Προς το περιεχόμενο

Απαράδεκτη ποιότητα service από το e-shop

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως βλέπω οι μνήμες που πήρες δεν ύπαρχουν στο site τους οπότε μάλλον θα σου τις πιστώσουν. Πάντως επείδη διάβασα το νόμο πριν ένα μήνα, το εκάστοτε κατάστημα έχει 30 ημερολογιακές ημέρες για να σου επιστρέψει κάτι απο service. Σου έχουν δώσει κάποιο χαρτί που να λέει οτι τους τις έχεις αφήσει για service ? (συνήθως έτσι κάνουν). Άν το έχεις τότε εισαι οκ. Και να τις έχασαν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν άλλες ή να σου τις πίστωσουν. Έγω πάντως έδω στην Πάτρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις αγορές μου από το e-shop, ούτε από τα 1-2 service που είχα.

Μου έχουν δώσει δελτίο παραλαβής.

Αν δε διαθέτουν πια το προϊόν δε μπορώ να απαιτήσω επιστροφή χρημάτων; Πρέπει υποχρεωτικά να πάρω κάτι άλλο και να πληρώσω τη διαφορά; Και φυσικά ρωτάω στο τι προβλέπει η νομοθεσία για την περίπτωση.

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για επιστροφή χρημάτων καλύπτονται από παραθυράκια του νόμου σε περίπτωση έλλειψης αποθέματος. Ας σου τις πιστώσουν πρώτα και μέτα όλο και κάτι θα βρείς ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554118 ;););) )

Ψάχνοντας σήμερα στη σελίδα του e-shop για να βρω τις μνήμες που είχα αγοράσει δεν τις βρήκα. Δε συνειδητοποίησα όμως ότι είναι εκτός αποθέματος. Βρίσκοντας τον κωδικό του προϊόντος από την απόδειξη αγοράς μπόρεσα να βρω το σωστό link.

Αυτό σημαίνει ότι το e-shop δε σκοπεύει να τις ξαναφέρει ή ότι για να πάρω τις ίδιες πρέπει να περιμένω πολύ καιρό;

Πάντως με επεξεργαστή με 200 MHz FSB δε βλέπω το λόγο να αγοράσω μνήμες στα 800 MHz. Θα λειτουργούν υποχρονισμένες. Τσάμπα λεφτά...

Να αναφέρω κλείνοντας πως κανείς δε με ενημέρωσε πως οι συγκεκριμένες μνήμες βρίσκονται πλέον εκτός αποθέματος.

Δημοσ.

Για παν ενδεχόμενο σε περίπτωση που γίνει πίστωση και όχι αντικατάσταση προτείνεται καμία άλλη παραπλήσια (αν και δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές), ώστε να μην αργήσω να προχωρήσω σε παραγγελία.

Δημοσ.
για τις πρώτες ελπίζω να μου κανεις πλακα :P

2)ναι δεν παίζει problem

3)πάρε αυτές που σου είπα καλύτερα ;)

1. Οι άλλες Crucial (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554118) απ' ότι είδα από το site της εταιρίας έχουν και LED.

2. Για το FSB και τις συχνότητες δε λέω ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά λέω ότι τα 800 οι μνήμες δε θα τα πιάσουν ποτέ με διαιρέτη 1:1 άρα μένουν ανεκμετάλλευτες.

3. Και από αυτές που λέω δε νομίζω να είναι ορατή η διαφορά στην απόδοση παρά μόνο σε benchmarkings.

Καλά τα λέμε εμείς τώρα. Για να δούμε όμως τι θα μου πουν και στο e-shop τη Δευτέρα. Πάντως δε βλέπω τόσο δίκαιο να αναγκάζεται κανείς να βγάλει χρήματα από την τσέπη του όταν έχει πάρει ένα ελαττωματικό προϊόν, αλλά το κατάστημα πρέπει να καλύπτει τα έξοδα που προκύπτουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Και εδώ να ρωτήσω τι προβλέπει ο νόμος αν το προϊόν με το οποίο πρέπει να αντικατασταθεί το αρχικό είναι εκτός αποθέματος; Παρακαλώ θερμά όποιον γνωρίζει να απαντήσει!

Δημοσ.

τα led είναι πεταμένα λεφτά και κάνουν σαν τσίρκο :( και οι δικες μου έχουν και ο μαλάκας δεν το είδα όταν τις παράγγειλα :(

ρίξε άλλους διαιρέτες και πας παραπάνω :) οι συγκεκριμένες που σου λέω φοράνε D9GMH και πάνε 1000+ άνετα :D με σφιχτά timings

θα δεις διαφορα μονο και μονο γιατί μπορείς να τις τρέξεις με πιο σφιχτά timings και πολύ μεγαλύτερα MHz αλλα αν δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς τότε πάρε 2 μνήμες στα 533 και είσαι ok ούτε εκεί θα dis διαφορα αν δεν τις πειράξεις :)

το πλαίσιο όταν δεν έχει stock πολλές φορες σου δίνει ένα λίγο καλύτερο πρωινό αλλα σπανια συνήθως σου κόβουν πιστωτικό και σου λένε να αγοράσεις ότι θες από το κατάστημα, έχω μια υποψία ότι στο πλαίσιο μπορείς να πάρεις και τα χρήματα πίσω μέσα σε 15 μέρες δεν ξέρω σίγουρα και δεν ξέρω αν γίνετε και για το e-shop αυτό

Δημοσ.

