χάπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 χάπι, το παίζεις χαζή για να μου σπάσεις τα νεύρα;ναι ξέρω ποιοι ευθύνονται γι αυτά που λες! και όντως χειρότερα από το 'τσιγαράκι' (δε γαμ.. λεω γω) σου. μάντεψε. κι εκεί κουνιέμαι, και στα μεγάλα και στα μικρά. κατά κανόνα όμως τα μικρά διορθώνονται πιο εύκολα. αν πραγμάτικά πιστεύεις πως αυτό που έγραψες σε δικαιολογεί πραγματικά λυπάμαι :lol::lol: δεν ψάχνω δικαιολογία για κάτι !!!! Εξάλλου εγώ δε θα κάπνιζα σε κλειστό χώρο, που θα ήσουν κι εσύ ! Άρα το πρόβλημά σου, που σου καταπίνει τη ζωή, δεν είμαι εγώ, ο μέσος εθισμένος καπνιστής ! Άσε που, τι να καπνίσω φέτος ? Κάηκαν όλα τα καπνά ! :-P
Harkon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 καθόλου με τα καλά μας δεν είμαστε ακόμα ψάχνετε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα
zazik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 snoob , οχι ρε συ , δεν λέμε αυτό....αλλα απο την στιγμή που το τσιγάρο είναι νόμιμο, σε χώρο όπως ένα εστιατόριο ναι καταλαβαίνω ενοχλεί...αλλα στο μπαρ , πρεπει να είσαι προετοιμασμένος οτι θα μπεις σε ένα ετσι και αλλιώς ανθυγεινο περιβάλλον , τσιγάρο ή χωρίς τσιγάρο...είναι για ενήλικες , και γίνονται καταχρήσεις...θα μου πεις το ποτο σου δεν ενοχλέι το συκώτι μου , και εκει έχεις δίκιο , αλλα τι να κάνουμε...αν ήσουνα καπνιστής θα καταλάβαινες....οτι ποτο και καφές χωρις τσιγάρο δεν παιζει....
Zderg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 snoob , οχι ρε συ , δεν λέμε αυτό....αλλα απο την στιγμή που το τσιγάρο είναι νόμιμο, σε χώρο όπως ένα εστιατόριο ναι καταλαβαίνω ενοχλεί...αλλα στο μπαρ , πρεπει να είσαι προετοιμασμένος οτι θα μπεις σε ένα ετσι και αλλιώς ανθυγεινο περιβάλλον , τσιγάρο ή χωρίς τσιγάρο...είναι για ενήλικες , και γίνονται καταχρήσεις...θα μου πεις το ποτο σου δεν ενοχλέι το συκώτι μου , και εκει έχεις δίκιο , αλλα τι να κάνουμε...αν ήσουνα καπνιστής θα καταλάβαινες....οτι ποτο και καφές χωρις τσιγάρο δεν παιζει.... LOL.... :evil::evil::evil:
Harkon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 :lol::lol: δεν ψάχνω δικαιολογία για κάτι !!!! Εξάλλου εγώ δε θα κάπνιζα σε κλειστό χώρο, που θα ήσουν κι εσύ ! Άρα το πρόβλημά σου, που σου καταπίνει τη ζωή, δεν είμαι εγώ, ο μέσος εθισμένος καπνιστής ! Άσε που, τι να καπνίσω φέτος ? Κάηκαν όλα τα καπνά ! :-P χάπι, κάνε μου τη χάρη και διάβασε τα 3 παραπάνω ποστ από το δικό σου και πες μου ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ αν έχουν άδικο! προσωπικά δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον καπνό σας πρόβλημα έχω όταν προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε!
χάπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 όχι είναι απόλυτα λογικό αυτό που λέει η χάπι.όσο υπάρχουν διυλιστήρια που αδειάζουν μπάζα στη θάλασσα, δεν πειράζει αν πετάμε κάτω περιτυλίγματα εμείς. εσύ Lucy βγαίνεις έξω να καπνίσεις για να μην ενοχλήσεις τους συνανθρώπους σου, που διασκεδάζουν στο ίδιο μέρος μ'εσένα και δεν καπνίζουν ?
zazik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 τεσπα , εγώ προσωπικά παραιτούμαι απο την συζήτηση , διότι οι μη καπνιστές θα με φάνε , γιατί πολλοι απλα δεν καταλαβαίνουνε τον εθισμο μας ... anyway , μην σκοτωθείτε....
