pusher Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Το θέμα είναι τι προβλέπει ο νόμος για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί τώρα. Τώρα που όπως βλέπω στο site του e-shop δεν υπάρχει απόθεμα από το συγκεκριμένο προϊόν. Όποιος γνωρίζει ας κάνει αναφορά στη συγκεκριμένη διάταξη ή διατάξεις. Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει;
pusher Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 πίστωση Σίγουρα; Είμαι και νομικά υποχρεωμένος να οδηγηθώ σε αγορά άλλου προϊόντος δηλαδή; Πάντως σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη!
Vatos_locos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου σε 15 μέρες μετά την πίστωση σε μετρητά εγώ αυτό ξέρω ότι λέει ο νομος αλλα κατά 99% ξέρεις που θα σε γράψουν
Crossfire1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ο νόμος έδω είναι αρκετά ανεκτικός με τα καταστήματα. Επιστροφή χρημάτων αναφέρει μόνο όταν γίνεται επιστροφή προιόντος. Σε άλλη περίπτωση η πίστωση είναι η τελευταία επιλογή. Είναι λίγο unfair όπως και να το κάνεις. Πάντως η αλήθεια είναι οτι τα πιό <<μικρά>> καταστήματα κάνουν επιστροφή χρημάτων στον πελάτη και δεν τους πολυνοιάζει ο νόμος.
pusher Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ο νόμος έδω είναι αρκετά ανεκτικός με τα καταστήματα. Επιστροφή χρημάτων αναφέρει μόνο όταν γίνεται επιστροφή προιόντος. Σε άλλη περίπτωση η πίστωση είναι η τελευταία επιλογή. Είναι λίγο unfair όπως και να το κάνεις. Πάντως η αλήθεια είναι οτι τα πιό <<μικρά>> καταστήματα κάνουν επιστροφή χρημάτων στον πελάτη και δεν τους πολυνοιάζει ο νόμος. Τι εννοείς: "Σε άλλη περίπτωση η πίστωση είναι η τελευταία επιλογή";
Crossfire1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Για δύο λόγους παίρνει πίσω ένα κατάστημα το προιόν α) επιστροφή β) τεχνικό έλεγχο Για το β έχουμε αντικατάσταση ή πίστωση. Εγώ δεν ξερω κάποιο κατάστημα να σου πιστώνει ένα προιόν με τη μια μόλλις το πάς. Αρα είναι η τελευταία τους επιλογή...
pusher Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Για δύο λόγους παίρνει πίσω ένα κατάστημα το προιόνα) επιστροφή β) τεχνικό έλεγχο Για το β έχουμε αντικατάσταση ή πίστωση. Εγώ δεν ξερω κάποιο κατάστημα να σου πιστώνει ένα προιόν με τη μια μόλλις το πάς. Αρα είναι η τελευταία τους επιλογή... Ναι. Τώρα όμως μιλάμε για ένα προϊόν που χάθηκε και δεν υπάρχει και stock. Άρα είναι η μόνη τους επιλογή. Εγώ ρωτάω όμως τι προβλέπει ο νομός σε αυτή την περίπτωση! Προβλέπει επιστροφή χρημάτων ή με αναγκάζει να δεχτώ την πίστωση;
pusher Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Σε περίπτωση που πετύχω επιστροφή χρημάτων αυτές εδώ τι λένε: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=924415 Ή μήπως είναι αναξιόπιστες και έχω πάλι επιστροφές;
Vatos_locos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 μια χαρά μνήμες είναι και αυτές απλά όχι για OC
pusher Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 μια χαρά μνήμες είναι και αυτές απλά όχι για OC Μητρική μου είναι η P5AD2-E Premium. Βλέπω πως υποστηρίζει μνήμες DDR2 μέχρι 711 MHz. 4 x 240-pin DIMM sockets support max. 4GB DDR2 711/533 non-ECC memory Αν βάλω μνήμες στα 800, όλα καλά ή θα έχω προβλήματα;
manicpanic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ασε απο service ειναι πολυ χαλια. για διαβαστε και εγω τι επαθα. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=210968
Vatos_locos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 τις πας χειροκίνητα στα 800 και εμενα η striker μέχρι 800 υποστηρίζει αλλα τις δικες μου τις τρέχω στα 1250
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατι οχι για overclock ρε συ Πανο? 109€ και πανε 960 τεσταρισμενα απο εμενα με CL4...
Greator Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια το e-shop εχει αυτην την πολιτικη. Μου εχει συμβει και εμενα με ενα κουτι για εξωτερικο σκληρο που ειχα αγορασει. Λενε συνεχως το παραμυθι για το inspection στο service. Εγω χρειαστηκε να παω 5-6 φορες στο καταστημα μεχρι να μου δωσουν τελικα διαφορετικο προιον. Απο τοτε δεν εμπιστευομαι το e-shop για οτιδηποτε αλλο εκτος απο αναλωσιμα, το πολυ για κανενα stick usb...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.