Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Πηρα προχθες αν θυμαμαι καλα 3 pm απο τον admin μας με θεμα Thread Moved για θεματα που δεν με αφορουσαν....Λαθος του software του forum ???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Πηρα προχθες αν θυμαμαι καλα 3 pm απο τον admin μας με θεμα Thread Moved για θεματα που δεν με αφορουσαν....Λαθος του software του forum ??? Εν όψει της δημιουργίας νέων ενοτήτων και της αναδιάρθρωσης του forum, κάποια θέματα στα οποία είτε δημιουργήσαμε είτε συμμετείχαμε, μετακινήθηκαν σε νέες ενότητες. Τα pm ειδοποιούν για τις μετακινήσεις αυτές. Σημειωτέον ότι τα συγκεκριμένα pm είναι αυτοματοποιημένα και φέρουν ως όνομα αποστολέα το όνομα του υπευθύνου που μετακίνησε τα εν λόγω θέματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μααααστα !!!! Ευχαριστω... Προεδρε !!!! Και με θυμηθηκε απο πολυ παλια !!! Ερωτηση: Ποα ελληνικη ομαδα ειναι η μονη που δεν κερδισε σε ευρωπαϊκο ματς την τελευταια βδομαδα ???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 [...]Ερωτηση: Ποα ελληνικη ομαδα ειναι η μονη που δεν κερδισε σε ευρωπαϊκο ματς την τελευταια βδομαδα ??? Ας απαντήσω με άλλη ερώτηση: Ποιά ελληνική ομάδα έχει "ρυθμό ανάπτυξης" 1 πρωτάθλημα ανά 11 χρόνια;
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ας απαντήσω με άλλη ερώτηση:Ποιά ελληνική ομάδα έχει "ρυθμό ανάπτυξης" 1 πρωτάθλημα ανά 11 χρόνια; Μεσα πατε καλα ...εξω ομως ???? Και δεν ειναι ευγενικο να απαντατε Κε Προεδρε με ρωτηση σε ερωτηση !!!!
Hal9000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μεσα πατε καλα ...εξω ομως ????Και δεν ειναι ευγενικο να απαντατε Κε Προεδρε με ρωτηση σε ερωτηση !!!! Ούτε να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια... η στη περίπτωση αυτή με πατάτες
theobabis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ας απαντήσω με άλλη ερώτηση:Ποιά ελληνική ομάδα έχει "ρυθμό ανάπτυξης" 1 πρωτάθλημα ανά 11 χρόνια; Eννοεις αυτην που το πηρε τελευταια φορα το 97; Θα απαντησεις τωρα και εσυ στην ερωτηση του Γιαννη; ps Δε φατιω εγω που ουτε να ορισεις το αθλημα μπορεις :p
disqualified Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 ετσι οπως πατε θα σας ερθει κι αλλο pm με μετακινηση αυτου του thread σε αλλη ενοτητα...lol
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ούτε να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια... η στη περίπτωση αυτή με πατάτες Αμαν...Τα μεγαλα μεσα....Εχεις παει σε λαϊκη να δεις ποσο εχουν οι ...πατατες ??? Eννοεις αυτην που το πηρε τελευταια φορα το 97;Θα απαντησεις τωρα και εσυ στην ερωτηση του Γιαννη; ps Δε φατιω εγω που ουτε να ορισεις το αθλημα μπορεις :p Ουτε κι εγω φταιω ... Παιδια πλακιτσα κανουμε ...ετσι ????
Hal9000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι Γιάννη πλάκα κάνουμε βέβαια. Απλά μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να συνδεθείτε στο site εσύ και ο theobabis τους επόμενους μήνες :twisted:
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι Γιάννη πλάκα κάνουμε βέβαια. Απλά μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να συνδεθείτε στο site εσύ και ο theobabis τους επόμενους μήνες :twisted: Καταλαβα...Με δημοκρατικες διαδικασιες τυπου paredwse!!!! :mrgreen:
vagpap Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Φαντάζομαι ότι αν κάνω το topic report για offtopic/flame war θα μπω και εγώ στο club Γιάννη/theobabis :-P
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Φαντάζομαι ότι αν κάνω το topic report για offtopic/flame war θα μπω και εγώ στο club Γιάννη/theobabis :-P Welcome !!!! θα σου πουμε !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.