Harkon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 snoob , οχι ρε συ , δεν λέμε αυτό....αλλα απο την στιγμή που το τσιγάρο είναι νόμιμο, σε χώρο όπως ένα εστιατόριο ναι καταλαβαίνω ενοχλεί...αλλα στο μπαρ , πρεπει να είσαι προετοιμασμένος οτι θα μπεις σε ένα ετσι και αλλιώς ανθυγεινο περιβάλλον , τσιγάρο ή χωρίς τσιγάρο...είναι για ενήλικες , και γίνονται καταχρήσεις...θα μου πεις το ποτο σου δεν ενοχλέι το συκώτι μου , και εκει έχεις δίκιο , αλλα τι να κάνουμε...αν ήσουνα καπνιστής θα καταλάβαινες....οτι ποτο και καφές χωρις τσιγάρο δεν παιζει.... μάλλον τσιγάρο και λογική δεν παίζει....
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 εσύ Lucy βγαίνεις έξω να καπνίσεις για να μην ενοχλήσεις τους συνανθρώπους σου, που διασκεδάζουν στο ίδιο μέρος μ'εσένα και δεν καπνίζουν ? εγώ κάθομαι κάτω από εξαεριστήρια ή κάπου που βλέπω πως όλοι είναι καπνιστές. για να καταλάβεις, δν ανάβω καν στα εστιατόρια μετά το φουντ αν ο χώρος των μη καπνιστών δεν είναι μακρυά.
Fidelio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Γεγονός είναι οτι η στάση απέναντι στο περιβάλλον δεν μπορεί να είναι μεμονωμένη ,αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το θέμα που συζητάμε. Αν είναι να το θέσουμε σε μια βάση καθολική όπως πολλές φορές έγινε στην συζήτηση από ορισμένους καλό είναι να θυμόμαστε πόσα χειρότερα προκαλούμε άμεσα – έμμεσα στο περιβάλλον ακόμα και όταν δεν καπνίζουμε και με κοινωνικές προεκτάσεις όταν αυτό αποτελεί κριτήριο ρατσιστικό. Υπάρχουν εξάλλου πολλά άτομα ευαισθητοποιημένα που ωστόσο είναι εθισμένοι με κάποια είδους συνήθεια κακή για τον εαυτό τους και έμμεσα για τους γύρω τους άλλο αν αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί σε εργαστήρια , στην δουλειά τους όμως είναι δοσμένοι ολοκληρωτικά , ας σκεφτούμε λίγο την κατηγορία των ιατρικών παραϊατρικών. Δεν μπορούμε να απαιτούμε από αυτούς να είναι οι άψογες βιολογικές... οντότητες . Τέλος εγώ θεωρώ αδιάσειστο επιχείρημα την αντίφαση της πολιτείας να επιτρέπει στις καπνοβιομηχανίες να λειτουργούν, όσον αφορά τον παραλογισμό για ορισμένα νομοθετήματα. Υπο αυτές τις συνθήκες δηλαδή πώς να σας το πω , μου έρχεται να ξεκινήσω το κάπνισμα , έτσι από αντίδραση . . . .
zazik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 μάλλον τσιγάρο και λογική δεν παίζει.... Θα σου λεγα τώρα τιποτε αλλά έχε χάρη....αντε μπραβο μίλα καλύτερα.... Τεσπα , σκοτωθείτε όσο θέτε , εγώ παραιτούμαι
timakos_lar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας ,κατ'αρχην απο ενα νεο μελος του δικου σας φορουμ . Διαβαζω απο το πρωι διαφορες συζητησεις αλλα το ματι μου κόλησε σε τουτη εδω , για καμια ώρα . Δεν αντεξα λοιπον και "ειπα" να λαβω μερος . Καταλαβα οτι : Καποιοι ειναι με τους "ενοχλητικους" ανθρωπους (εκεινους δηλαδη που θελουν να κοψουν το τσιγαρο απο καποιους αλλους και γκρινιαζουν συνεχως). Γιατι λοιπον δεν κοιτουν την δουλεια τους και θελουν να θέσουν φραγμους στη ιδιωτικοτητα της ζωής μας ; Καποιοι αλλοι ειναι απο εκεινους που καταπατουνται τα ανθρωπινα δικαιωματα τους , και καταστρατηγειται η ελευθερια τους με φασιστικο τροπο , καθώς δεν μπορουν πλέον να κανουν αυτο που θέλουν . Το ρητό σε αυτη τη φαση ειναι " Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ " . Εχω και γω πολλα παραδειγματα να παραθεσω , αλλα δεν θα το κανω .
