wizzyman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 pire enas filos mou to pstation 3 kai thelei na paiksi kati original paixnidia pou eixe sto playstation 2 na ta valei sto kainourgio...tha paiksun???an oxi ti prepei na kani???
Bombastrelopas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς ΔΕΝ θα παίζουν. Ο μόνος τρόπος να το καταφέρεις αυτό είναι μέσω του PS3 store. Το οποίο όμως είναι απαγορευμένο στην Ελλάδα(θα του βγάλει μήνυμα: You can't log in from your selected country). Με άλλα λόγια δεν γίνεται και αν θες την γνώμη μου δεν αξίζει κιόλας. Εγώ που έχω PS3 παίζω τα παιχνίδια του PS2 sto PS2.
axaxouxas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ta paizei OXI ola omws apla ta pragmata tsekareis ti paizei kai ti oxi kai ayta poy den .... ta SOYTAREIS (poulas mazi me PLAYSTATION 2)
S2Katana Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς ΔΕΝ θα παίζουν. Ο μόνος τρόπος να το καταφέρεις αυτό είναι μέσω του PS3 store. Το οποίο όμως είναι απαγορευμένο στην Ελλάδα(θα του βγάλει μήνυμα: You can't log in from your selected country). Με άλλα λόγια δεν γίνεται και αν θες την γνώμη μου δεν αξίζει κιόλας. Εγώ που έχω PS3 παίζω τα παιχνίδια του PS2 sto PS2. Μεσω του PS Store πως?Αγοραζοντας τα ή με free download?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.