tzafarela Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 zazik ειλικρινά αυτό το "είναι απο την φύση του το μπαρ ανθυγειηνο" δεν μπορώ να καταλαβω που το στηρίζεις... Και γω λοιπόν στο μπαρ πάω να ξεχαστώ και να διασκεδάσω και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Εγώ με τον καπνό στα μούτρα μου δε διασκεδάζω, αν διασκεδάζεις ΜΟΝΟ όταν καπνίζεις ΕΓΩ δε σου φταίω... Απλά από τη στιγμή που το κάπνισμα ακόμα επιτρέπεται σ'αυτούς τους χώρους(και σε πολλούς άλλους) ο καθένας θα λέει τα δικά του!
zazik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 βαριέμαι να το εξηγήσω τζαγαρελα πραγματικά....σόρρυ.... απλά κοίτα το προηγούμενο ποστ απο το δικό σου , και όσα εγραψα.... τώρα , γιατί να κάθομαι να τσακώνομαι , έχουνε τις γνώμες τους έχω την δικιά μου....δεν κάθομαι να συμετέχω σε φλέιμς....Διοτι τότε προσβάλεται η νοημοσύνη μου , και όχι όταν λέω την γνώμη μου....Αν πιστέυεις ότι θα γίνει υγεινό το μπαρ αν δεν υπάρχει τσιγάρο....πάω πάσο...
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 κάνε και εσυ ενα μπάρ υγιεινό. Μπορείς ... LooOOoOooOooL
Timour21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Timoyr21 με το τσιγαριλικι σου δειχνεις τον αντρισμο σου ; Τι εννοεις , οτι επειδη υπαρχουν και αλλες εστιες μολυνσης για το περιβαλον , θα πρεπει να ανεχομαστε το καπνο που μας φυσατε στα μουτρα ; Το καλυτερο post το εκανε ο Harkon : "Αν μπορειτε να μην βγαζετε τον καπνο αλλα να τον καταπινετε , 'η 'οτι αλλο , τοτε καντε οτι θελετε " . Αυτο ειναι το νοημα που πρεπει να βγαλετε Α. το τσιγαριλίκι σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις είναι το παράνομο τσιγάρο που περιέχει μια καναβηνοιδή ουσία μέσα του. Οπότε σε παρακαλώ ανακάλεσε άμεσα γιατί μπορώ να γίνω και γω προσβλητικός απέναντί σου. Β. υπονόησα οτι δείχνω τον ανδρισμό μου? Είπα εγώ κάτι τέτοιο? Γ. αυτό το οποίο λέω (και ξεκάθαρα πιστεύω) είναι οτι οταν σε ένα μαγαζί το 80% καπνίζει και το 20% δεν καπνίζει, αν κάποιος πρέπει να αποχωρήσει γιατί ενοχλείται, αυτό θα πρέπει να είναι το 20% και όχι το 80%. Είναι πολύ απλό. Διαφορετικά εγώ σαν στρέιτ (τώρα δείχνω τον ανδρισμό μου) είναι σαν να πάω σε ένα gay bar και να έχω την απαίτηση να φύγουν οι "λεπτεπίλεπτοι" και οι λεσβίες επειδή είμαι homophobic, αν δεν μου αρέσει θα φύγω εγώ που είμαι μειοψηφία στο μαγαζί και όχι η πλειοψηφία.
