bravenew Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Στο pc μου? πιες πορτες πρέπει να ανοίξω στο router? Eχω static ip και θελω να δημιουργησω μια ιστοσελιδα στο PC μου. Τι θα χρειαστω? Ευχαριστω εκ των προτερων
bravenew Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Για να ειμαι πιο σαφεις. Την ιστοσελίδα την έχω ετοιμη. αυτο που θελω ειναι πια πορτα και πως θα κανω τους αλλους να βλεπουν τιν ιστοσελιδα μου την οποια θα κανω host στο pc μου.
mike-intosh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Για να βγάλεις την ιστοσελίδα σου στο διαδίκτυο έτσι ώστε να είναι ορατή απ'τον οποιονδήποτε θα πρέπει να κάνεις τον υπολογιστή (στον οποίον θα είναι αποθηκευμένη η ιστοσελίδα) web server. Αυτό θα το καταφέρεις με δυο τρόπους: 1)με τον IIS (αλα Microsoft) και 2)με τον Apache Web Server. Εγώ, χρησιμοποιώ τον Apache. Αφού τον κατεβάσεις και τον εγκαταστήσεις, θα υπάρχει μια υπηρεσία Apache που θα τρέχει στο παρασκήνιο του λειτουργικού σου συστήματος. Ύστερα βάλε την ιστοσελίδα σου στον φάκελο htdocs που βρίσκεται στον φάκελο Apache εκεί που διάλεξες να τον εγκαταστήσεις.
Aesmade Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Χρησιμοποίησε τον apache, όπως είπε ο mike. Αν θες και php και mysql, μπορείς να κατεβάσεις το wamp ή κάποιο παρόμοιο. Όσο για τα ports, το http port είναι το 80.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.