Crizzt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Αντι να προσπαθειτε να δικαιολογισετε τα αδικαιολογητα γιατι δε κοιτατε πως θα καταφερετε να ξεκοψετε απο αυτο που θα σας σκοτωσει πριν την ωρα σας? Αφου τα καταφερα εγω που ειμουν φανατικος καπνιστης μπορειτε και σεις. Δικαιολογιες ΔΕΝ υπαρχουν για να καπνισεις διπλα μου σε κλειστο χωρο, παρτε το αποφαση και καντε το βημα για να ζησετε περισσοτερο. Επισης, τι το νοιαζει το κρατος? Αμα πεθανεις πριν της ωρας σου δε πληρωνεις φορο και τρως πολλα χρηματα και ωρες σε κρεβατια νοσοκομειων. Το οτι το μπαρ ειναι ανθυγειινο και χωρις το τσιγαρο ειναι φτηνη δικαιολογια... οπως και οτι καπνιζω αλλα αθλουμαι οποτε... ενταξει. Φιλοι μου, απλα κοφτε το το ριμαδι...
χάπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ κάθομαι κάτω από εξαεριστήρια ή κάπου που βλέπω πως όλοι είναι καπνιστές. για να καταλάβεις, δν ανάβω καν στα εστιατόρια μετά το φουντ αν ο χώρος των μη καπνιστών δεν είναι μακρυά. Εύγε ! Παρομοίως !
timakos_lar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Κατι ακομη . zazik ο εθισμος σου ειναι δικο σου προβλημα . Το αβαταρ σου ειναι τυχαιο ; μπαααααααα . Δεν υπαρχει χώρος στον οποιο οταν μπαίνω πρεπει να υποστώ την μ@λ@κισμένη εγωιστικη συμπεριφορά σου , χωρίς να συναινεσω σε αυτο . Ολοι ισοι , σεβομαστε τα δικαιώματα των αλλων , αλλιως τους κάνουμε σαπούνια γιατι : τα σαπουνια δεν μιλάνε , δεν εχουν οσμη , και δεν μας πανε κοντρα . Μην προσπαθητε να κανετε το μαυρο ασπρο . Μην εθελοτυφλητε .
Zderg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Όταν πιάσατε δουλειά εκεί δεν σας ενοχλούσε? Ο ανθρακορύχος στο νιουκαστλ γιατί πρέπει να τρώει τον άνθρακα στην μάπα και να μην ζητήσει να δουλεύει και αυτός σε CO free enviromnent? Ο άνθρωπος που κάνει εκκενώσεις βόθρων γιατί να μην ζητήσει να είναι σε shit free environment? Δεν ήξερε πριν κάνει αυτό το επάγγελμα σε τι σκατά θα πέσει? (στην κυριολεξία όμως). Καποια πραγματα δυστυχως δεν εχουν λυση.. Καποιος πρεπει να δουλεψει μεσα σε ορυχεια, καποιος μεσα σε βοθρους κλπ.. Δεν γινεται να κανεις τον βοθρο shit free environment αλλα μπορεις να κανεις την pub smoke free environment..
tzafarela Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 snoob , οχι ρε συ , δεν λέμε αυτό....αλλα απο την στιγμή που το τσιγάρο είναι νόμιμο, σε χώρο όπως ένα εστιατόριο ναι καταλαβαίνω ενοχλεί...αλλα στο μπαρ , πρεπει να είσαι προετοιμασμένος οτι θα μπεις σε ένα ετσι και αλλιώς ανθυγεινο περιβάλλον , τσιγάρο ή χωρίς τσιγάρο...είναι για ενήλικες , και γίνονται καταχρήσεις...θα μου πεις το ποτο σου δεν ενοχλέι το συκώτι μου , και εκει έχεις δίκιο , αλλα τι να κάνουμε...αν ήσουνα καπνιστής θα καταλάβαινες....οτι ποτο και καφές χωρις τσιγάρο δεν παιζει.... Γιατί θα πρέπει να είμαι ΕΓΩ προετοιμασμένη για κάτι ανθυγειινό???Πάω να διασκεδάσω με την παρέα μου και όχι να εισπνεύσω τον αηδιαστικό καπνό που εσένα εθίζει(δικαίωμά σου) και να μυρίζω από πάνω μέχρι κάτω σαν καπνιστό χοιρινό...Αν οι καπνιστές διασκεδάζουν σ'ένα μπαράκι ΜΟΝΟ αν καπνίσουν τότε είναι δικό τους πρόβλημα...Να είναι λοιπόν οι καπνιστές προετοιμασμένοι κάποια στιγμή να βγουν από το μαγαζί και να εθιστούν όσο θέλουν. Γιατί να προσαρμοστώ ΕΓΩ στη δικιά τους ανθυγειινή συνήθεια??