Εφοσον οι μνημη ηταν DOA (Dead On Arrival) επρεπε να αντικατασταθει αμεσα με καινουργια και εφοσον δεν υπηρχε σε stock να σου επιστραφουν τα χρηματα (εφοσον το επιθυμεις και εσυ) ΑΜΕΣΑ. Απο κει και περα οτιδηποτε αλλο ειναι... ας μου επιτραπει η εκφραση καραγκιοζιλικια. Εφοσον συνεχιζετε να ψωνιζετε απο ενα μαγαζι που σχολιαζεται απο την πλεινοτητα αρνητικως να ειστε προετοιμασμενοι για τετοια αντιμετωπιση και τρεχαματα. Οπως εσεις δεν αλλαζετε μυαλα ετσι και εκεινοι δεν θα αλλαξουν τις σχεσεις με τους πελατες τους και το service τους.

Δημοσ.

σωστός ο Hight3ch :) Απο τους πελάτες του ζεί το eshop. Εφόσον δεν είστε ευχαριστημένοι δεν αγοράζετε άλλο απο εκεί :)

Δημοσ.

Αγόρασα τα Creative EP-630 (ακουστικά ψείρες), 25 ευρώ, το Δεκέμβριο του 2005 και το Σεπτέμβριο του 2006 χάλασε το βύσμα (δεν έκανε καλή επαφή και ακουγόταν μόνο το αριστερό)...

Τα πήγα πίσω και μετά από 2 εβδομάδες περίπου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως δεν υπάρχει το ίδιο μοντέλο, γι' αυτό είτε θα μου επιστρέφαν 35 ευρώ (10 ευρώ επιπλέον δεν ξέρω γιατί, και τους το είπα, μου λένε τόσα δίνουμε) είτε θα μου πιστώναν 35 ευρώ να αγοράσω ότι ήθελα...

Ζήτησα να μου επιστρέψουν τα έστω κι ελλατωματικά ακουστικά επειδή ήταν πολύ καλής ποιότητας και εκείνο τον καιρό δεν μπορούσα να βρω αυτό το μοντέλο και θα άλλαζα μόνος μου το βύσμα, αλλά ήταν ήδη αργά, τα ακουστικά δεν γινόταν να μου επιστραφούν. :(:(

Τελικά στα 35 ευρώ προσέθεσα κι άλλα 27 κι αγόρασα το Thermaltake Matrix. :-D

Δημοσ.

βασικά εγώ ένα έχω παρατηρήσει με το e-shop :) αν κανεις rma στο κατάστημα του μενιδίου την επομενη μέρα τα έχεις πίσω :) αν κανεις σε άλλο κατάστημα κλαυτά χαράλαμπε :( όσα rma έκανα στο μενίδι μου ήρθαν όλα την επομενη μέρα χωρίς τηλεφωνα χωρίς τίποτα οποτε δεν φαντάζομαι να ήμουν απλά τυχερός γιατί έχω κάνει πολλά rma :P

Δημοσ.
Εφοσον οι μνημη ηταν DOA (Dead On Arrival) επρεπε να αντικατασταθει αμεσα με καινουργια και εφοσον δεν υπηρχε σε stock να σου επιστραφουν τα χρηματα (εφοσον το επιθυμεις και εσυ) ΑΜΕΣΑ. Απο κει και περα οτιδηποτε αλλο ειναι... ας μου επιτραπει η εκφραση καραγκιοζιλικια. Εφοσον συνεχιζετε να ψωνιζετε απο ενα μαγαζι που σχολιαζεται απο την πλεινοτητα αρνητικως να ειστε προετοιμασμενοι για τετοια αντιμετωπιση και τρεχαματα. Οπως εσεις δεν αλλαζετε μυαλα ετσι και εκεινοι δεν θα αλλαξουν τις σχεσεις με τους πελατες τους και το service τους.

Οι μνήμες δεν ήταν "Dead On Arrival" αν με αυτό εννοείς ότι δεν τις έβλεπε ο υπολογιστής! Η μία εκ των 2 του kit έβγαζε errors στο memtest. Πάνω σε αυτό έχω δώσει link με το αντίστοιχο thread στο πρώτο post του παρόντος thread.

Ποτέ δεν είχα προσωπική εμπειρία από το service του e-shop. Με τις παραγγελίες που είχα κάνει πάντα ήταν συνεπείς στο χρόνο παράδοσης. Την επόμενη εργάσιμη έφερναν ότι είχα παραγγείλει. Λογικά και αυτά από Αθήνα. Κανονικά και οι μνήμες που θα πήγαιναν και θα έρχονταν από Αθήνα έπρεπε να έκαναν ανάλογο χρόνο. Πράγμα το οποίο δε συνέβη.

Το θέμα είναι τι προβλέπει ο νόμος για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί τώρα. Τώρα που όπως βλέπω στο site του e-shop δεν υπάρχει απόθεμα από το συγκεκριμένο προϊόν. Όποιος γνωρίζει ας κάνει αναφορά στη συγκεκριμένη διάταξη ή διατάξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...