Προς το περιεχόμενο

Ban στο τσιγαρο στην Αγγλια

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το πρόβλημα του Κράτους δηλαδή είναι να μη θιγεί η υγεία των μη καπνιστών ? Δεν το απαγορεύουν γιατί θα χάσουν λεφτά από τους φόρους ? Τότε γιατί δε νομιμοποιούν και τους μπάφους, να βγάζουν και παραπάνω λεφτά σπό τους φόρους και να γλιτώνουν και τις δίκες για χρήση / κατοχή χασίς ?

έντιτ : είναι οι "ΠΙΟ ακριβές τιμές" κι όχι οι "ΠΟΙΟ ακριβές τιμές"

Eγώ πιστεύω οτι ναι δεν το απαγορεύουν ΚΑΙ λόγω φορολογίας ΚΑΙ λόγω του ότι είμαστε καπνοπαραγωγική χώρα και θα μείνουν άνεργοι αρκετοί σε ξάνθη καλαμάτα κλπ...

Όσο για το πιο/ποιο I stand corrected! :)

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eγώ πιστεύω οτι ναι δεν το απαγορεύουν ΚΑΙ λόγω φορολογίας ΚΑΙ λόγω του ότι είμαστε καπνοπαραγωγική χώρα και θα μείνουν άνεργοι αρκετοί σε ξάνθη καλαμάτα κλπ...

Όσο για το πιο/ποιο I stand corrected! :)

Άσε εμάς και πιάσε το UK, που δεν είναι "καπνοπαραγωγική χώρα"...

(το θέμα αγαθέ μου Timour21, δεν είναι ποιοι και πόσοι θα μείνουν άνεργοι αλλά, ποιοι θα χάσουν ΠΟΛΛΑ λεφτά... Οι ίδιοι που λάδωναν πριν πολλάαααα χρόνια, ΟΠΟΙΟΝ χρειάζονταν για να μην βγουν στη φόρα εκθέσεις και αποτελέσματα πειραμάτων σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του καπνού ! Κατάλαβες φίλε ? ΑΛΛΟΥ παιζεται η μπάλα κι εμείς καθόμαστε και την ψάχνουμε στο αν έχουμε δικαίωμα οι καπνιστές να καπνίζουμε στη ζεστούλα, ή πρέπει να παγώνει ο Κ**ος μας στον Αγγλικό Βοριά... ;-))

Δημοσ.

ειναι προφανές λοιπον ....

ε τότε (και αναφέρομαι στο κράτος) ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ να το μπουμπουνιάσει πανω στην μπαρα , μην τον ενοχλείς και εκεί , του τα χεις που του τα εχεις ζαλίσει τα συκώτια ... αναρωτιέμαι όταν αποδειχθούν οι ψυχοσωματικές ασθένειες ως αποτέλεσμα της φορολογίας , ΤΙ μέτρα θα παρει το κράτος τότε; :)

Δημοσ.
ΑΝ σκεφτόσουν σοβαρά (=σε κοινωνικό επίπεδο) "ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ" κι όχι μόνο το δικαιωμά ΣΟΥ στην υγεία (μικρέ παρτάκια), μάλλον θα καταφερόσουν εναντίον του ίδιου του Κράτους, που ενθαρρύνει όλα τα στάδια (από την καλλιέργεια ως την πώληση) και "τα βάζει" ταυτοχρόνως με τον καπνιστή...

FIDEL ό,τι μπορώ κάνω ! :mrgreen:

Καταρχήν μικρή αλτρουίστρια, είμαι σίγουρος ότι κάθε φορά που ανάβεις σκέφτεσαι "κρίμα που θα επιβαρύνω τους μη καπνιστές γύρω μου, κακούργα κενωνία, πρέπει να ενισχύσουμε τους καλλιεργητές που τους εκμεταλλεύεται το κράτος για να βγάζει φράγκα, παλιοεταιρείες που βγάζετε λεφτά από τον εθισμό μας, κάτω ο καπιταλισμός" και τραβάς μια ρουφηξιά.

Με άλλα λόγια, επιχειρήματα του κώλου. Γιατί δε μπορούμε να πούμε "εγώ θέλω να καπνίζω και στα @@ μου όλοι οι υπόλοιποι". Δεν είναι ευγενικό να πεις κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και απλά το κάνεις.

Δημοσ.
Καταρχήν μικρή αλτρουίστρια, είμαι σίγουρος ότι κάθε φορά που ανάβεις σκέφτεσαι "κρίμα που θα επιβαρύνω τους μη καπνιστές γύρω μου, κακούργα κενωνία, πρέπει να ενισχύσουμε τους καλλιεργητές που τους εκμεταλλεύεται το κράτος για να βγάζει φράγκα, παλιοεταιρείες που βγάζεται λεφτά από τον εθισμό μας, κάτω ο καπιταλισμός" και τραβάς μια ρουφηξιά.

Με άλλα λόγια, επιχειρήματα του κώλου. Γιατί δε μπορούμε να πούμε "εγώ θέλω να καπνίζω και στα @@ μου όλοι οι υπόλοιποι". Δεν είναι ευγενικό να πεις κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και απλά το κάνεις.

