Sofia- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δε ξερω αν κανω το ποστ στο σωστο μερος αλλα θελω να μαθω πως μπορώ να δημιουργήσω ενα δικό μου τορρεντ με καποια ταινιά που εχω στο πισι μου ωστε να την ανεβάσω στο νετ να την δουν κι αλλοι Εχω το utorrent αλλα πηγαινοντας αρχείο>δημιουργία νεου τορεντ>Βαλε αρχείο Η κατάλογο και μετά πατώντας φτιάξε και σώσε ως...οταν το κανω save στην επιφάνεια εργασίας ενω η ταινία ειναι σχεδον 1GB το μεγεθος του δε ξεπερνάει τα 4 ΜΒ..Δε ξερω που μπορεί να κανω λαθος..θα με βοηθουσε πολύ καποια απαντηση σας.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
leftermann Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 4 mb είναι ποιό;;; Το αρχείο .torrent; μήπως είναι 4 kb; Τόσο πρέπει να είναι ένα αρχείο .torrent.
Sofia- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 ναι εχεις δικιο 3.9 ΚΒ ενω η ταινία ειναι 1GB σχεδόν...
S2Katana Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Toτε πρεπει να ειναι οκ. Παντως δεν ξερω κατα ποσο ειναι συμφωνο με τους ορους χρησης του φορουμ ενα τετοιο τοπικ.
coolman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως δεν ξερω κατα ποσο ειναι συμφωνο με τους ορους χρησης του φορουμ ενα τετοιο τοπικ. Ε μάλλον η Σοφία θέλει να ανεβάσει στον Internet την βάφτιση του γιου της, ή έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και έφτιαξε δική της παραγωγή. Δεν νομίζω να είναι παράνομο αυτό
leftermann Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 ναι εχεις δικιο 3.9 ΚΒ ενω η ταινία ειναι 1GB σχεδόν... τα αρχεία με κατάληξη .torrent είναι τόσο μικρά. Δεν έχει σημασία που το αρχείο στο οποίο αναφέρονται (το avi στην δική σου περίπτωση) είναι 1 giga. Εσύ θα ανεβάσεις (σε κάποιον tracker υποθέτω) το μικρό αρχείο (πχ movie.torrent, 40 kb), το οποίο θα κατεβάσει κάποιος άλλος, θα το δώσει στον client του (πχ μtorrent), και θα αρχίσει να κατεβάζει το μεγάλο αρχείο (πχ movie.avi, 1gb)
S2Katana Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ε μάλλον η Σοφία θέλει να ανεβάσει στον Internet την βάφτιση του γιου της, ή έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και έφτιαξε δική της παραγωγή. Δεν νομίζω να είναι παράνομο αυτό Ναι εχεις δικιο, η βαφτιση ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.