ferongr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Αντι να προσπαθειτε να δικαιολογισετε τα αδικαιολογητα γιατι δε κοιτατε πως θα καταφερετε να ξεκοψετε απο αυτο που θα σας σκοτωσει πριν την ωρα σας? Αφου τα καταφερα εγω που ειμουν φανατικος καπνιστης μπορειτε και σεις. Δικαιολογιες ΔΕΝ υπαρχουν για να καπνισεις διπλα μου σε κλειστο χωρο, παρτε το αποφαση και καντε το βημα για να ζησετε περισσοτερο. Επισης, τι το νοιαζει το κρατος? Αμα πεθανεις πριν της ωρας σου δε πληρωνεις φορο και τρως πολλα χρηματα και ωρες σε κρεβατια νοσοκομειων. Το οτι το μπαρ ειναι ανθυγειινο και χωρις το τσιγαρο ειναι φτηνη δικαιολογια... οπως και οτι καπνιζω αλλα αθλουμαι οποτε... ενταξει. Φιλοι μου, απλα κοφτε το το ριμαδι... Δουλευεις? Εχεις αγχος στη δουλεια σου? Εχεις κινητο που να χτυπαει καθε 10 λεπτα και πελατες να σε στρεσσαρουν για να ασχοληθεις με την παρτη τους πρωτα? Εχεις αγχος να σου βγουν τα δρομολογια και να προλαβεις ολα τα ραντεβου? Εχεις εγχος αν ο προμηθευτης σε κρεμασει και παει πισω το εργο? Αν απαντησες ΝΑΙ σε ολα και εισαι ελευθερος επαγγελματιας, τοτε θελω να δω ποια μεθοδο ακολουθησες. Αν εισαι υπαλληλος (η ακομα χειροτερα, ανεργος) τοτε ακουγεται λογικο να τα καταφερες. Εγω προσωπικα μια φορα που εμεινα μια βδομαδα χωρις τσιγαρο, εχασα τα αυγα και τα πασχαλια. Ειχα το ηδη αρκετο αγχος μου, ειχα και τη νευρικοτητα της ελλειψης νικοτινης που με αποσυντονιζε και κατεληξα να κανω σοβαρα λαθη που τα μπαλωσα παρατριχα. Μην τα βαζουμε ολα σε ενα καλαθι. Εγω εχω αγχος, ο αλλος μπορει να εχει συνεχη οικογενειακα προβληματα, ο τριτος οτιδηποτε. Αυτα τα λιγα.
timakos_lar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Timoyr21 με το τσιγαριλικι σου δειχνεις τον αντρισμο σου ; Τι εννοεις , οτι επειδη υπαρχουν και αλλες εστιες μολυνσης για το περιβαλον , θα πρεπει να ανεχομαστε το καπνο που μας φυσατε στα μουτρα ; Το καλυτερο post το εκανε ο Harkon : "Αν μπορειτε να μην βγαζετε τον καπνο αλλα να τον καταπινετε , 'η 'οτι αλλο , τοτε καντε οτι θελετε " . Αυτο ειναι το νοημα που πρεπει να βγαλετε
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Κατι ακομη . zazik ο εθισμος σου ειναι δικο σου προβλημα . είπε η μάνα στον γιο της και τον πέταξε απο το σπίτι... ο οποίος μετά εγινε βαποράκι και τον κλείσανε στην στενή γιατι βρήκανε στην κατοχή του 3 Marlboro και 2 διαφημιστικούς αναπτήρες με το ύποπτο λογότυπο "Σαράφης και στα Τρίκαλα" .... ελεος ρε παιδιά... έχει πλάκα πάντως που σε κάθε θέμα ορισμένοι είναι τόσο απόλυτοι και πετάνε τις εξυπνάδες την μια πίσω απο την άλλη (μιλάω και για τους καπνιστές και για τους μη εδω) ... Oλοι πρέπει να σεβόμαστε τους γύρω μας Οι καπνιστές τους μη γιατί όντως τους βλάπτουν και οι μη καπνιστές τους άλλους, αυτούς τους δούλους που έχουν, ο μοντιέ αν είναι δυνατόν παναζία μου, εθιστεί στο διαβολικό σχεδόν τσιγάρο...
