titikos46 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Γραψτε αποδοση συνδεσης του cabletv,απο το ρουτερ για να βγαλουμε ενα συμπερασμα,και εαν ειστε ευχαριστημενοι με αυτο το προγραμμα,και ποσο χρονο ειστε συνδεδεμενοι.Φροντιστε να ειστε αναλυτικοι γραψτε τα θετικα και τα αρνητικα που ειδατε μεχρι σημερα στην συνδεση σας.
DarkOrion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Connection Status Connected Us Rate (Kbps) 1023 Ds Rate (Kbps) 18301 US Margin 11 DS Margin 9 Trained Modulation ADSL2Plus LOS Errors 0 DS Line Attenuation 13 US Line Attenuation 7 Peak Cell Rate 2412 cells per sec CRC Rx Fast 2081 CRC Tx Fast 0 CRC Rx Interleaved 0 CRC Tx Interleaved 0 Path Mode Interleaved sunithws kleidwnw panw apo 20000. eimai polu euxaristimenos apo tin upiresia, toso apo tin tilefwnia oso kai apo to net. tileorasi den vlepw...
titikos46 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Connection Status ConnectedUs Rate (Kbps) 1023 Ds Rate (Kbps) 18301 US Margin 11 DS Margin 9 Trained Modulation ADSL2Plus LOS Errors 0 DS Line Attenuation 13 US Line Attenuation 7 Peak Cell Rate 2412 cells per sec CRC Rx Fast 2081 CRC Tx Fast 0 CRC Rx Interleaved 0 CRC Tx Interleaved 0 Path Mode Interleaved sunithws kleidwnw panw apo 20000. eimai polu euxaristimenos apo tin upiresia, toso apo tin tilefwnia oso kai apo to net. tileorasi den vlepw... Εισαι πολυ καλα, εαν δεν σου ειναι δυσκολο πες μας και την περιοχη σου.Και εαν γνωριζεις ποσα μετρα εισαι απο το dislam.
titikos46 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Modem Status Connection Status Connected Us Rate (Kbps) 1023 Ds Rate (Kbps) 17190 US Margin 11 DS Margin 6 Trained Modulation ADSL2Plus LOS Errors 0 DS Line Attenuation 20 US Line Attenuation 11 Peak Cell Rate 2412 cells per sec CRC Rx Fast 107 CRC Tx Fast 0 CRC Rx Interleaved 0 CRC Tx Interleaved 0 Path Mode Interleaved Ειναι τα δικα μου,και ειμαι και εγω ευχαριστημενος σε ολες της δυνατοτητες που μου δινει το προγραμμα,ειμαι στα 1000 μετρα περιπου.Η τηλεφωνια ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο,εαν μας δωσουν και εγγυημενο φαχ νομιζω φθανουμε στο επιπεδο της κλασσικης πλεον τηλεποικοινωνιας,οσο για την τηλεοραση χρειαζετε να αυξηθουν τα καναλια και να καλλιτερευσουν οι τιμες των ταινιων Α" προβολης,διοτι δεν ειναι ανταγωνιστικες με αποτελεσμα να κανουμε το δρομολογιο προς τα Video καταστηματα που εχουν και περισσοτερες και φθηνοτερες επιλογες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.