Προς το περιεχόμενο

Ερευνα για Αναλυτικο Οδηγο ενσυρματου δικτυου μεταξυ Windows XP και Windows VISTA

koskal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα θα ηθελα να σας χαιρετησω αφου εχω πολυ καιρο να μπω στο forum και μετα να περασω στο θεμα, που ειναι Αναλυτικος Οδηγος ενσυρματου δικτυου μεταξυ Windows xp και windows vista μεσω modem/router.

Και τωρα ας περασω στο θεμα.

Εχω εναν router FritzBox, ο οποιος εχει LAN A , LAN B και εχω συνδεσει στην μια θυρα Α τον desktop (Windows xp Pro,SP2) και εχω INTERNET μεσω ADSL.

Τωρα θελω να συνδεσω το Laptop (Vista Home Premium) στην θυρα Β και να εχω και Ιντερνετ και κοινη χρηση αρχειων.

Παρακαλω αν υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος, ποιο πολυ με το ποιες ενεργειες πρεπει να γινουν στα Vista και επισης αν γινεται να στησω αυτο το δικτυο με αποσταση των δυο υπολογιστων,γυρω στα 50 με 60 μετρα.

Αν η αποσταση ειναι απαγορευτικη,τοτε με ασυρματο δικτυο και τι συσκευες θα χρειαστω.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Apateonas_69 ευχαριστω για την απαντηση,το ειδα το σχετικο topic και μαλιστα το εκανα, αλλα επειδη ειμαι πρωταρης,ενω στα ΧΡ πηγα σχετικα καλα,στα Vista μπερδευτηκα. Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο, η αν χρειαζεται κατι αλλο. Αν υπαρχει κατι ποιο κατατοπιστικο? ευπροσδεκτο.

Επισης θα ηθελα μια απαντηση, αν υπαρχει προβλημα με την αποσταση(50-60 μετρα).

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...