zazik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 τελευταιο ποστ μου σε αυτό το θέμα , γιατί κάπιοι δεν καταλαβένουνε... Ρωτάω , εαν στους Άγγλους , που είναι το ποτό η ζωή τους , τους λεγανε ότι, έχει δικαίωμα να πιεις μόνο μια μπύρα ,με το εισιτήριο της εισόδου, θα είχανε την ίδια αντίδραση? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ . Οι Έλληνες , δυστυχώς , έχουμε το τσιγάρο ως τροπο ζωής....μαλακια το ξέρω , αλλά δυστυχώς έτσι έιναι . Προσωπικά σέβομαι τους γύρω μου , και εδώ δεν καπνίζω , με έχει κανει μπαν η μάνα μου να καπνίζω μόνο στην κουζίνα ,και όσο μπορώ έξω ... το ΣΕΒΟΜΑΙ....και γενικα , σε σπιτια κλπ....ΠΑΝΤΑ σεβομαι αυτόν που τον ενοχλεί... Από την άλλη όμως , όταν πάω να διασκεδάσω , το θεωρώ ελεινό να μου απαγορέυουνε το τσιγάρο...πραγματικα....επειδή ο διπλανός δεν μπορεί να το ανεχτει , ή επειδή τα Αγγλάκια μπαρμεν τους πειραζε το τσιγάρο...όπως έιπε και ο άλλος , εαν πάω να δουλεψω σκαφτιάς , δεν μπορώ να απαιτήσω αναπνευστήρα , επειδή με ενοχλεί η σκόνη ( που όντως παθαίνω ασφυξια) τώρα , για τους μη καπνίζοντες , υπάρχει η εξής λύση....σεβασμός απο τους καπνίζοντες , και όσοι δεν το κάνουνε ειδικά όταν τους το ζητήσεις ευγενικα, στο Νταχάου να "καπνίζουνε" αυτοι....Πολύ καλό εξαερισμό απο τα μαγαζιά , και όχι over populated όπως κάνουνε σχεδόν όλα. Στο μπαρ πάω να ξεχαστώ , να καπνλισω και να πιω , να διασκεδάσω και κανεις δεν μπορει ρε γμτ να μου το στερήσει αυτό. ΝΑΙ , δεν πρεπει να καπνίζω το ξέρω , θέλω να το κόψω , αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Και ναι , είναι απο την φύση του το μπαρ ανθυγειηνο , ακόμα και χωρίς τσιγαρο....Το τσιγάρο το κάνει χειρότερο .... Οπως και να έχει , επειδή σας είπα δεν υποστηρίζω τους Ελεύθερους Καπνιστές , εγώ πάντα σεβόμουνα τον δίπλα και ας είμαι φουγάρο , αλλά αυτό , σε χώρους κρεπάλης , το θεωρώ απαράδεκτο...είναι σαν να σου κόβουνε το ποτο , και να σου λένε ότι θα πίνεις μόνο ένα και δεύτερο δεν επιτρέπεται. Δεν το καταλαβαίνετε , το ξέρω , αλλα δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα... Καλή συνέχεια και παρακαλώ οι προσωπικές επιθέσεις να λείπουνε , για avatar και την λογική μου....
Harkon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ρε Timour... HMΑΡΤΩΝ!!!! ο άλλος βγάζει το ψωμί του να ζήσει την οικογένειά του και το συγκρίνεις με τους χώρους διασκέδασης;;;; ferongr: όλοι έχουμε προβλήματα και πίστεψέ με, υπάρχουν και άλλοι με χειρότερα από εμάς. κάπνισε, όσο θες. αλλά σπίτι σου ή στην εργασία σου αν στο επιτρέπουν και οι άλλοι. timakos_lar: ?? γνωριζόμαστε από κάπου;
timakos_lar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 zazik καμια σχεση το καπνισμα με το ποτο , και το ξερεις , απλα λαθος παραδειγμα και το καταλαβες . Τουλ μπες και σβηστο , ντροπιαζει την νοημοσυνη σου . Το προβλημα δεν ειναι να πινεις την μπυρα σου , αλλα αφου την πιεις, να την φτυνεις πανω σε καποιον αλλο . Φρού-Φρού , τι λες; Τα δικα σου ετσι ; Δεν με νοιαζει εμενα ο εθισμος καποιου και ουτε τον επικρινω .
