Προς το περιεχόμενο

7900Gs

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρει κανένας πως βγαίνουν τα heatpipes που έχει η 7900Gs της Msi αυτή εδώ είναι θέλω να την μοντάρω και να τις αλλάξω ψύξη και δεν βγάζω άκρη και θα τα σπάσω στο τέλος :(

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Beter Now :P

hpim1586gu7.th.jpg

αφού το άνοιξα που το άνοιξα το thread πάω να βρω max clocks χωρίς mods και θα σας πω την πρόταση μου αν άξιζε τα λεφτά της η όχι :) μετά οποιος έχει όρεξη για mods ας ακολουθήσει το thread :D

λοιπόν οποιος έχει τα φράγκα και την γουστάρει ας την αγοράσει χωρίς mod χωρίς τίποτα χτυπάει 560/700 από 450/660 και μένει άνετα στους 50 βαθμούς με την ψύξη που τις έχω εγώ

44724769qr8.th.jpg

παμε για ενα 3dMark 06

Δημοσ.

max τόσο έβγαλα τώρα σε λίγο θα κάτσω να την μοντάρω να δούμε τι θα κάνει και έτσι :) μετά μου έβγαζε atifacts στο ati tool και όταν ανεβάζω vga κοιτάω να μην βγάζει τίποτα στο ati tool γιατί όπως είναι γνωστό βγάζει από μονο του και η vga είναι σταθερή :)

Δημοσ.

Are Πάνο μoυ θύμισες την παλιά μου ψύκτρα. Κορυφαία.

Όλα τα λεφτά η vf-900. Aλλα δυστυχώς την έδωσα στον Delirium μαζί με την παλιά μου κάρτα γραφικών.

Δεν έκανε για την 8800 μου βλέπεις.

Δημοσ.

ένα πρώιμο στάδιο των mod :) μόλις στεγνώσουν οι κόλλες θα βγούνε οι μονωτικές ταινίες και θα φανούν και τα τριμερακια και όλα :P θα την ξανά ποστάρω μετά γυμνή για οποιον θέλει να την μοντάρει :D

τώρα θέλει ψύξη στους ρεγουλατόρους για το ρεύμα :)

hpim1587jf0.th.jpg

done ορίστε και γυμνή η κάρτα :D πάω να βρω max clockes now Vcore 1,51 από 1,15 :D Vdimm ακόμα stock δεν γύρισα καθόλου το trimer :D

hpim1587lf3.th.jpg

Δημοσ.

εδώ είναι max stable η Vga :) benchare και παραπάνω όμως :D 700/900 :D οι μνήμες πήγαν πολύ καλά στην προηγουμενη 7900gs που είχα πιάνανε 1000 αλλα ήταν 256 Mb όχι 512 όπως αυτή τώρα :D

zzmmuddmmzzdm22emi4n.jpg

Δημοσ.

το 3D τώρα τελειωσε όλα σε real time 3,4Ghz ο cpu με όλα τα services να τρέχουν :D γιώργο οι μνήμες δεν πάνε άλλο γιατί είναι 512Mb η προηγουμενη ήταν 256 και έφτανε χιλιάρικο

post-42566-129062952137_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...