Προς το περιεχόμενο

Ban στο τσιγαρο στην Αγγλια

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για φαντάσου σκηνικό τώρα όπου θα πηγαίνεις στο μήτσο το βράδυ γιατί δουλευει στην μπαρα και να του λες , .." Ρε μαλακα μήτσο βάλε ρε μια ροκα παρμεζανα και ενα φυσικο χυμο πορτοκάλι γιατί σημερα έχω τις μαυρες μου "

αααχαχαχαααχαααα...ρε Φιντέλ !!!:mrgreen:

(για μένα χυμό καρότου ! Θέλω να τα δω πορτοκαλί σήμερα...)

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βρες μου ένα (1) μαγαζί στην Ελλάδα που απαγορεύεται το κάπνισμα.

Nομίζω τα starbucks ή κάποια από αυτά αλλά δεν είμαι σίγουρος, είμαι πολύ υπέρ να γίνουνε πάντως και σκοπεύω να τα στηρίξω δια της απουσίας μου :)

@Fidelio δεν θα κάνω flame γι'αυτό τώρα, ο φίλος timakos το είπε κατά λάθος οπότε το θέμα ας λήξει εδώ. Την άποψή μου για τα καναβηνοιδή την έχω εκφράσει σε άλλο τόπικ, και όχι δεν με προσβάλει ούτε η κάναβη ούτε η ηρωίνη, ούτε τα άτομα που τα χρησιμοποιούν.

Δημοσ.

Μάλιστα, με τα Starbucks καλυφθήκαμε για όλη τη νυχτερινή διασέδαση.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καμιά ιδιαίτερη απαίτηση να γίνουν smoke free environment τα νυχτερινά μαγαζιά. Πιο πολύ με απασχολεί η ιδέα να καταλάβουν οι καπνιστές το ότι καπνίζουν είναι παραχώρηση και μόνο και σίγουρα όχι δικαίωμά τους.

Πολύ μου αρέσουν αυτοί οι ευγενικοί καπνιστές, που αφού βγάλουν το τσιγάρο, πιθανόν και με τον αναπτήρα αναμμένο, σε ρωτάνε αν μπορούν να καπνίσουν. Καμιά φορά, αφού το ανάψουν κιόλας. Και φυσικά, αν απαντήσεις όχι, είσαι μαλάκας και περίεργος.

Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καμιά ιδιαίτερη απαίτηση να γίνουν smoke free environment τα νυχτερινά μαγαζιά. Πιο πολύ με απασχολεί η ιδέα να καταλάβουν οι καπνιστές το ότι καπνίζουν είναι παραχώρηση και μόνο και σίγουρα όχι δικαίωμά τους.

Πολύ μου αρέσουν αυτοί οι ευγενικοί καπνιστές, που αφού βγάλουν το τσιγάρο, πιθανόν και με τον αναπτήρα αναμμένο, σε ρωτάνε αν μπορούν να καπνίσουν. Καμιά φορά, αφού το ανάψουν κιόλας. Και φυσικά, αν απαντήσεις όχι, είσαι μαλάκας και περίεργος.

Δέχομαι αυτό που λές, εγώ σε μαγαζί που έχει παιδιά κλπ, ακόμα και να επιτρέπεται το κάπνισμα δεν καπνίζω. Όταν τρώω σε εστιατόριο και οι γύρω μου δεν καπνίζουν δεν καπνίζω ούτε εγώ (δεν κάνω πλάκα). Όταν η πλειοψηφία ενός μαγαζιού καπνίζει θα καπνίσω και γώ, ακόμα και αν ο διπλανός μου δεν καπνίζει, εγώ θα καπνίσω και δεν θα τον ρωτήσω κάν.

Δημοσ.

KWSN_Men , πάντα το κάνω όταν πάω με ανθρώπους που δεν γνωρίζω για καφέ , ή οταν κάποιος καινουριος έρχεται στην παρεά μου,ρωτάω αν τον ενοχλεί το τσιγάρο ;)

Δικαίωμα λοιπον δεν θα το έλεγα, απλά σεβασμό εκατέρωθεν....δηλαδή ο μη καπνιστης θα μπορούσε να μου πει ... " ρε γαμώτο με πειράζει θα μπορούσες να μην καπνισεις?"

Οπότε ο σεβασμος είναι και απο τον μη καπνιστη....και σε αυτό εχω πιστεύω δικαίωμα....

Τώρα , όπως ξαναείπα , είναι όντως λεπτό ζήτημα....αλλλα....τεσπα...δεν θα πω άλλα....

Απλά ότι συμφωνω με τον Τιμουρ , και το να απαγορεύσεις το κάπνισμα είναι εχτρίμ , και δεν λυνει τίποτε!

Δημοσ.

10000000000000% συμφωνώ και πάλι μαζί σου

Δημοσ.

Πάντως τιμουρ , όχι ότι εχω όρεξη για flame , κάθε άλλο έχω διάθεση χαλαρή και αν μπορούμε με λίγο χιούμορ όσο γίνεται …. έλεγα λοιπόν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσβάλουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας μέσω των καταχρήσεων με ουσίες κτλ Το θέμα δεν έχει καμία σχέση με το τι θεωρείται παράνομο ή όχι , πάρε για παράδειγμα την παραγωγή καπνού και αλκοολ – μα είναι τοσο κοινό πλεον - πιο προσβλητικός είναι ο εθισμός στην νικοτίνη παρά στην κάνναβη.

Έχουμε καταλάβει πόσο άχρηστη πραγματικά είναι η συνήθεια του καπνίσματος , τουλάχιστον λειτουργικά για τον οργανισμό , παρόλα αυτά δεν την θεωρούμε προσβλητική επειδή την έχει συνηθίσει το μάτι μας ή στην χειρότερη των περιπτώσεων γιατί το γαμημένο το κράτος συντηρεί τους πελάτες του, περι παρανομίας ο λόγος …

Zazik ομολογώ πως αυτή η γκομενα είναι ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΗ βρωμάνε τα χέρια και η ανάσα της χαχαχαχαχαχαχα ! πω πω , μου θύμησες την PSOLH Team !

Δημοσ.

Zazik ομολογώ πως αυτή η γκομενα είναι ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΗ βρωμάνε τα χέρια και η ανάσα της χαχαχαχαχαχαχα ! πω πω , μου θύμησες την PSOLH Team !

xxexe ....

Καλα γιατί το κάψατε το θέμα , καλά δεν τσακωνόμασταν? :-D

Εμφυλιος μεταξύ καπνιστών και μη καπνιστών ( σιγά μην κερδίσετε) .

Ο τρελός είδε τον εθισμένο και φοβήθηκε....:mrgreen:

Δημοσ.
xxexe ....

Καλα γιατί το κάψατε το θέμα , καλά δεν τσακωνόμασταν? :-D

Εμφυλιος μεταξύ καπνιστών και μη καπνιστών ( σιγά μην κερδίσετε) .

Ο τρελός είδε τον εθισμένο και φοβήθηκε....:mrgreen:

υπαρχουν και οι εθισμενοι σε αλλα πραγματα. εκει να δεις φοβος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...