Crizzt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δουλευεις? Εχεις αγχος στη δουλεια σου? Εχεις κινητο που να χτυπαει καθε 10 λεπτα και πελατες να σε στρεσσαρουν για να ασχοληθεις με την παρτη τους πρωτα? Εχεις αγχος να σου βγουν τα δρομολογια και να προλαβεις ολα τα ραντεβου? Εχεις εγχος αν ο προμηθευτης σε κρεμασει και παει πισω το εργο? Αν απαντησες ΝΑΙ σε ολα και εισαι ελευθερος επαγγελματιας, τοτε θελω να δω ποια μεθοδο ακολουθησες. Αν εισαι υπαλληλος (η ακομα χειροτερα, ανεργος) τοτε ακουγεται λογικο να τα καταφερες. Εγω προσωπικα μια φορα που εμεινα μια βδομαδα χωρις τσιγαρο, εχασα τα αυγα και τα πασχαλια. Ειχα το ηδη αρκετο αγχος μου, ειχα και τη νευρικοτητα της ελλειψης νικοτινης που με αποσυντονιζε και κατεληξα να κανω σοβαρα λαθη που τα μπαλωσα παρατριχα. Μην τα βαζουμε ολα σε ενα καλαθι. Εγω εχω αγχος, ο αλλος μπορει να εχει συνεχη οικογενειακα προβληματα, ο τριτος οτιδηποτε. Αυτα τα λιγα. Ναι, μπορει να σου φενεται εκπληκτικο, αλλα και δουλεια εχω και πολυ αγχος. Η μεθοδος ηταν τσιχλες νικοτινης και μου πηρε 6 μηνες. Το να το κοψεις μαχαιρι το θεωρουσα πανω απο τις δυναμεις μου, ουτε το προσπαθησα. Αλλα, βοηθηματα υπαρχουν και σου λεω οτι κανουν δουλεια. Οποτε την ελλειψη τη πολεμας, το δυσκολο ειναι να ξεκολησεις το μυαλο σου απο το προβλημα/καφες/ποτο/σεξ/οτιναναι και τσουπ τσιγαρο. Αυτο αναλογα τον ανθρωπο ποσο θα παρει. Δε λεω οτι ειναι ευκολο πραγμα... τα χημικα του τσιγαρου και το περιβαλλον/συνηθεια κανουν καλα τη δουλεια τους. Αλλα, ΓΙΝΕΤΑΙ
Timour21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί θα πρέπει να είμαι ΕΓΩ προετοιμασμένη για κάτι ανθυγειινό???Πάω να διασκεδάσω με την παρέα μου και όχι να εισπνεύσω τον αηδιαστικό καπνό που εσένα εθίζει(δικαίωμά σου) και να μυρίζω από πάνω μέχρι κάτω σαν καπνιστό χοιρινό...Αν οι καπνιστές διασκεδάζουν σ'ένα μπαράκι ΜΟΝΟ αν καπνίσουν τότε είναι δικό τους πρόβλημα...Να είναι λοιπόν οι καπνιστές προετοιμασμένοι κάποια στιγμή να βγουν από το μαγαζί και να εθιστούν όσο θέλουν. Γιατί να προσαρμοστώ ΕΓΩ στη δικιά τους ανθυγειινή συνήθεια?? με κάπως παρόμοια λογική θα σου πω και γω τα εξής, πρέπει εγώ (που επίσης έχω την ανάγκη να διασκεδάσω) που θα έρθω σε ένα κλαμπάκι να ακούω την μουσική στα 140db? και να γαμήσω έτσι τα αυτιά μου? πρέπει να ανεχθώ το ελληνικό "πρόγραμμα" των παραλιακών μόνο και μόνο για να σκαρφαλώσει το ξέκολο (με την περισσή κυτταρίτιδα) στο τραπέζι για να προσβάλει την αισθητική μου? Δεν μου αρέσουν όλα αυτά? κάθομαι σπίτι μου, βάζω το ποτάκι μου, ανάβω το τσιγαράκι μου (ή ότι άλλο μου αρέσει) βάζω και την αγαπημένη μου μουσική και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κάτι που είναι και λογικό. Οι αντικαπνιστές όμως οι οποίοι στο παράδειγμα που ανέφερα ήταν η μειοψηφία έχουν την απαίτηση να φύγουν οι καπνιστές, και καλά όταν μιλάμε για εστιατόρια που είναι πράγματι ενοχλητικό για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, αλλά και στα κλάμπ?
ferongr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, μπορει να σου φενεται εκπληκτικο, αλλα και δουλεια εχω και πολυ αγχος. Η μεθοδος ηταν τσιχλες νικοτινης και μου πηρε 6 μηνες. Το να το κοψεις μαχαιρι το θεωρουσα πανω απο τις δυναμεις μου, ουτε το προσπαθησα. Αλλα, βοηθηματα υπαρχουν και σου λεω οτι κανουν δουλεια. Οποτε την ελλειψη τη πολεμας, το δυσκολο ειναι να ξεκολησεις το μυαλο σου απο το προβλημα/καφες/ποτο/σεξ/οτιναναι και τσουπ τσιγαρο. Αυτο αναλογα τον ανθρωπο ποσο θα παρει. Δε λεω οτι ειναι ευκολο πραγμα... τα χημικα του τσιγαρου και το περιβαλλον/συνηθεια κανουν καλα τη δουλεια τους. Αλλα, ΓΙΝΕΤΑΙ Με τσιχλες ημουνα και γω... Αλλα σαν φουγαρο των 30 την ημερα, δεν μου εκαναν δουλεια.
timakos_lar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Timour21 χαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααααααχαχαχαχαχαχαχ αχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα . Καλο αλλα ασχετο και παλι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.