kanoun!einai fisiologiko,an thes to bgazeis alla den yparxei logos.

αν ειναι φυσιολογικο ολα οκ τοτε!!!

Δημοσ.

Εχω την ίδια μητρική και όπως σου λέει και ο ααααα!!!! πιο πάνω είναι φυσιολογικό. Η συγκεκριμένη μητρική είχε πρόβλημα με το bios πριν το 15 και κρατουσε κολλημένο το multiplier στο μέγιστο (σε σένα 9). Οπότε όλα οκ.

Δημοσ.
Εχω την ίδια μητρική και όπως σου λέει και ο ααααα!!!! πιο πάνω είναι φυσιολογικό. Η συγκεκριμένη μητρική είχε πρόβλημα με το bios πριν το 15 και κρατουσε κολλημένο το multiplier στο μέγιστο (σε σένα 9). Οπότε όλα οκ.

συμφωνω!!!

Επισης αξιζει να ενεργοποιησω το overcklocking για καποιες εφαρμογες, οπως π.χ. δημιουργια βιντεο κλπ?

Δημοσ.

Το οverclocking (υπερχρονισμος ή πουσαρισμα στην αργκο) θα σε βοηθησει γενικα να εχει καλυτερες επιδοσεις το συστημα σου ειτε το θες για βιντεοεφαρμογες ή για κατι αλλο. :)

Δημοσ.
Το οverclocking (υπερχρονισμος ή πουσαρισμα στην αργκο) θα σε βοηθησει γενικα να εχει καλυτερες επιδοσεις το συστημα σου ειτε το θες για βιντεοεφαρμογες ή για κατι αλλο. :)

ευχαριστω για την απαντηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...