zazik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 κάτι μου λέει ότι δεν έπρεπε να το ανοιξω το θέμα , διοτι οι μη καπνιστές , μόνο που δεν με φάγανε :-D:-D... Τόσο καταπιεσμένοι είσαστε? Δεν το ήξερα ρε παιδια....:neutral: Καλημέρα απο μένα
ferongr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 κάτι μου λέει ότι δεν έπρεπε να το ανοιξω το θέμα , διοτι οι μη καπνιστές , μόνο που δεν με φάγανε :-D:-D... Τόσο καταπιεσμένοι είσαστε? Δεν το ήξερα ρε παιδια....:neutral: Καλημέρα απο μένα Ναι ειναι πολυ ενοχλητικο, πολυ περισσοτερο αποσο φανταζεσαι (γιος ενος ντουμανιου). BTW ντουμανι 3Α εδω περα (μην εχουμε και κανα flame)
Ceridwen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 hexstatic, δε νομίζω ότι συμφέρει καμία κυβέρνηση να μειωθούν πολύ οι καπνιστές μιας και έχουν κέρδος από την φορολόγηση των τσιγάρων.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 hexstatic, δε νομίζω ότι συμφέρει καμία κυβέρνηση να μειωθούν πολύ οι καπνιστές μιας και έχουν κέρδος από την φορολόγηση των τσιγάρων. Και μακροχρόνια ζημιά στο εθνικό σύστημα υγείας. Μια μέρα στο νοσοκομείο κοστίζει πολύ περισσότερο από εκατοντάδες -αθροιστικά- ποσοστώσεις επί της τιμής των τσιγάρων.
Zderg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Το βρισκω και εγω πολυ σκληρο το να απαγορευτει σε ολους τους χωρους.Μαυτον τον τροπο ειναι σαν να σου λενε στο περιθωριο εσυ εισαι αρρωστος μακρια καπνιζεις.. Μα ουσιαστικα αρρωστος εισαι.. Δεν μπορεις χωρις το "φαρμακο" σου.. Ή καλυτερα είσαι σιγουρος μελλοντικος (και τωρινος) ασθενης..
flo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 ναι εισαι ουσιαστικα, αλλα δεν εισαι και εσυ η αιτια που οι μη καπνιστες αρρωσταινουν αναπνεοντας τον καπνο σου και σου απογορευουν το καπνισμα για να τους προστατεψουν.
1980 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 σε ενα κλειστο κλαμπ που καπνιζουν 150 ατομα οτι εξαερισμο και να βαλει το ατομο θα εχει αποτελεσμα? οχι. το εχω διαπιστωσει πολλες φορες. ασχετο δεν καπνιζω και πλεον δεν μου μυριζει το τσιγαρο παρα μονο αν πλησιασω παρα πολυ αυτον που καπνιζει και αμα. την εχω παθει την ζημια?
Fidelio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ λέω έξω απο τις παμπ και τα μπαρ εδώ στην ελλάδα , μιας και δεν υπάρχει τέτοιος νόμος, να μπει μια ταμπέλα στην οποία θα λέει : ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΣΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ μέχρι να εξελιχθούμε και εμείς σαν τους ευρωπαίους άγγλους ...
Zderg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Με προστατευουν απο σενα που μου κανεις κακο (με προθεση και κατα συρροη).. Δες και αυτο: Γτ κ εγώ πάω σε παμπ κ μπορεί να μη γουστάρω να αναπνέω τον καπνό σου. Και επειδή εμένα είναι δικαίωμά μου αυτό, επειδή εσύ κάνεις κάτι που με βλάπτει, όχι το αντίστροφο, έχω την απαίτηση να βγεις έξω και να πάθεις μόνος σου καρκίνο, όπως εσύ έχεις την απαίτηση να μην χέζω στα μέρη που τρως, να μην σου κλείνω την είσοδο με το αμάξι και να μην κάνω φασαρία και κανείς δε σου λέει "μην τρως εκεί που χέζει ο άλλος, να βγεις από το παράθυρο αν θες, κλείσε τα αυτιά σου άμα δε γουστάρεις". Εσύ κάνεις το κάτι επιπλέον και εσύ βλάπτεις εμένα. Το να μου λες "εδώ καπνίζουμε, να πας αλλού" είναι το ίδιο με το "σε αυτή τη γειτονιά δέρνουμε περαστικούς, να περάσεις από αλλού τη νύχτα". Αυτά....
χάπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 "Ban στο τσιγάρο", το οποίο είναι αναμφίβολα βλαβερό, σημαίνει απαγορεύω την παραγωγή και την κυκλοφορία του (ΧΑ ! Ποια κυβέρνηση θα τολμούσε κάτι τέτοιο, με τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα, που υπάρχουν από πίσω), όπως γίνεται με τους μπάφους και τα ναρκωτικά γενικά. Με το τσιγάρο έχουμε το εξής παράδοξο : όλοι αναγνωρίζουν τη νικοτίνη ως μια από τις πιο ισχυρές εθιστικές ουσίες, όλοι γνωρίζουν τα βλαπτικά αποτελέσματα στους χρήστες κι όλοι τα βάζουν με τους χρήστες. Αντί δηλαδή να πολεμάει κανείς την αιτία της "αρρώστιας" (διαφήμηση/παραγωγή/κυκλοφορία-πώληση) πολεμάει το αιτιατό (χρήση) !!! Με άλλα λόγια, διαφημίζω, στηρίζω την παραγωγή κι επιτρέπω την κυκλοφορία μπάφων αλλά, όποιος καπνίζει μπάφο πρέπει να το κάνει σε εξωτερικό χώρο ! Αυτό είναι παραλογισμός ! Δηλαδή, το κράτος ενδιαφέρεται να προστατεύσει τον παθητικό καπνιστή περισσότερο απ'ότι τον ενεργητικό ? Ενδιαφέρεται να προστατεύσει τον παραγωγό περισσότερο από το χρήστη ? Αυτο ασπούμε είναι δίκαιο ? τη βελονίτσα σου, το κουταλάκι σου κι όξω από το μαγαζί ! Δεχόμενοι υποθετικά ότι η πρέζα είναι νόμιμη και δεδομένου ότι τα πρεζόνια βλάπτουν μόνο τον εαυτό τους κι όχι αυτούς που είναι παρόντες, θα μπορούσαν να βαράνε και μια ενεσούλα στο εστιατόριο μετά το φαγητό ε ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 χμμμ.. Καπνίζεις= εθισμός, κάψιμο κυττάρων μπλά μπλά μπλά, πάγιο έξοδο, συντήρηση της οικονομίας, καρκίνος, εξοδα περίθαλψης, θάνατος, έξοδα κηδείας, ένας μελλοντικός συνταξιούχος παύλα βάρος μας άφησε ω! τι κρίμα νωρίς ... Πίνεις= μείωση αντανακλαστικών, κάψιμο κυττάρων μπλά μπλά μπλά, πάγιο έξοδο, συντήρηση της οικονομίας, κίρρωση, έξοδα περίθαλψης, θάνατος, έξοδα κηδείας, ένας μελλοντικός συνταξιούχος παυλα βάρος μας άφησε ω! τι κρίμα και αυτός νωρίς... ξαναχμμμ... legalize mdma :p
KWSN_Men Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ένα ποτηράκι την ημέρα, καλό για την καρδιά χμμμ.... Ένα τσιγαράκι την ημέρα καλό για... χμμμμ... για.... χμμμ....
Fidelio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ σωστός ο χαπι , αν πραγματικά θες να αλλάξεις κάποια πράγματα κτυπάς το κακό στην ρίζα του ! Τόσα χρόνια αποδεικνυεται πως το κάπνισμα καταστρέφει τον οργανισμό αμεσα /έμμεσα ... Ε ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ να τελειώνουμε ....τι θα πει σας απαγορεύω να καπνίζετε μέσα στις παμπ , και μέσα σε κλειστούς χωρους και μέσα σε ανοιχτους και χίλιες δύο μαλακίες . Μην πρήζετε τα συκώτια του κοσμάκι , μια παμπ του έμεινε να παει να ξεχαστεί και αυτος απο τα προβλήματά του , ο παραλογισμός καλά κρατεί ....
KWSN_Men Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Οπότε λοιπόν, όλοι οι καπνιστές καπνίζουν και ενοχλούν/βλάπτουν τους μη καπνιστές επειδή δεν κλείνουν οι καπνοβιομηχανίες. Ενδιαφέρουσα άποψη. Φαντάζομαι ότι αν τις έκλειναν, αυτόματα όλοι θα το έκοβαν.
χάπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ σωστός ο χαπι , αν πραγματικά θες να αλλάξεις κάποια πράγματα κτυπάς το κακό στην ρίζα του !!!! Χαίρομαι που συμφωνούμε αλλά, μια μικρή διόρθωση : είμαι H χάπι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.