ferongr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 καλα κανουνε. σιχαθηκα να τρωω τον καπνο του καθε σαπιου συκωτιου στην μουρη μου. ενταξει ο αλλος μπορει να γουσταρει να κανει κακο στην υγεια του και εμενα δεν μου πεφτει λογος, εγω τι φταιω. Δεν θα ηταν και οτι καλυτερο να το κανουμε flame... EDIT: Και το συκωτι μου δουλεει τελεια. Μπορω και δινω και καθε 3 μηνες αιμα.
1980 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 φλειμ ξε φλαμε απλα εγω λεω οτι εχω βαρεθει να βγαινω με κοκκινα ματια απο ολα τα κλαμπ απο το καπνο. δεν φταιω σε τιποτα. γιατι να γινομαι παθητικος καπνιστης. και μην μου πει κανεις να πας σε αλλο κλαμπ εγω εκει γουσταρω να παω.
pappous_soulis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Θα μπορουσανε να υπαρχουν μπαρ και κλαμπ που να ειναι αποκλειστικα για καπνιστες, και οποιος μη καπνιστης δεν αντεχει τον καπνο να εχει την επιλογη ενος αλλου μπαρ κλαμπ που απαγορευεται το καπνισμα...Κανεις δεν ειπε οτι ειναι ευκολο να το ανεχτουν οσοι δεν καπνιζουν, αλλα γιατι εγω σαν καπνιστης να μην εχω την εναλλακτικη ενος χωρου οπου μπορω να καπνισω και να διασκεδασω χωρις να ενοχλω τους αλλους? 2 μετρα και 2 σταθμα? αν επιτρεπεται να υπαρχουν τετοιοι χωροι διασκεδασης τοτε παω πασο, αλλα πολυ αμφιβαλλω :???: Αυτό είναι το καλύτερο.Δεν μας είπαν αν θα επιτρέπεται κάτι τέτοιο οι φίλοι μας απο UK ακόμα. Εντιτ: ΟΚ,τώρα το'δα,δεν έχει εναλλακτική...Κακώς θα έλεγα,αλλά δεν με αφορά μιας και δεν γούσταρα ποτέ αυτό το πραγματάκι που σκοτώνει αλλά σε κάνει μάγκα. :/
phovos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 :confused: Τα πνευμόνια δε σαπίζουν από το κάπνισμα?:confused: το συκώτι σαπίζει από τα ποτά... Τα @@ πρήζονται από τις γυναίκες... Κάπως έτσι δε πάει????
ferongr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Οσον αφορα για τα clubs, καλυτερα να κοψουν αλλα που γινονται εκει μεσα πρωτα, και μετα το τσιγαρο. Αυτό είναι το καλύτερο.Δεν μας είπαν αν θα επιτρέπεται κάτι τέτοιο οι φίλοι μας απο UK ακόμα. Οχι... δεν υπαρχει εναλακτικη. Γιαυτο μου τη δινει στα νευρα το θεμα.
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν, αρχικά όποιος τη λέει στο σάπιο συκώτι τη λέει στα ξύδια και τα ξύδια είναι στην αγία τριάδα μου. δεύτερον, ως καπνιστής, εγκρίνω το μέτρο.
pappous_soulis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν, αρχικά όποιος τη λέει στο σάπιο συκώτι τη λέει στα ξύδια και τα ξύδια είναι στην αγία τριάδα μου. Και ποια είναι τα άλλα δυο στην αγία τριάδα σου?!
1980 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν, αρχικά όποιος τη λέει στο σάπιο συκώτι τη λέει στα ξύδια και τα ξύδια είναι στην αγία τριάδα μου. δεύτερον, ως καπνιστής, εγκρίνω το μέτρο. εγω το εγραψα αυτο κατα λαθος , και εγω πινω ξυδια ως γνωστον.
