vassar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μετά από την επαναγκατσταση του λειτουργικού (Windows XP Home) που έκανα χάθήκε η επιλογή της αδρανοποίησης που μου έβγαζε στη διαδικασία του τερματισμού. Για να το εξηγήσω καλύτερα όταν από την “έναρξη” επέλεγα “σβήσιμο” και οι επιλογές που μου έβγαζε ήταν: “Αδρανοποίηση”, “ Αναμονή”, “Τερματισμός” και “Επανεκκίνηνση”, τώρα έχουν μείνει μόνο οι τρείς τελευταίες. Ξέρει κανείς πως θα επανεμφανίσω την “Αδρανοποίηση”;;
HexStatic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Pigeneis sta power settings sto control panel kai tin energopoieis.
vassar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Το έχω κάνει ήδη αυτό αλλά συνεχίζει να μην εμφανίζει την επιλογή βέβαια αν θέλω μπορώ να κάνω αδρανοποίηση πατώντας swift + “Αναμονή” δεν εμφανίζει το κουμπί της αδρανοποίησης όμως, κοίταξε την εικόνα. Καμιά ιδέα;;;
harrys23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Απο microsoft Προτεινόμενη αντιμετώπιση Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, αποδεσμεύστε επιπλέον χώρο στον σκληρό δίσκο. η δώσε εντολή POWERCFG.exe στο run
vassar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρουμε τι ακριβώς κάνει η εντολή POWERCFG.exe η θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα την έχει εκτελέσει κανείς;;;
michael92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Γράψε καλύτερα powercfg.exe/? για πληροφορίες και μετά δες και πράξε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.