Harkon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στο διάβολο θα πάμε, όπως βαδίζουμε έτη τώρα.. πάνε βρες άκρη
tzafarela Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 με κάπως παρόμοια λογική θα σου πω και γω τα εξής, πρέπει εγώ (που επίσης έχω την ανάγκη να διασκεδάσω) που θα έρθω σε ένα κλαμπάκι να ακούω την μουσική στα 140db? και να γαμήσω έτσι τα αυτιά μου? πρέπει να ανεχθώ το ελληνικό "πρόγραμμα" των παραλιακών μόνο και μόνο για να σκαρφαλώσει το ξέκολο (με την περισσή κυτταρίτιδα) στο τραπέζι για να προσβάλει την αισθητική μου? Δεν μου αρέσουν όλα αυτά? κάθομαι σπίτι μου, βάζω το ποτάκι μου, ανάβω το τσιγαράκι μου (ή ότι άλλο μου αρέσει) βάζω και την αγαπημένη μου μουσική και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κάτι που είναι και λογικό. Οι αντικαπνιστές όμως οι οποίοι στο παράδειγμα που ανέφερα ήταν η μειοψηφία έχουν την απαίτηση να φύγουν οι καπνιστές, και καλά όταν μιλάμε για εστιατόρια που είναι πράγματι ενοχλητικό για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, αλλά και στα κλάμπ? Αυτά τα κλάμπς που περιγράφεις δεν είναι η πλειοψηφία...Υπάρχουν ποικίλες επιλογές μαγαζιών...Και όπως λες αν δε σ'αρέσει αυτό το στυλάκι, κάθεσαι σπιτάκι σου ακούς ότι μουσική γουστάρεις και περνάς μια χαρά!Δε διαφωνώ!Εγώ όμως που δεν θέλω να κλειστώ μέσα και θέλω να πάω στο μαγαζάκι που μ'αρεσει δυστυχώς θα πρέπει να ανεχτώ τους καπνιστές, γιατί είναι η πλειοψηφία...Γιατί δεν υπάρχει καφετέρια, κλάμπ χωρίς καπνιστές. Εγώ στο ποστ μου όμως τόνισα πιο πολύ τον εκνευριστικό κατ'εμέ ισχυρισμό οτι μόνο αν καπνίσουν θα διασκεδάσουν...Δικαίωμά τους.Αλλά στερούν την δικιά μου διασκέδαση. Οτι και να πούμε ακρη δε βγαίνει...Οι μεν καπνιστές υποστηρίζουν ότι είναι πλειοψηφία, και οι δε μη καπνιστές ότι τους επιβάλλεις κάτι που δε γουστάρουν.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Το είπα και πιο πριν, το είπε και άλλος. Όσο δε μιλάτε για αυτό, μια χαρα σας συμπαθώ και σας συμπονώ, και ούτε το κάνω ποτέ θέμα. Όταν αρχίσεται τα επιχειρήματα του κώλου, τόσο αντικαπνιστή με κάνετε. Κύριοι και κυρίες, από τη στιγμή που εγώ πηγαίνω για να διασκεδάσω και δε βλάπτω την υγεία σας με κανένα τρόπο, ΑΠΑΙΤΩ το ίδιο και από εσάς. Συνεχίστε τώρα τα δημοκρατικά και φιλελεύθερα επιχειρήματα για το περιβάλλον, τα αυτοκίνητα, την κυτταρίτιδα της χαζογκόμενας.
timakos_lar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Timour21 το τσιγαρο ηθελα να πω , και σορυ κιολας για αυτο . Για τον ντρισμο εσυ ειπες για μπαρ χωρις τσιγαρα με γκει μπαρμαν (γιατι μονο αυτοι εχουν προβλημα με τον καπνο). Το 80 -20 ειναι λαθος πιστευω. Τι εννοω : αν σε ενα πλασιο 5 ανθρωπων οι 4 θελουν να κατουρανε ο ενας επανω στον αλλο δεν σημαινει οτι πρεπει να φυγει ο πεμπτος , αλλα ουτε οι αλλοι 4 . Πρεπει απλα να απαγορευτει γιατι ειναι ανθυγειηνο .
tzafarela Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ δε θεωρώ ότι τσακώνομαι zazik και ούτε είναι αυτός ο σκοπός μου.Είπα την άποψή μου και αναρωτήθηκα για κάτι που δεν έχεις όρεξη να μου εξηγήσεις!Απολύτως δεκτό! Όσο για το αν ένα μπαρ είναι ανθυγειινό είναι στην επιλογή του καθένα..Όταν πηγαίνω για να πιω ένα ποτάκι και να διασκεδάσω με την παρέα μου δεν κάνω κάτι ανθυγειινό. Όταν πηγαίνω για να λιώσω στο ποτό και να καπνίσω 5 πακετα τσιγάρα τότε κάτι πάει να γίνει..Αυτά!Ciao!