Timour21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 βγάζεις την ουρά σου απ έξω;; τι εννοείς του καταλύτη σας;εσείς δεν οδηγάτε; ΓΑΜΩΤΟ τόσο δύσκολο είναι να μιλήσετε για ένα θέμα; τι σχέση έχει το ποτό και το καυσαέριο; οι μη-καπνίζοντες στο κάμελ έμειναν γιατί είτε δε τους ενοχλούσε τόσο είτε γιατί έβαζαν την διασκέδασή τους πάνω εκείνη τη στιγμή είτε γιατί ήξεραν πως ο έλληνας ο ίδιος μαλάκας θα μείνει όσα χρόνια και να περάσουν ωραία η λογική σου, ας κάνω κανά παραλληλισμό πλάκα έχει, ας πάω κι εγώ να ανάψω φωτιά τρίβοντας ξύλο ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΣΑΣ! υποτίθεται πάμε μπροστά και διορθώνουμε τα κακώς κείμενα και αυτό ήταν ανέκαθεν κακώς κείμενο, απλά ΚΑ ΛΟ ΜΑ ΘΑ ΤΕ ! Και μεις οδηγούμε, και μας ανησυχεί περισσότερο το καυσαέριο που παράγουμε το οποίο ενισχύει και το global warming και λιγότερο (αν και μας ενοχλεί παρόλα αυτα) το αν καπνίζει ο διπλανός μας. Και με το κάμελ δεν έκανα κανέναν παραλληλισμό...ανέφερα κάτι το οποίο κατ'εμέ τουλάχιστον ισχύει. Να στο θέσω διαφορετικά, θέλω να ανοίξω ένα μαγαζί για καπνιστές μόνο... όχι τώρα...την δεκαετία του 90, μπορώ? Όχι! γιατι ένας που δεν καπνίζει και θέλει να μπει φέρνει την αστυνομία και με μαζεύει γιατί δεν μπορώ να του αρνηθώ την είσοδο... 2ο πόιντ, εγώ είμαι μαλάκας επειδή καπνίζω, οκ το ξέρω, ο μη καπνιστής που θα έρθει στο μαγαζί επειδή βάζει την διασκέδασή του πάνω απο την υγεία του τι είναι? δεν είναι μαλάκας? Οσο για τις παμπ στην αγγλία ένας απο τους λόγους που απαγορεύτηκε το κάπνισμα ήταν επειδή μια ομάδα μπαρτέντερς παραπονέθηκαν για το παθητικό κάπνισμα που ήταν υποχρεωμένοι να "τρώνε" ενώ δουλεύουν. Μα τι μας λέτε ρε παιδιά, να πάτε να γίνετε κομμωτές αν δεν θέλετε να παθητικοκαπνίζετε στις παμπ? Όταν πιάσατε δουλειά εκεί δεν σας ενοχλούσε? Ο ανθρακορύχος στο νιουκαστλ γιατί πρέπει να τρώει τον άνθρακα στην μάπα και να μην ζητήσει να δουλεύει και αυτός σε CO free enviromnent? Ο άνθρωπος που κάνει εκκενώσεις βόθρων γιατί να μην ζητήσει να είναι σε shit free environment? Δεν ήξερε πριν κάνει αυτό το επάγγελμα σε τι σκατά θα πέσει? (στην κυριολεξία όμως). Ειδικά για την αγγλία είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις παραδοσιακές πάμπ να κλείνουν (γιατί αυτό συμβαίνει τώρα στην αγγλία) και στις θέσεις τους να ανοίγουν smoke free μαγαζιά με "φρουτάκια" τα οποία "σέβονται" τον πολίτη, απο κάποιους gay smoke free μπάρμαν...
χάπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 χάπι, κάνε μου τη χάρη και διάβασε τα 3 παραπάνω ποστ από το δικό σου και πες μου ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ αν έχουν άδικο! προσωπικά δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον καπνό σας πρόβλημα έχω όταν προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε! Όπως ανέφερα και πρίν, προσέχω πολύ που και πως θα καπνίσω... Εκείνο, που ήθελα να καταδείξω εξαρχής είναι ένα κοινωνικό παράδοξο, το οποίο κανείς από εσάς τους πολιτικλι κορεκτ αντικαπνιστές δεν κατάφερε να συζητήσει, όντες ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ τελείως στην έχθρα, που νιώθετε για τους καπνιστές ! Ξέρω ... Αυτά είναι απωθημένα χρόνων, που έχετε ρουφήξει καπνούς και καπνούς χωρίς να το επιθυμήτε ! Και δε σας αδικώ ! Εγώ απλά έδειξα μια άλλη όψη του νομίσματος, την οποία ΚΥΡΙΩΣ οι αντικαπνιστές ΔΕΝ μπορείτε να διακρίνετε !
Harkon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Θα σου λεγα τώρα τιποτε αλλά έχε χάρη....αντε μπραβο μίλα καλύτερα....Τεσπα , σκοτωθείτε όσο θέτε , εγώ παραιτούμαι συγνώμη για το ύφος. τα είχα πάρει. αλλά πραγματικά ρε μαν, αυτό που είπες πιστεύεις πως είναι (ή πρέπει να είναι ) σωστό/λογικό; τι παει να πει πως πρεπει να ειμαι προετοιμασμένος πως μπαινω σε ανθυγειηνό περιβάλλον;;; ποιος το λεει αυτό και πως μπορεί να στέκει ένας τέτοιος ισχυρισμός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.