Εγώ διαπιστώνω έναν κοινωνικό παραλογισμό και τον λέω ! Εσύ καταφέρεσαι προσωπικά ! Λοιπόν σε πληροφορώ ότι, όσον αφορά σ'εμένα, είμαι από τους λίγους καπνιστές, που σέβονται τόσο τους μη-καπνιστές, μια και με ενοχλεί ΠΟΛΥ (παρότι καπνίστρια) ο καπνός των άλλων καπνιστών....

έντιτ/ Επίσης, να προσθέσω (μια και προφανώς δεν καταλαβαίνεις την ουσία του προβληματισμού μου), ότι αν το τσιγάρο ήταν παράνομο, πιθανότατα δε θα κάπνιζα τώρα, ή αν κάπνιζα, θα ήταν πολύ πιο σπάνιο, γιατί θα ήταν πανάκριβο και θα το έβρισκες μόνο στη μαύρη (αγορά)... Γκε-γκε ?

Δημοσ.

Εντάξει, απλά δεν έχει νόημα. Ο εθισμένος άνθρωπος θα βρει ένα σωρό πράγματα να πει παρά να παραδεχτεί την αλήθεια.

Αν συγχίστηκες, άναψε ένα τσιγαράκι να ηρεμίσεις.

Δημοσ.
Εντάξει, απλά δεν έχει νόημα. Ο εθισμένος άνθρωπος θα βρει ένα σωρό πράγματα να πει παρά να παραδεχτεί την αλήθεια.

Αν συγχίστηκες, άναψε ένα τσιγαράκι να ηρεμίσεις.

Όντως... Δεν έχει νόημα...

Δημοσ.

Δεκτά όλα, οι καπνιστές δεν σεβονται τους μη καπνιστές και όλα αυτά τα χαριτωμένα. Το θέμα όμως είναι οτι μιλάμε για την απαγόρευση του σε χώρους αναψυχής και πως να το κάνουμε ρε παιδιά το ξύδι μόνο του δεν κατεβαίνει.. Μιλάμε λοιπόν για μια επιλογή που για πολλούς μεταφράζεται πέρα απο εθισμό και σε απόλαυση. Αν υπήρχε η σωστή μελέτη στα μαγαζιά (στις παμπ λολ) και εφαρμόζονταν οι κανόνες εξαερισμού κτλ., τότε ούτε εσυ θα εισέπνεες τον βλαβερό καπνό μου ούτε εγω θα κινδύνευα απο ασφυξία λόγω της υπέροχης φυσικής οσμής του δεν-ξέρω-τι-πάει-να-πει-Ρεξόνα διπλανού μου...

Δημοσ.

1. Όλοι οι εθισμοί είναι απολαυστικοί, τουλάχιστον για τον εθισμένο.

2. Ο βρωμερός διπλανός σου λογικά δε σου προκαλεί καρκίνο.

3. Το είπα και πιο πριν. Να το ξαναπώ λοιπόν. Όταν πετάς τα σκουπίδα μπροστά στην πόρτα μου δε φταίει ο δήμος που δεν τα μαζεύει. Εσύ δημιουργείς το πρόβλημα. Το να μου λες 'κοίτα, είμαι μέσα στην ευγένεια, ποτέ δε σου τα έχω πετάξει στη μούρη', ε είναι κάπως αστείο.

4. Είμαι γενικότερα πολύ ανεκτικός με τους καπνιστές. Μέχρι να μου πουν πόσο με σέβονται.

5. Για τις κοπέλες του forum. Η μυρωδιά τσιγάρου στα χέρια μιας γυναίκας είναι το ίδιο ντεκαβλέ με το να μυρίζουν οι μασχάλες της.

Δημοσ.
Ένα ποτηράκι την ημέρα, καλό για την καρδιά χμμμ....

Ένα τσιγαράκι την ημέρα καλό για... χμμμμ... για.... χμμμ....

Βασικα, συμφωνα με ιατρικες ερευνες μεχρι 2 τσιγαρα την ημερα, δεν βλαπτουν την υγεια αλλα ισα ισα που κανουν και καλο:confused::confused::confused::confused:

Τωρα τι και πως μην το ρωτατε, το ειχα διαβασει σε ενα ιατρικο περιοδικο και ελεγε κατι για υποδοχεις που δεν πολυκαταλαβα λογω ιατρικης ορολογιας.

Παντως οταν ρωτησα αργοτερα και 2 γνωστους γιατρους μου το επιβεβαιωσανε.

Δημοσ.

Ρε KWSN_Men δεν διαφωνώ απλά δεν γουστάρω το τόσο μένος με τους καπνιστές. Οκ, το ίδιο με τα σκουπίδια που λες ειναι το αν έρθω σπίτι σου και καπνίσω ενω εσυ δεν το επιτρέπεις στον προσωπικό σου χώρο τοτέ ναι δεν σε σέβομαι. Το αν όμως καπνίσω σε ενα μπάρ δεν νομίζω ρε πούστη μου οτι έχει να κάνει με τον σεβασμό μου στον μη καπνιστή... Οκ, εσυ που δεν καπνίζεις πιές καμιά δεκαριά μπόμπες κάψε ένα κάρο εγκεφαλικά κύτταρα και μετά πές μου για τα χέρια μου που βρωμάνε...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποια χέρια, σύντροφοι; Η ανάσα...

Πάντως με ενοχλεί όταν πηγαίνουν καπνιστές και κάνουν μηνύσεις στις καπνοβιομηχανίες επειδή έχουν προβλήματα υγείας. Where do you go, friend, pantsless in the cucumber field?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...