Timour21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Το είπα και πιο πριν, το είπε και άλλος. Όσο δε μιλάτε για αυτό, μια χαρα σας συμπαθώ και σας συμπονώ, και ούτε το κάνω ποτέ θέμα. Όταν αρχίσεται τα επιχειρήματα του κώλου, τόσο αντικαπνιστή με κάνετε. Κύριοι και κυρίες, από τη στιγμή που εγώ πηγαίνω για να διασκεδάσω και δε βλάπτω την υγεία σας με κανένα τρόπο, ΑΠΑΙΤΩ το ίδιο και από εσάς. Συνεχίστε τώρα τα δημοκρατικά και φιλελεύθερα επιχειρήματα για το περιβάλλον, τα αυτοκίνητα, την κυτταρίτιδα της χαζογκόμενας. Φίλε μου καλέ, κανείς δεν αμφισβητεί το πόιντ σου. Το τσιγάρο πράγματι είναι μαλακία και όποιος το αμφισβητεί δεν είναι σοβαρός. Μέσω των παραδειγμάτων που προσπαθώ να δώσω δεν πάω να αποπροσανατολίσω πάω να εξηγήσω τον τρόπο σκέψης μου, μου έδωσες να καταλάβω οτι αυτό δεν σε καλύπτει. Ε τι να κάνουμε? Επειδή έχω ζήσει και σε ελλάδα και σε αγγλία λέω κάποια παραδείγματα τα οποία είναι σε λογικά πλαίσια νομίζω. Άκου άλλο ένα, επειδή αναφέρεσαι σε πράγματα που ενοχλούν το διπλανό μας και άλλα όχι. Το ministry of sound το γνωρίζεις? Από τα πλέον διάσημα κλαμπς στον πλανήτη και από τα πρώτα (που είδα εγώ) που απαγορευότανε το κάπνισμα το οποίο (ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ) ενοχλεί τον διπλανό μας. Απαγορευότανε και η μπύρα όπως και κάθε άλλο αλκοολούχο ποτό (ενώ παραδόξως υπήρχε μια απίστευτη ανοχή στα Εψιλον τα λσντι και τα έκσταση καθώς και σε διάφορες σκόνες) , ενοχλεί κανέναν αν ο δίπλα πίνει αλκοόλ? Όχι (εκτός φαντάζομαι αν γίνει λιάρδα και ξερνάει επάνω σου). Ήταν κανονισμός το μαγαζιού - δεν μου άρεσε δεν ξαναπήγα. Σε πρόσφατο τουρ που έκανα στο εξωτερικό επέλεγα τα μαγαζιά που ήταν smoking friendly, όσα δεν ήταν το σεβόμουνα και δεν έμπαινα...εσύ δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο?
Zderg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Προσωπικα το δεχομαι αυτο σαν επιχειρημα.. Αλλα πες μου: ποιος ελληνας ιδιοκτητης club κλπ θα κανει το μαγαζι του smoking friendly;; Δεν γινεται το κρατος να πει εσυ θα επιτρεπεις το καπνισμα, εσυ οχι κλπ..
KWSN_Men Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Βρες μου ένα (1) μαγαζί στην Ελλάδα που απαγορεύεται το κάπνισμα.
timakos_lar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Timour21 πολυ σωστος . Ετσι μπραβο . Απλα μωρε δεν υπαρχουν τετοια μπαρ εδω (Ελλαδα) και θα παρει καιρο μεχρι να παρουν απο πανω τους την ρετσινια , και αφου δημιουργηθουν .
Fidelio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Α. το τσιγαριλίκι σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις είναι το παράνομο τσιγάρο που περιέχει μια καναβηνοιδή ουσία μέσα του. Οπότε σε παρακαλώ ανακάλεσε άμεσα γιατί μπορώ να γίνω και γω προσβλητικός απέναντί σου. Μισο λεπτό , γιατί η χρηση καναβηνοιδή ουσιών , κοινος ο ΜΠΑΦΟΣ , είναι μια προσβλητική ενέργεια; Επειδή είναι παράνομο; κάνε και εσυ ενα μπάρ υγιεινό. Μπορείς ... Για φαντάσου σκηνικό τώρα όπου θα πηγαίνεις στο μήτσο το βράδυ γιατί δουλευει στην μπαρα και να του λες , .." Ρε μαλακα μήτσο βάλε ρε μια ροκα παρμεζανα και ενα φυσικο χυμο πορτοκάλι γιατί σημερα έχω τις μαυρες μου "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.