horsepower Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 παιδιά θα χρειαστώ τις "κιθαρικές" σας γνώσεις...στο tab του Wish you were here στην δεύτερη γραμμή της ακουστικής πιστεύω πως το έχει γράψει λάθος ο παίκτης..νομίζω ότι μετά το δεύτερο slide θέλει μερικές G ανοιχτές (ή κάτι άλλο μπορεί να κάνω και λάθος για τις G)..κάτι δεν μου κολλάει.. αλλά και έτσι βάζοντας κάποιες G δεν μου βγαίνει..ξέρει κανείς πως είναι το σωστό??
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν κατάλαβα για ποιο ακριβώς σημείο μιλάς. Για διευκρίνισε λίγο περισσότερο.
horsepower Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 ---3/5/3-------------------- ---3/5/3-----3/5/3------3--- <---εδώ κάτι πρέπει να λείπει δεν είμαι -------------2/4/2------0--- σίγουρος τι όμως..πρέπει να το παίξεις ---------------------------- για να καταλάβεις τι εννοώ.. ----------------------------
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Για να μην παιδεύομαι κι εγώ, απο ποια εκτέλεση θες να το παίξεις? Απο το pulse ή την κανονική στο στούντιο?
horsepower Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 από την κανονική του στούντιο...έχεις κανένα άλλο tab??αυτό υποθέτω πως είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί στο net..
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Κοίτα γενικά δεν είναι καλή η ταμπλατούρα. Απο του studio την ετκέλση ας ποπυμε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα στο σημείο που δείνχεις. Παρακάτω όμως: e----3/5/3-------------------------------------------------| B----3/5/3----3/5/3----3----3/5/3--------------------------| G-------------2/4/2----0----2/4/2---2p0---2/4-----------| D------------------------------------------3/5-------------| A----------------------------------------------------------| E----------------------------------------------------------| και συγκεκριμένα στο bold σημείο, δεν χρειάζεται το slide down. Εκτός και αν το κάνεις πολύ γρήγορα αλλά και πάλι απ'ότι πιάνω ο γκίλμουρ δεν κανει κάτι τέτοιο... Στο άλλο σημείο που λες δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.