soturin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Είμαι αντικαπνιστής αλλά πιστεύω πως μπορούν να βρεθούν πιο ανθρώπινες λύσεις. Το πιο λογικό μου φαίνεται αντί να απαγορεύεται το κάπνισμα τελείως, να δίνεται δυνατότητα στο μαγαζί να διαλέξει αν επιτρέπει ή όχι. Πχ βαρκελώνη όταν πήγα έτσι ήταν. Είχε το κάθε μαγαζί ταμπέλα αν επιτρέπεται ή όχι Πάντως να χαρακτηρίζεις ρατσισμό το να σου περιορίζω να μου καταστρέψεις την υγεία χωρίς να θέλω (βλέπε παθητικοί καπνιστές), πάει πολύ Ερώτηση: όταν λέω σε κάποιον (ευγενικά) να προσέχει λίγο τον καπνό μη τον φυσάει πάνω μου γιατί με ενοχλεί, κι αυτός σαν απάντηση μου φυσάει κατάμουτρά καπνό χαζογελώντας, δεν μου παραχωρείται το δικαίωμα να τον δείρω τουλάχιστον??? (έχω βαρέσει "φίλο" μου και σκυλοβρίσει φίλη μου που το κάναν έως τώρα) Το avatar μην το παίρνετε στα σοβαρά
pappous_soulis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ερώτηση: όταν λέω σε κάποιον (ευγενικά) να προσέχει λίγο τον καπνό μη τον φυσάει πάνω μου γιατί με ενοχλεί, κι αυτός σαν απάντηση μου φυσάει κατάμουτρά καπνό χαζογελώντας, δεν μου παραχωρείται το δικαίωμα να τον δείρω τουλάχιστον??? Να μου το'κανε και θα τον έβαζα να το καταπιεί αναμένο...
zazik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 α ναι ε? το οτι γαμιουνται στις τουαλετες , ξερνάνε στα πατώματα, πλακώνονται και κάνουνε όρφια δεν τους πειράζει?το τσιγάρο τους πείραξε τους άγγλους? Εγώ λοιπόν γιατι να δέχομαι τον μεθυσμένο που με σπρώχνει και χύνει το ποτο πάνω μου?δεν κατάλαβα δηλαδή.... Είπα , οπουδήποτε αλλόυ , είμαι πολύ υπέρ...αλλά στο κλάμπ και στην πάμπ, πας ρε πουστη μου να κατεβάσεις ξύδια και να καπνίσεις!!!! Και γενικα , ένα κλάμπ , είναι απο μόνο του ανθυυγεινο , το τσιγάρο πειράζει? να κάνουνε πολύ καλούς εξαερισμούς , να σεβαστούνε τους καπνιστές και τους μη καπνιστές , να έχουνε ένα δωματιάκι να μπορείς να πάς να καπνισεις!!!! Κάτι τελος πάντων! Μέχρι και το Heathrow έχει designated areas , ολόκληρο αεροδρόμιο. Δεν φτάινε όμως αυτοί , o Goering φταίει που δεν κατάφερε με ολόκληρη Luftwafe να τους ισοπεδώσει!
Fidelio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 ...εγώ έχω κολήσει σε αυτό που λέει : " κλειστο χώρο με τρις τοιχους" :S ..επειδή δεν έχω πάει αγγλία ,πως είναι η δόμηση εκεί ,τα μπαρ δηλαδή είναι σαν πυραμίδες ένα πράμα όπως είπε και κάποιος άλλος; και σε αυτό περιέργοι οι αγγλοι , μα τι διάολο άνθρωποι είναι αυτοί επιτέλους ! ..Δεν θα τους πειράξει μωρε και πολύ , θα περιμένουν το επόμενο καλοκαιρι να έρθούν στην ελλάδα και θα καπνίζουν , θα πίνουν και θα ξερνάνε όσο θέλουν ! Οι πελάααατες μας ! καλο στον τουρισμό μας θα κάνει αυτο το ... "μέτρο" πφφφ
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Και ποια είναι τα άλλα δυο στην αγία τριάδα σου?! Το ευγενές φύλο και τα ταξίδια. Όλα μαζί (3 εκφάνσεις, μια ουσία) ονομάζονται Nietzsche. εγω το εγραψα αυτο κατα λαθος , και εγω πινω ξυδια ως γνωστον. Ω. Δεν παίζει θέμα λοιπόν.
soturin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Άλλη ερώτηση. Ακούω πως αυξάνεται η τιμή του ψωμιού πάλι. Δεν είναι πιο λογικό να αυξήσουν τις τιμές (φορολογίες, μην τα κονομάν και οι εταιρίες) των τσιγάρων? Και μεγάλο τζίρο έχει η καπνοβιομηχανία και ένα έξτρα κίνητρο για καπνιστές να μειώσουν-κόψουν και στο κάτω-κάτω είναι ανεπίτρεπτο να αυξάνονται οι τιμές διαρκώς στα βασικά είδη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.